Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet "Danubius" fra Galati, Romania, er en vitenskapelig institusjon for videregående opplæring, en juridisk person i privatrett og offentlig tjeneste, en del av det nasjonale utdanningssystemet, etablert ved lov nr. 409/2002, som fungerer i henhold til den rumenske grunnloven , loven om utdanning, lærerstatningens status og sin egen Carta godkjent av universitetssendatet.

Denne institusjonen, grunnlagt i 1992 , antar rollen som berikelse av verdiene til den rumensk kultur og sivilisasjon, for å støtte påstanden om nasjonal identitet og åndelighet, for å utvikle vårt samfunn som en demokratisk og sosial lovsstatus.

Basert på "non-profit" -prinsippet, fungerer "Danubius" Universitetet fra Galati i henhold til grunnloven og lovene som styrer høyere utdanningssystemet i Romania. Det foreslår å trene spesialister i kunnskap og moderne ytelse og å fremme nye utdanningsmetoder i samsvar med dagens utvikling av det menneskelige samfunn sammen med menneskerettigheter og friheter.

Ved å fremme privatutdanningen skaper det muligheten for en konkurransedyktig stat, menes å sette i bruk de individuelle ferdighetene og den høyeste kunnskapen i de studerte domenene, den kontinuerlige opplæringen av voksne, eliminere staten betydelige utgifter til ungdomsutdanning mennesker. Forholdet mellom etterspørsel og forsyning forblir dermed på et optimalt nivå, fordi både borger og institusjoner interessert i sin kvalifikasjon og utdanning tilpasser seg kontinuerlig til sosiale behov for kvalifikasjon og ytelse. På den annen side krever retningene for økonomisk, juridisk, teknisk og kulturell utvikling dynamisk de nødvendige spesialistene uten å bli påvirket av stipendiatavgiftene eller kunstige spesialiseringer.

"Danubius" -universitetet sikrer gjennomsiktigheten av uteksaminert studier for rumenske og utenlandske arbeidsgivere; Det er flere sjanser på arbeidsmarkedet gjennom komplekse innhold i Diploma Supplement, i henhold til Bologna-avtalen, et tospråklig skriftlig dokument (på rumensk og engelsk) utstedt med universitetseksamen, fra og med studieåret 2005-2006.

Professorer som utgjør akademiske ansatte ved "Danubius" Universitetet fra Galati, kommer fra elitenes akademiske sentre som Iasi, Galati og Bucharest, som alle har Ph.D. diplom eller doktorgrad pågår.

Universitetsfakultetene sikrer, som fasilitet, kurs av faglederne, bibliotekstjenester til omtrent 30.000 volumer og over 2000 tidsskrifter, datalaboratorier, rettslig klinikk, kriminologi, publiseringshus og publikasjoner og non-stop Internett-tilkobling tilgjengelig av alle studenter og akademisk stab.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Rumensk

Denne skolen tilbyr også:

LLM

Danubius University

Dette studiet har oppdraget med å forene den juridiske trening fått gjennom de lavere grads studier med utfyllende opplæring i loven feltet, og tilbyr masterstudenter en ... [+]

Dette studiet har oppgave å forene den juridiske opplæringen som er oppnådd gjennom bachelorstudiene med komplementær opplæring i lovfeltet, og gir masterstudenter en unik mulighet til å studere europeisk lov innenfor en tverrfaglig sammenheng med lov, politikk og filosofi ved å utdype prinsippene, retningslinjer og regler som danner grunnlag for et juridisk system som fortsatt er under utvikling.

De spesifikke målene for dette studiet mål:

Forme og forbedre menneskelige ressurser, høyt kvalifisert innen rettsområdet, i samsvar med Romanias integrasjonskrav til EU, ved å øke kvaliteten på undervisningen, utvikle kunnskapen, utdype, tilpasse, utvikle og forbedre kunnskapen som er oppnådd under bachelorstudiet studier; Forme kvalifiserte menneskelige ressurser innen europeisk lov og europeisk politikk; Initiasjon i praksis for å drive internasjonale kommersielle kontrakter gjennom å utdype europeisk lovkunnskap; Erkjennelse av den europeiske kvaliteten på produkter og tjenester for å integrere i EU; Å kjenne utviklingsstadiet og harmoniseringen av det nasjonale standardsystemet, i samsvar med kravene fra europeiske og internasjonale standardiseringsorganer. Å påbegynne studenter i oppveksten av europeiske økonomiske ressurser og fremme av å delta i utveksling av internasjonale verdier. Blant fagene studert innenfor dette programmet kan vi nevne: Erkjennelsen og gjennomføring av beslutninger innenfor EUs juridiske plass, juridisk prosedyre i EU, Arbeidsavtalen i forhold lov, europeisk juridisk samarbeid i sivile saksbehandlingen. ... [-]
Romania Galaţi
September 2020
Engelsk,Rumensk
Heltid studier
3 semestre
Campus
Les mer på norsk

Universitatea Danubius din Galati

Universitatea Danubius din Galati
Address
Danubius University of Galati 3 Galati Blvd
800654 Galaţi, Galaţi, Romania
Nettsted
Telefon
+40 372 361 102