Les den offisielle beskrivelsen

HVA ER ACN?

Vår skole gir studentene 30 studiepoeng (ett år - tilsvarende 60 "studiepoeng" i det norske systemet) i det amerikanske universitetssystemet som en del av en amerikansk bachelorgrad. ACNs samarbeidspartnere er:

University of North Dakota (UND) i Grand Forks, North Dakota West Chester University (WCU) i West Chester, Pennsylvania Adelphi University (AU) i Garden City, New York. Southern New Hampshire University (SNHU) i Manchester, New Hampshire.

ACN studenter som fullfører ACN programmet er garantert opptak. I tillegg, med kreditter fått fra ACN, kan studentene velge å søke til universitetet i sine valg i USA.

Når elevene fullfører kursene på ACN, kan de være kvalifisert for overføring til UND, WCU, AU eller SNHU som Junior (tredje året) student. Mens på ACN de får en god forståelse av det amerikanske universitetssystemet, bygge et nettverk av student og lærere kontakter (både norske og amerikanske) og kan deretter lage en myk overgang til universitetssystemet. ACN hjelper elevene med praktiske og byråkratiske detaljer slik at de kan konsentrere seg mer om sine studier og sin overgang vil være jevn. Det nære samarbeidet med disse universitetene gjør ACN som vert amerikanske professorer hvert semester.

Det store flertallet av norske studenter kommer tilbake til Norge for å forfølge karrierer i sitt område av studien. Tidligere elever rapporterer at de har vært sterkere kandidater i jobbintervjuer på grunn av sin internasjonale studie opplevelse.

I det siste ACN studenter har fått grader i et bredt spekter av områder, men spesielt populært er: Kommunikasjon - Media, Broadcasting, journalistikk, PR, fredsstudier, Aerospace og alle område of Business.. ACN studenter er i dag arbeider i Norge innenfor områdene TV, radio, skoler og næringsliv - både store og små.

ACN er en viktig mulighet for de internasjonale studentene også. Amerikanske studenter kommer fra alle deler av USA, men hovedsakelig fra midt-Vesten. ACN har en spesiell appell innenfor det norsk-amerikanske samfunnet og studentene blir ofte tiltrukket på grunn av sin norske arv. Vi har også hatt studenter fra Iran, Irak, Bulgaria, Tyskland, Sverige, Kamerun, Ghana, Kina, Canada, Vietnam, Filippinene og Bosnia. De forlater Norge med en spesiell forkjærlighet for landet, folket og høgskolen.

HISTORIE ACN

Den American College of Norge Har feiret mer enn 25 akademiske år. Den ble grunnlagt i 1990 av Dr. Steinar Opstad, en tidligere visepresident i NHO, Næringslivets norsk Enterprise.

I 1992 begynte ACN med 12 norske og 12 amerikanske studenter som kommer sammen for å studere i en sjarmerende gård herskapshus på øya Jeløy i Moss, Østfold, Norge. Gjennom årene programmet har utvidet til 70 studenter fra Norge, USA og land i hele verden. ACN er nå plassert i den vakre Convention Building (Konvensjonsgaarden), sentrum Moss, nær offentlige bibliotek, kafeer, shopping og uteliv.

Hvorfor ACN?

Det finnes en rekke grunner til at studentene begynner sin utdanning ved American College of Norge. Studerer ved ACN la elevene få 30 studiepoeng (ett år) mot din bachelorgrad, noe som vil gjøre deg i stand til å starte som et tredje år (junior) på våre samarbeidpartnere universitetet i USA. For det andre tilbyr ACN en gradvis innføring i det amerikanske universitetssystemet. Klassestrukturen og sosiale nettverk av amerikanske universiteter er ganske annerledes enn de på norske høyskoler og universiteter. Studentene er lettet inn til nye måter å gjøre ting på, og er bedre forberedt for sine studier ved et amerikansk universitet.

ACN gir studentene mulighet til å forbedre sin engelsk lesing, skriving, forståelse og muntlige ferdigheter. Mens elevene må beherske for å bli tatt opp til ACN, de fleste rapporterer at etter et år her sine engelskkunnskaper er vesentlig forbedret. Dette forbereder studentene for større suksess gjennom sine studier.

Personalet er utstyrt for å hjelpe studenter med ulike ikke-faglige aspekter forbereder seg på å studere i USA, for eksempel, som gjelder skoler, finne bolig, og søker om visum. Denne hjelpen er uvurderlig, og med vår hjelp, kan reisen til USA være mye mindre stressende.

Sist, er ACN gøy! Studentene danner en tett sammensveiset gruppe venner de ellers ikke ville ha met.Throughout året er det utallige aktiviteter for elevene, både i og utenfor skolen. Studentene får et nettverk av venner og klassekamerater, som vil hjelpe senere i livet når jobbsøking. Mange studenter selv velge å delta på de samme amerikanske universiteter så når de kommer i Amerika de allerede har et sosialt nettverk. Dette gjør livsforvandlende flytte fra Norge til Amerika mye enklere.

Studentenes

80-90% av våre elever er norske, og de fleste studenter søke direkte til ACN fra videregående skole. Vi aksepterer 70 studenter hvert år, og de fleste av dem melde i høstsemesteret. Det er også mulig å søke om vårsemesteret som starter i januar.

Krav til søknaden:

En komplett søknadsskjema (ACN Application) Alle søkere må ha oppnådd generell studiekompetanse ved semesterstart som de søker Alle søkere er pålagt å sende inn en personlig essay å svare på dette spørsmålet: "Hvorfor er jeg interessert i denne pedagogiske muligheter" Den anbefalte grade point gjennomsnitt er 4,0 (Norsk Scale) - Ta kontakt for klarhet Prioritet vil bli gitt til falle søkere som sender utfylt søknad innen 1. mai. Søknadsfristen for vårsemesteret er 25 november.

Ta kontakt med oss ​​hvis du har spørsmål.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Dorm Video