Les den offisielle beskrivelsen

BI Norsk Busskole

BI Business School er et privat, ikke-kommersielt fundament (grunnlagt i 1943) som gir kunnskap og kompetanse både til privat og offentlig sektor.

BI Norwegian Business School er et selvstendig eid fundament som har til formål å drive utdanning og forskning på høyt internasjonalt nivå innen ledelse, administrasjon, økonomi og markedsføring.

BI er også en sterk aktør på den internasjonale arenaen: Gjennom sin virksomhet i Kina, Litauen og Australia gjennom utvekslingsavtalen med over 140 universiteter over hele verden, og gjennom sine internasjonale programmer, lærte de seg helt på engelsk i Norge.

BI er inspirert av den skandinaviske tradisjonen for ledelse. Skandinavia er kanskje det nærmeste du kan komme til en postindustriell kunnskapsøkonomi. Skandinaviske selskaper er også innovatørene av deltakende ledelsesteknikker og organisasjonsnett. BI legger sitt fokus på etikk og samfunnsansvar til disse egenskapene.

BI har nå tatt neste skritt i utviklingen. Skolen har flyttet til en helt ny campus i Oslo. Denne campus ligger sentralt i et fremvoksende og pulserende forretningsområde i Oslo. Alle skolens internasjonale programmer blir undervist her.

Akkreditering og rangering

  • BI har den ettertraktede Triple Crown-akkrediteringsstatusen, noe som betyr at den har blitt akkreditert av AACSB, EQUIS og AMBA. I 2013 kunne ca 70 bedriftsskoler fra 15 500 verden over stolte av en Triple Crown-status.
Programs taught in:
Engelsk

BI