Read the Official Description

Levende, flerkulturelle og dynamisk, den University of Johannesburg (UJ) deler tempo og energi av kosmopolitiske Johannesburg, byen hvis navn det bærer. Stolt sørafrikansk, er universitetet i live ned til sine afrikanske røtter, og godt forberedt for sin rolle i actualising potensialet som høyere utdanning holder for kontinentets utvikling.

Den fenomenale suksesshistorie ved Universitetet er en som har overrasket kritikerne og vunnet over skeptikerne. Å være en institusjon som stolt i sin tilgjengelig excellence, etter bare 11 år UJ har etablert seg som en institusjon for global forskning og verdensklasse vekst.

I sine første fem års eksistens, UJ doblet sin akkreditert forskning utgang og en økning i antall fremstående sørafrikanske Forskning Stoler fra ingen til sju. Dette bemerkelsesverdig prestasjon ble nådd godt foran målet satt for 2015. 2010-forskning utfallet var resultatet av UJ ønske, den første tiden, for å etablere UJ som en grundig forskning-fokusert universitet.

UJ er den første og eneste afrikanske universitet innlagt på høyt respektert konsortium av 28 forskningsintensive universiteter i verden, Universitas 21 - en viktig anerkjennelse av den voksende internasjonal vekst av UJ.

UJ skryte verdensklasse, internasjonalt anerkjente akademiske programmer basert på læreplaner informert av cutting-edge utviklingen i både lavere og høyere utdanning. UJ programmer, innenfor sine ni fakulteter, er utformet for å forberede studentene for arbeidslivet og for global statsborgerskap. Universitetet har fire studiesteder, nemlig Auckland Park Bunting Road Campus; Auckland Park Kingsway Campus; den Doornfontein Campus; og Soweto Campus.

Basert på valg av UJ sin Orange Carpet førsteårsstudenter - de med en APS skårer lik og større enn 40 poeng - flaggskipet programmer inkluderer: Regnskap; Elektrisk og elektronisk / Mekanisk / Civil / Mining Engineering; LLB / BA Law / BCom Law; Matematikk / Anvendt matematikk; IT / Computer Sciences; Menneskelig fysiologi; Optometri; Finans; Psykologi; og lærerutdanning.

For å gjøre UJ undervisnings-, forsknings- og innovasjons mål en realitet, UJ har, i løpet av de siste åtte årene, investert i overkant av R2 milliarder til oppgradering og utvidelse av stue og læring fasiliteter på alle sine studiesteder og til å skape et trygt og sikker, verdensklasse læring og forskningsmiljø for både ansatte og studenter.

UJ også innført håndholdte enheter (en tablet eller laptop) i første-års klasserom i 2014, i et forsøk på å koble disse unge sinn med verden av e-kunnskap som de vokser til, og å forvandle deres evne til å bidra og konkurrere.

UJ er utdannet suksessrate står nå på 83,4% og den samlede årlige utdannet produksjon er i overkant av 11 400 studenter. Universitetets første året Experience Programme (FYE), et initiativ som tilbyr faglige ferdigheter forsterkning med en aksent på studenter mentoring medstudenter, er en av støtteprogrammer som hjelper lette skole-til-universitetet overgang. Nesten 1.300 student veiledere, valgt fra tredje-års nivå og opp, fungere som et grensesnitt mellom studenter og faglærere. UJ også innført faglige rådgivere i universitetets boliger og godkjent off-campus overnatting. Under UJ Academic Excellence Programme, er 250 studieveiledere som serverer 2000 førsteårsstudenter i 25 boliger.

Bemerkelsesverdig, også, er at UJ, med mer enn 49 500 studenter; 2300 internasjonale studenter; 6700 postgraduates og anerkjente vitenskapelig ansatte, er en institusjon med en beundringsverdig oppgradering rate. UJ er hjem til 133 rangerte forskere, hvorav seks er A-karakter, og har syv National Research Foundation Stoler. I tillegg gir den det største antall svarte regnskapsførere i alle akkrediterte bolig universiteter i landet.

