Les den offisielle beskrivelsen

108856_rsz_adobestock_118804504.jpg

AISE: Bli flytende på spansk mens du graver dine tær i paradis

Active Interschool Spain Experience (AISE) gir en stadig viktigere service til studenter over hele verden - nedsenking i verdens nest mest språket, spansk.

Og alt mens du spiller og bor på den slående og sarmerende øya Tenerife. Hjem til fabelaktig vandring blant vulkaner og fjell, sultrige strender og dyphavsdykking med delfiner og skilpadder, stjernekykling på en av verdens største observatorier, og en Euro-infused kultur med designerbutikker og en karneval som bare rivaliseres av Rio, Tenerife er en eksplosiv syntese av sivilisert kultur og vilt eventyr.

Å, og glemte vi at den aldri er lavere enn 65 ° F, og aldri høyere enn 80 ° F?

Så lær en ferdighet du kan bruke for alltid, og ha det gøy på de vennligste øyene. Vi venter!

Hvorfor AISE er bedre og raskere ved undervisning spansk

Spansk vil bare fortsette å vokse i bruk; Det projiseres innen 2050, USA vil være det største spansktalende landet. Så, nå mer enn noensinne, for å trives i en flerspråklig verden er det viktig å lære spansk.

Studentene kan raskt føle seg overveldet når de prøver å lære et språk mens de tar andre klasser, og etterlater lite tid til sine spanske studier. Derfor er AISE det fremste spanske språket for studenter.

Ligger på den største av Kanariøyene, Tenerife, er AISE en fullstendig nedsenkning i spansk. Studentene vil bo på Colegio Santo Domingo campus og lære språket i et interaktivt og dynamisk miljø. Den auditive nedsenkningsopplevelsen gir en dyp forståelse av lydene og uttrykkene til det spanske språket, og vil gjøre det mulig for studentene å spore spansk raskere enn de grammatikkfokuserte metodene som er populære i USA. AISE handler om den praktiske bruken av det spanske språket.

Programmer gitt i:
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også: