Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

IE Foundation er en ideell organisasjon som arbeider for å styrke IEs innflytelse gjennom anvendelse av egne ressurser og samarbeid med strategiske partnere. Stiftelsen ble stiftet i 1997 og har aktivt fremme institusjonens verdier av entreprenørskap, mangfold, inklusivitet og innovasjon i over tyve år, med særlig vekt på humaniora som et grunnleggende aspekt ved vår tilnærming til høyere utdanning. Våre handlinger og mål kan grupperes i fire hovedområder:

  • Å gi ressurser og skape både interne og samarbeidende tiltak som forbedrer utdanningenes kvalitet ved IE.
  • Støtte anvendt forskningsprosjekter med høy sosial og pedagogisk innvirkning som gir verdier til det akademiske samfunnet og samfunnet som helhet.
  • Finansiering stipendprogrammer for talentfulle individer.
  • Fremme en kultur av sosial bevissthet og samfunnsengasjement ved å fremme sosiale tiltaksinitiativer som støtter mangfold og tverrkulturell kommunikasjon.

Alt dette gjøres mulig ved den konstante støtten til IE studenter, familier, alumner, ansatte og partnere. Deres generøsitet er drivkraften bak suksessen til IE-stiftelsen. Med støtte fra dette utrolige samfunnet jobber vi utrettelig for å nå våre mål, forbedre vår virksomhet, fremme våre verdier og utvide de pedagogiske og faglige mulighetene som er tilgjengelige for alle.113565_people-woman-coffee-meeting.jpgOppstart arkivfotografier / Pexels

Jusstudiet

IE Law School leverer toppmodern, innovativ, globalt orientert og tverrfaglig juridisk opplæring som bryter med tradisjonelle barrierer for å forme morgendagens advokater.

Skolen drar nytte av et intensivt fokus på teknologi når det gjelder innhold og læringsmetoder fremmer en entreprenørrettet tenkemåte i elevene for å forandre praksis i loven, og genererer relevant kunnskap om forretningsmessige områder for å skape verdier.

På IE er det ingen unnskyldning for å ikke bli involvert

Har du noen gang vurdert å tappe inn i din indre skuespiller ved å delta i en TEDx-snakk, her på Campus? Hva med å prøve dykking i Alicante? Ønsker du å utføre en av dine egne sanger i en Talent Show? Uansett hva du interesserer deg for, har våre 80-pluss studentklubber og organisasjoner dekket deg. Det er aldri et kjedelig øyeblikk på IE!

Universitets enorme historie med stolthet og ånd har blitt reflektert gjennom årtier med campus-brede hendelser og programmer. Så bli med, ha det gøy, og bli en del av IEs hendelser og tradisjoner. Å huske fortiden og hvor vi kom fra, begrunner oss som et fellesskap og en institusjon og hvor vi er i dag. Embrace historien til dette store universitetet og delta i våre tradisjonelle arrangementer gjennom hele året. Vi leter alltid etter nye ideer og nye studenter. Ta med vennene dine og bli med på å holde disse rike tradisjonene levende på campus.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

LLM

IE Law School

Utforsk innsatsene i Anglo-American common law før du lærer hvordan du bruker den til en forretningsforbindelse. Med kompetansen til to ledende internasjonale institusjon ... [+]

Utforsk innsatsene i Anglo-American common law før du lærer hvordan du bruker den til en forretningsforbindelse. Med kompetansen til to ledende internasjonale institusjoner (Northwestern Pritzker School of Law og IE Law School ), får deltakerne et omfattende blikk på forretningspolitisk praksis.

Den administrerende LL.M. joint-degree program trekker kunnskapen om to topp internasjonale lovskoler: Northwestern Pritzker School of Law og IE Law School . Denne LL.M. tar en grundig titt på angloamerikansk felleslov, som dekker sin internasjonale søknad og de grunnleggende ledelsesevner knyttet til praksis for lov for næringsliv.

Den administrerende LL.M. Studieplanen er designet for å utfordre allerede beviste fagfolk til å sette ferdighetene sine til neste nivå. I programmet vil du utforske en rekke sentrale områder som vil forbedre din overordnede forståelse av gjeldende juridiske utviklinger og spesifikke faglige ferdigheter, samt en grundig oversikt over kundens forretningspraksis.... [-]

Spania Madrid
September 2019
Engelsk
Deltid
9 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
IE Law School

Internasjonalt tenkende advokater er i stor etterspørsel. LL.M. I International Business Law er utformet for å trene avanserte, globalt orienterte, teknologiske kunnskaps ... [+]

Internasjonalt tenkende advokater er i stor etterspørsel. LL.M. I International Business Law er utformet for å trene avanserte, globalt orienterte, teknologiske kunnskapsrike, velafrundede advokater som vil gi verdifulle bidrag til organisasjoner som opererer i svært komplekse internasjonale transaksjoner og operasjoner. Dette helhetlige programmet forbereder neste bølge av dagens juridiske fagfolk for å skape et varig merke på verdensstadiet.

LL.M. i International Business Law vil tillate deg å ta en forretningsmessig tilnærming til å håndtere globale juridiske transaksjoner. Bortsett fra å oppleve IEs mangfoldige og dynamiske kampusmiljø, får du muligheten til å delta i verdensomspennende utvekslinger og juridiske ventureklinikker. I Madrid vil vår praktiske, saksbaserte metode hjelpe deg med å komme i kontakt med store globale selskaper, internasjonale advokatfirmaer, organisasjoner, offentlige og offentlige enheter eller frivillige organisasjoner.... [-]

Spania Madrid
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
10 måneder
Campus
Les mer på norsk
Address
C/ María de Molina, 11 28006
Madrid, Community of Madrid, Spania
Address
C/ Cardenal Zúñiga, 12 40003
Segovia, Castile and León, Spania