Mens UJ forfølger global fortreffelighet og alder, ser for seg universitetet være nasjonalt responsive på en måte som bare UJ kan. I denne forbindelse, blant Sør-Afrikas seks ledende universiteter, bare UJ gir hell tilgang til nesten 2000 første-års studenter som kommer fra de fattigste samfunnene, og gir dem, der det trengs, med topp-up NSFAS finansiering, bursaries og to sunne måltider om dagen .

I løpet av de neste ti årene, har UJ satt seks strategiske mål, nemlig:

Global Excellence in Research and Innovation.
Global Excellence i undervisning og læring.
En internasjonal profil Fit for Global Excellence og Stature.
En enestående Student Experience.
Aktiv Globalt omdømmebygging, og
En institusjon og Folkets Fit for Global Excellence og Stature.

Visjon

En internasjonal University of valg, forankret i Afrika, dynamisk forme fremtiden.

Mission

Inspirerende sitt fellesskap for å transformere og tjene menneskeheten gjennom innovasjon og samarbeid jakten på kunnskap.

verdier

FANTASI SAMTALE REGENERATION ETISK FOUNDATION

Forme fremtiden

tenker uavhengig
Utvikling av en kosmopolitisk identitet
Utviser ambisjon og stasjonen
Vedta entreprenørielle tilnærminger

Læring sammen fra vårt mangfold

Å gjøre kloke beslutninger kollektivt

Engasjerende menings med hverandre
Viser gjensidig respekt
ledende consultatively

Utvikle en bærekraftig måte gjennom skapende bidrag

Introspecting for fornyelse

Nyvinninger for det felles beste
Making positiv endring
Å dra nytte av oversett muligheter

Treasuring akademisk frihet

Søker balanse i jakten på kunnskap

Facing utfordringer med mot og tjene tillit
Opptre ansvarlig ved å være rettferdig, konsekvent og gjennomsiktig
Delta i og hjelpe samfunnet (Ubuntu) *
  • Ubuntu er evnen til å uttrykke medfølelse, rettferdighet, gjensidighet, verdighet, harmoni og menneskeheten av hensyn til å bygge, vedlikeholde og styrke fellesskapet. Ubuntu taler til vår interconnected, vår felles menneskelighet og ansvaret til hver som renner fra vår forbindelse.
Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

University of Johannesburg

... [+]

Avgifter utenlandske søkere [-]
Sør-Afrika Johannesburg
February 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

LLB

University of Johannesburg

Master of High Court Registrar av ulike institusjoner (selskaper og Intellectual Property Commission, Deeds Office, patenter og varemerker kontor) Office of Famil ... [+]

Master of High Court Registrar av ulike institusjoner (selskaper og Intellectual Property Commission, Deeds Office, patenter og varemerker kontor) Office of Family Advocate Stillinger i den sørafrikanske Law Commission Offentlig forsvarer / Protector Stillinger ved Human Rights Commission juridisk akademisk Stillinger i internasjonale organisasjoner, f.eks. FN / ILO etc conveyancer

For informasjon om søknadskrav for juridiske fakultet, vennligst klikk her

[-]
Sør-Afrika Johannesburg
February 2019
Heltid studier
2 - 4 år
Campus
Les mer på norsk

LLM

University of Johannesburg

Den LLM i Labour Law (ett år heltid eller to år med deltidsstudier) gir studentene en mulighet til å utvikle sine intellektuelle og teoretiske kompetanse på et avansert n ... [+]

Den LLM i Labour Law (Ett år heltid eller to år med deltidsstudier) gir studentene en mulighet til å utvikle sine intellektuelle og teoretiske kompetanse på et avansert nivå, og for å styrke deres evne til å forstå arbeidsrett fra et synspunkt av kritisk analyse av de underliggende prinsippene .

Moduler

Den LLM i Labour Law består av følgende obligatoriske moduler:

NAVN MODUL KODE TYPE Generelle prinsipper og Individuell Labour Law GPI9X0C eller GPI9X1C Arbeids Public Law, International Law og Comparative Law Relevans PIC9X1C eller PIC9X0C Arbeids Collective Labour Law og Dispute Resolution CLD9X0C eller CLD9X1C Arbeids Arbeidsrett Ma... [-]
Sør-Afrika Johannesburg
February 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Johannesburg

Den er designet for å være ferdig innen heltidsstudenter innen ett år og ved deltidsstudenter fordelt på to år. ... [+]

Stipendene er tilgjengelige.

