University of Deusto

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Deusto er en institusjon som eier mer enn 130 års erfaring. I dag er det vert for mer enn 12.000 studenter på sine forskjellige områder og tildelt 1. universitets utdanning i Spania i 2017.

Det tilbyr følgende fagområder:

 • etikk
 • Fritidsstudier
 • Ingeniør
 • Internasjonale og interkulturelle studier
 • Handelshøyskole
 • psykologi
 • Lov
 • entreprenørskap
 • utdanning
 • teologi

De to campusene ved University of Deusto ligger i Bilbao og San Sebastian. Baskerlandet er kjent for sin historie, industrielle tradisjon, entreprenørånd, unik kultur, gastronomi og naturmiljø, blant annet.

Bilbao har nylig blitt tildelt Lee Kuan Yew World City-prisen, som regnes som Nobelprisen for byer for sin transformasjonsprosess, betraktet som en arkitektonisk referanse over hele verden.

San Sebastian har vært europeisk kulturby 2016 og tildelt den beste europeiske stranden, rangert sjette verdensomspennende.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
 • Spansk

Se Law Diplomer » Se Law LLM » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Avansert Program in International Legal Studies

Campus Heltidsstudier 10 uker September 2019 Spania Bilbao

Internasjonale Studier ved Det juridiske fakultet ved Deusto har en lang merittliste både innen undervisning og i forskningsfeltet (Erasmus Mundus pluss europeiske prosjekter H2020). [+]

Internasjonale Studier ved Det juridiske fakultet ved Deusto har en lang merittliste både innen undervisning og i forskningsfeltet (Erasmus Mundus pluss europeiske prosjekter H2020).

Hva er et avansert program?

Dette er en avansert spesialisering program som lar selektiv dypere intensive og komplekse og dagens problemer i internasjonal juridisk virkelighet.

deltaker profil

Dette er et avansert spesialisering program for studenter innen lov:

Studenter med bachelorgrad eller Degree in Law

Dessuten er de godkjent av Direktoratet for tittel personer med bachelorgrad eller støttet i International Relations, statsvitenskap, sosiologi og økonomi og administrasjon.

Curriculum... [-]

LLM

Master of Laws (LLM) i International Legal Studies

Campus Heltidsstudier 1 år September 2019 Spania Bilbao

En Master of Laws er en høyere grad som gjør at en dypere innen lov, kan gi en generalist eller spesialisert juridisk opplæring. [+]

Hva er en Master of Laws?

En Master of Laws er en høyere grad som gjør at en dypere innen lov, kan gi en generalist eller spesialisert juridisk opplæring.

I tilfelle av Master of Laws (LL.M.) i International Legal Studies ved Universitetet i Deusto er en Master of spesialisering i juridiske og internasjonale spørsmål. Studenten kan lede læring i henhold til deres interesse ved å velge fritt blant de kursene som tilbys årlig, eller følge en av to retninger som tilbys av programmet:

Transnasjonale LawPublic International LawTilgang og opptakskravVære i besittelse av en universitetsgrad innen jus, oppnådd i et utenlandsk universitet. Akademikere og akademikere i spanske universiteter har tilgang til det internasjonale programmet Advanced Program i International Legal Studies (30 studiepoeng).Det kan vurdere opptak av kandidater fra International Relations, statsvitenskap, sosiologi og økonomi og administrasjon.program... [-]

Kontakt

Adresse, linje 1 Avenida de las Universidades,
2448007 Bilbao, Basque Country, Spania