1 Training

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

OVERSIKT

Vi tror at nettbasert læring skal være moderne og nyskapende, og derfor skapte vi 1Training. Vi tilbyr kurs på et bredt spekter av emner, og vi kan hjelpe deg med å finne drømmens karriere og hjelpe deg hvert skritt. Klientkompetanse undervisningsteknikker, et bredt spekter av emner og personlig berøring er vår oppskrift på nydelig enkel læring. Hvis du ikke tror på oss, spør bare de 10.000 menneskene vi allerede har hjulpet til å realisere sitt fulle potensiale.

HVEM ER VI?

Vi oppfordrer deg til å jage dine personlige og profesjonelle mål, uansett hvor du er, eller hva tidsplanen din er. Vi gjør det mulig for folk å overalt å lære, ved å gi bransjelevant høyere utdanning til en mangfoldig studentpopulasjon gjennom innovativ teknologi og erfarne lærere.

HVORFOR ONLINE?

Det er endeløse fordeler for online læring. Du kan ta klasserommet med deg, og vil ikke bli belastet av tidtabeller, eller reiseutgifter. I et klasserom kan det hende du må kjempe for lærerens oppmerksomhet, men med 1Training er du stjernelæreren og vil bli sendt topp læringsmateriale for å synke tennene dine inn i.

HVORDAN VIRKER DET?

Vellykkede 1Training studenter vil få relevant sertifisering, hvorav mange er anerkjent av profesjonelle institusjoner. Vurdering og gradering blir gjort enkle, hurtige og oppstyrfrie, så du trenger ikke å bekymre deg for det. Avhengig av kurset kan du også bli vurdert i et ekte arbeidsmiljø.

VALUTA FOR PENGENE

I en verden der utdanning kan koste jorden, ønsker vi å gjøre en god utdanning rimelig og enkel, så vi tilbyr kurs til rimelige priser. Vi kjører ofte kampanjer og avtaler, slik at du kanskje kan spare ekstra med 1Training! Våre kurs er for folk med alle evner og bakgrunn, så ingen er utelatt.

Når kan jeg lære?

Fordi vi ønsker at læringsopplevelsen skal være problemfri, vil vi ikke presse deg til å holde fast i en bestemt timeplan eller jobbe i vår tidsplan. Du kan gå gjennom kursmaterialet i ditt eget tempo og fullføre oppgaver og eksamener når du vil. Det er skjønnheten i vår online plattform, du kan lære i ditt eget hjem, på egen hånd.

Vil jeg få støtte?

Enten du er i et klasserom eller ikke, trenger vi alle støtte når vi lærer nye ferdigheter. Mens våre studenter går gjennom modulene selvstendig, har de alltid støtte fra en av våre flotte lærere. Vi jobber i samarbeid med veiledere som er dyktige, erfarne og svært lidenskapelige om hva de gjør.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Diplomer - Lawstudies » Se Sertifikater - OnlineStudies » Se Associate Degrees » Se Diplomer - OnlineStudies » Se Diplomer - HealthcareStudies » Se Certificates » Se Sertifikater - AcademicCourses »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Juridisk Sekretær Eksamensbevis

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 20 timer August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 1 fler

Juridiske sekretærer gir administrativ støtte til advokater og juridiske ledere. Når du har noen erfaring, kan du bli seniorsekretær, PA eller kontorleder i et større firma. [+]

Innhold

En erfaren juridisk sekretær kan tjene opptil £ 45.000 i året!

Med en velkjent kvalifisering kan du starte en vellykket karriere med god plass for progresjon.

Juridiske sekretærer gir administrativ støtte til advokater og juridiske ledere. Når du har noen erfaring, kan du bli seniorsekretær, PA eller kontorleder i et større firma. Du kan også fortsette å studere for å bli en juridisk leder eller advokat. I tillegg kan du også jobbe mot opplæring for å være advokat eller advokat. Som du kan se, er dette en spennende karriere med plass til progresjon.

En juridisk sekretær kan jobbe for lokale myndigheter, eiendomsmeglere, politiet eller domstolene. Daglige oppgaver av en juridisk sekretær omfatter: Forberedelse av juridiske dokumenter, rettsskjemaer og uttalelser, dagboksledelse, ledsagende advokater til domstol eller politistasjoner, generell administrasjon, håndtering av konfidensielle dokumenter og registrering av dokumenter.... [-]