Mrs P Magongoa: Auckland Park Kingsway Campus Tel: 011 559 3843, E-post: Phaladim@uj.ac.za, web: www.uj.ac.za/law

[-]
Sør-Afrika Johannesburg
February 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Johannesburg

Er du interessert i forsikringsbransjen og hvordan det fungerer i Sør-Afrika? Vil du vite hvordan forsikringsprodukter fungerer i finansnæringen? Ønsker du å få ekspertvi ... [+]

Er du interessert i forsikringsbransjen og hvordan det fungerer i Sør-Afrika? Vil du vite hvordan forsikringsprodukter fungerer i finansnæringen? Ønsker du å få ekspertviten om spesialiserte saker knyttet til forsikringssaker?

Forsikring er et kjøpt kjøp og mange sør-afrikanere kjøper bare dette bestemte finansielle produktet som en del av kredittransaksjoner. Andre typer forsikringsprodukter benyttes ofte av forsiktige forbrukere som en del av en sparestrategi. Det er som mulig, det finnes en rekke forsikringsprodukter, og disse produktene markedsføres og selges på daglig basis. I tillegg er det utænkelig at enhver advokat som praktiserer handelslov, ikke bør ha en velbegrunnet kunnskap om forsikringsloven. Forsikring som vi vet, har hatt en interessant utvikling i Sør-Afrika, og mange rettssystemer har påvirket forsikringskontrakten slik vi vet det. Nylige utviklinger som innføring av lov om finansiell rådgivning og mellommennservices 37 av 2002 og innføringen av det såkalte "Twin Peaks" -systemet for finansregulering skapt et ganske komplekst juridisk rammeverk for forsikring, og dette har ført til spenning i bransjen . Utfordringen er derfor å få kunnskap om det juridiske rammebetinget, å identifisere utfordringene som de sydafrikanske forbrukere står overfor, å vurdere policyholderbeskyttelsesregler og andre forbruksbeskyttelsesforanstaltninger og å evaluere systemet ved å sammenligne det med andre rettssystemer. Forsikring er et kraftig verktøy som forbrukerne kan beskytte seg mot farer, men spørsmålet er fortsatt om dagens produkter tar i betraktning den unike naturen på det sydafrikanske markedet.... [-]

Sør-Afrika Johannesburg
February 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Johannesburg

Dette LLM tar sikte på å gi studenten de nødvendige verktøy for å navigere IP landskapet, og skape bevissthet om fallgruvene eller muligheter som kan presentere seg selv. ... [+]

HVIS DU VIL BLI EN strategisk tenker PÅ IP, fullføre LLM AT UJ!

"Fremtiden for nasjonen avhenger på ingen liten del på effektiviteten i bransjen, og effektiviteten i industrien avhenger på ingen liten del på beskyttelse av intellektuell eiendom." Dommer Richard Posner i Rockwell Graphic Systems, Inc. v. DEV Industries, 925 F.2d 174 (syvende Cir. 1991)

Feltet av intellektuell eiendom (IP) når bredt, og er trolig den mest dynamiske innen loven, som det stadig endringer. Hva vil det forholde seg til? Naturen av IP er best forstås gjennom en sammenligning med andre, konkrete, former for eiendom. Et eksempel er fast eiendom, for eksempel et stykke land.

Andre eksempler er ting, for eksempel en bil, en klokke, eller en fotball. I disse tilfeller har man rettigheter til selve objektet. Med andre ord, vil dine rettigheter bli krenket hvis objektet er ødelagt. Stillingen med IP er forskjellig. Et eksempel kan være et patent for et par nattsyn kikkert. Immaterielle rettigheter patenthaver ikke ville bli krenket hvis kikkerten er ødelagt. Grunnen til dette er at det er den oppfinnelse som er beskyttet og ikke kikkerten. IP er følgelig at kroppen av loven som regulerer etablering og utnyttelse av immateriell eiendom, og håndhevelse av resulterende rettigheter. Objektene i de ulike IP-rettigheter inkluderer vanligvis patenter, copyright, registrerte design og varemerker.... [-]

Sør-Afrika Johannesburg
February 2019
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
University of Johannesburg

jeg. Summativ vurdering er først gjennomført ved hjelp av en formell muntlig eksamen. PASS KRAV jeg. En student må bestå muntlig eksamen og avhandlingen individuelt. iv. ... [+]

jeg. Summativ vurdering er først gjennomført ved hjelp av en formell muntlig eksamen.

