IE Law School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

IE Foundation er en ideell organisasjon som arbeider for å styrke IEs innflytelse gjennom anvendelse av egne ressurser og samarbeid med strategiske partnere. Stiftelsen ble stiftet i 1997 og har aktivt fremme institusjonens verdier av entreprenørskap, mangfold, inklusivitet og innovasjon i over tyve år, med særlig vekt på humaniora som et grunnleggende aspekt ved vår tilnærming til høyere utdanning. Våre handlinger og mål kan grupperes i fire hovedområder:

  • Å gi ressurser og skape både interne og samarbeidende tiltak som forbedrer utdanningenes kvalitet ved IE.
  • Støtte anvendt forskningsprosjekter med høy sosial og pedagogisk innvirkning som gir verdier til det akademiske samfunnet og samfunnet som helhet.
  • Finansiering stipendprogrammer for talentfulle individer.
  • Fremme en kultur av sosial bevissthet og samfunnsengasjement ved å fremme sosiale tiltaksinitiativer som støtter mangfold og tverrkulturell kommunikasjon.

Alt dette gjøres mulig ved den konstante støtten til IE studenter, familier, alumner, ansatte og partnere. Deres generøsitet er drivkraften bak suksessen til IE-stiftelsen. Med støtte fra dette utrolige samfunnet jobber vi utrettelig for å nå våre mål, forbedre vår virksomhet, fremme våre verdier og utvide de pedagogiske og faglige mulighetene som er tilgjengelige for alle.113565_people-woman-coffee-meeting.jpgOppstart arkivfotografier / Pexels

Jusstudiet

IE Law School leverer toppmodern, innovativ, globalt orientert og tverrfaglig juridisk opplæring som bryter med tradisjonelle barrierer for å forme morgendagens advokater.

Skolen drar nytte av et intensivt fokus på teknologi når det gjelder innhold og læringsmetoder fremmer en entreprenørrettet tenkemåte i elevene for å forandre praksis i loven, og genererer relevant kunnskap om forretningsmessige områder for å skape verdier.

På IE er det ingen unnskyldning for å ikke bli involvert

Har du noen gang vurdert å tappe inn i din indre skuespiller ved å delta i en TEDx-snakk, her på Campus? Hva med å prøve dykking i Alicante? Ønsker du å utføre en av dine egne sanger i en Talent Show? Uansett hva du interesserer deg for, har våre 80-pluss studentklubber og organisasjoner dekket deg. Det er aldri et kjedelig øyeblikk på IE!

Universitets enorme historie med stolthet og ånd har blitt reflektert gjennom årtier med campus-brede hendelser og programmer. Så bli med, ha det gøy, og bli en del av IEs hendelser og tradisjoner. Å huske fortiden og hvor vi kom fra, begrunner oss som et fellesskap og en institusjon og hvor vi er i dag. Embrace historien til dette store universitetet og delta i våre tradisjonelle arrangementer gjennom hele året. Vi leter alltid etter nye ideer og nye studenter. Ta med vennene dine og bli med på å holde disse rike tradisjonene levende på campus.

Steder

Madrid

Address
C/ María de Molina, 11 28006
Madrid, Madrid-samfunnet, Spania

Segovia

Address
C/ Cardenal Zúñiga, 12 40003
Segovia, Castilla y León, Spania