PASS KRAV

jeg. En student må bestå muntlig eksamen og avhandlingen individuelt.

iv.

jeg. Minste studietid for LLM av avhandlingen er ett år.

iv.

Den LLM grad av avhandlingen tilbys i følgende fordypningsfelt:

[-]
Sør-Afrika Johannesburg
February 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
University of Johannesburg

... [+]

c.

Stipendene er tilgjengelige.

Mrs P Magongoa: Auckland Park Kingsway Campus Tel: 011 559 3843, E-post: Phaladim@uj.ac.za, web: www.uj.ac.za/law

[-]
Sør-Afrika Johannesburg
February 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Johannesburg

UJ er unik i å tilby fire dedikerte selskapsrettslige moduler. Pluss to av følgende: Stipendene er tilgjengelige. Mrs P Magongoa: Auckland Park Kingsway Campus Tel: 011 ... [+]

UJ er unik i å tilby fire dedikerte selskapsrettslige moduler.

Pluss to av følgende:

Stipendene er tilgjengelige.

Mrs P Magongoa: Auckland Park Kingsway Campus Tel: 011 559 3843, E-post: Phaladim@uj.ac.za, web: www.uj.ac.za/law

[-]
Sør-Afrika Johannesburg
February 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Johannesburg

... [+]

Den forelesninger stil i dette programmet er interaktivt.

Stipend:

Stipender er tilgjengelige.

Mrs P Magongoa: Auckland Park Kingsway Campus Tel: 011 559 3843, E-post: web: www.uj.ac.za/law

[-]
Sør-Afrika Johannesburg
February 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Johannesburg

... [+]

Stipender er tilgjengelige.

En LLM i Human Rights Law vil utruste og forberede deg:

Å utvikle en juridisk praksis å inkludere menneskerettighets spørsmål; Å være en offentlig interesse advokat kjemper for menneskerettighetene til de svakeste blant oss; For en jobb i en aktivist NGO valgkamp for menneskerettigheter; For en jobb i en internasjonal organisasjon som jobber med menneskerettigheter; For arbeid i rettsvesenet eller å utvikle dine ferdigheter som en dommer. HENVENDELSER:

Mrs P Magongoa:

[-]
Sør-Afrika Johannesburg
February 2019
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Johannesburg

Tre. og Tre. Stipendene er tilgjengelige. Mrs P Magongoa: Tel: ... [+]

Tre.

og

Tre.

Stipendene er tilgjengelige.

Mrs P Magongoa: Tel:

[-]
Sør-Afrika Johannesburg
February 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Johannesburg

Er du interessert i aktuelle saker? ... [+]

Den forelesninger stil er interaktiv.

Prof. Swart er proaktiv i å gi råd elever i denne forbindelse.

Mrs P Magongoa: Auckland Park Kingsway Campus Tel: 011 559 3843, E-post: Phaladim@uj.ac.za, web: www.uj.ac.za/law

Auckland Park Kingsway Campus Tel:

[-]
Sør-Afrika Johannesburg
February 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
University of Johannesburg

Skatte lover har blitt stadig mer komplekse i forrige århundre. ... [+]

Mrs P Magongoa: Auckland Park Kingsway Campus Tel: 011 559 3843, E-post: Phaladim@uj.ac.za, web: www.uj.ac.za/law

[-]
Sør-Afrika Johannesburg
February 2019
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk

PhD

University of Johannesburg

... [+]

[-]
Sør-Afrika Johannesburg
February 2019
Heltid studier
2 - 4 år
Campus
Les mer på norsk

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media