University of Auckland Law School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Styrken til enhver lovskole ligger i kaliber av sine ansatte og studenter, ressursene i biblioteket, og støtten det kommer fra yrket og alumni. Auckland Law School er veldig heldig på hver poengsum. Våre akademiske ansatte produserer verdensklasse forskning, Davis Law Library har New Zealands mest omfattende samling av juridisk forskningsmateriale, og vi har høyere inngangsstandarder for våre grader enn noen annen New Zealand Law School , noe som betyr at våre kandidater er svært ettertraktet. Våre studenter innpeker Aucklands filosofi om akademisk rigor kombinert med entusiasme for loven. Auckland studenter har vunnet den nasjonale mooting mesterskapet syv av de siste åtte årene. Vi har et av de mest aktive og vellykkede lovstudentene i landet.

Fra Law Revue til studentkonkurranser, fra sosiale og sportsarrangementer til seminarer og workshops, er det utallige muligheter til å delta, møte andre lovstudenter og skape livslang vennskap. Ligger i hjertet av det juridiske området, har Auckland Law School sterke forbindelser til det juridiske yrket og domstolene. Skolen gir en komplett juridisk utdanning, forbereder studentene for juridisk praksis, samt mange andre karrierer i en internasjonalisert verden.

Hvorfor studere med oss?

Loven i Auckland er utfordrende, spennende og undervist av noen av de mest kjente juridiske forskerne i landet. Vi lærer elever hvordan å tenke kritisk, hvordan å analysere og å overtale ved logisk argumentasjon. Auckland Law School:

 • Er den øverste rangerte lovskolen i New Zealand og en av de beste lovskolene i verden.
 • Gir liten gruppeundervisning på alle nivåer og tilbyr det største utvalget av grunnkurs i noen av New Zealand-lovskolene.
 • Har de høyeste opptaksstandarder for andreårsrett, noe som betyr at kandidater er svært ettertraktede.
 • Lar deg kombinere din juridiske grad med et bredt spekter av sammenhengende programmer (innen kunst, handel, ingeniørvitenskap, helsefag, eiendom eller vitenskap).
 • Har fremragende fasiliteter, inkludert Davis Law Library, New Zealands ledende juridiske forskningsbibliotek.
 • Ligger i hjertet av det juridiske området, ved siden av High Court og nasjonens ledende advokatfirmaer.
 • Tilbyr et omfattende studiestudium i utlandet, og hjelper studenter til å tilbringe et semester utenlands på en annen øverste lovskole.
 • Gir et vell av muligheter for toppstudenter, blant annet å kunne jobbe i Auckland Law Review, delta i Equal Justice-programmet, og delta i mooting, sentencing advocacy og mange andre konkurranser.
 • Har veldig aktive og støttende Mäori og Stillehavsøyene lov student samfunn og programmer.

Hvor kan LLB ta deg?

Auckland lov akademikere er svært ettertraktet. I et hvilket som helst år tar omtrent halvparten av våre kandidater stillinger i New Zealand advokatfirmaer, mens den andre halvdelen starter karrieren i andre profesjonelle organisasjoner. Disse inkluderer regnskaps- og konsulentfirmaer; næringslivet; nasjonal og lokal myndighet; undervisning, forskning og journalistikk; internasjonale, miljømessige og andre ikke-statlige organisasjoner.

Våre nyutdannede kan bli funnet å praktisere lov i New Zealand og over hele verden - mange av våre tidligere studenter jobber for ledende advokatfirmaer i London, New York, Sydney, Hong Kong, Singapore og andre steder.

Noen av våre toppstudenter fortsetter å studere for LLM og PhD-grader. Auckland Law School tilbyr det mest omfattende postgraduate programmet i landet. Våre studenter vinner regelmessig stipend og premier for å fortsette sine studier utenlands. Noen av fjorårets kandidater jobber nå høyere grad i Oxford, Cambridge, Harvard, Yale og Columbia, blant andre topp utenlandske universiteter.

Vår karriere senter kan hjelpe deg med karriereplanlegging og jobbsøking gjennom hele studiene. Spesiell assistanse er tilgjengelig for juridiske studenter gjennom workshops, seminarer og drop-in service ved fakultetet.

Noen raske fakta om Auckland Law School

 • I tredje og fjerde år av LLB, del III og IV studenter har over 50 valgfrie kurs å velge mellom (inkludert noen undervist i januar / februar sommerskole semester) - det største utvalget av New Zealand Law School.
 • Selv om det ikke er noen krav til å ha en stor grad innenfor LLB-graden, kan elevene velge å spesialisere seg i et bestemt interesseområde, eller om de foretrekker å velge mellom et bredt spekter av forskjellige områder for å dekke en rekke emner.
 • Det er et voksende utvalg av valgfag med internasjonalt fokus: blant annet Aviation Law, International Human Rights, International Law, Law and IT, Financial Markets Law, Global Environmental Law, Immigration and Refugee Law, International Criminal Law, International Disputes Settlement and International Handelslov.
 • Mer enn 90% av LLB-studentene kvalifiserer med to grader, enten fordi de går inn i lovskolen som kandidater (15%) eller fordi de påtar seg bachelorgrader (75%). Sammensatte kombinasjoner er BA / LLB, BCom / LLB, BE (Hons) / LLB, BHSc / LLB, BProp / LLB, BSc / LLB.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se MLS » Se Sertifikater » Se PhD » Se LLM » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:


Master Of Laws (LLM)

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 4 år March 2019 New Zealand Auckland + 1 fler

Enten du er en utøver som er villig til å oppgradere i et lovområde, en lokal kandidat som ønsker å spesialisere seg eller en internasjonal student som ønsker å få en kvalifisering fra en ledende juridisk skole, vil vår LLM gi deg fleksibiliteten og valget du leter etter. [+]

LLM er utformet for å gi et avansert studium for både heltidsstudenter og de som er jurister eller engasjert i annen full- eller deltidsansatt. Det kan gjennomføres ved kurs, forskning eller en kombinasjon av begge. Du kan velge mellom over 25 lærte kurs og oppføring til LLM er tilgjengelig hele året.

Du kan konsentrere studiet ditt i spesifikke områder av spesialisering eller studere et bredt spekter av juridiske fag.

LLM lærte (kurs) lar deg studere områder i større dybde og kompleksitet enn på lavere nivå. Programmet tilbyr kurs som gir detaljerte analyser av bestemte rettsområder, samt kurs som er mer policy-orientert.LLM ved forskning lar deg gjennomføre en grundig studie i et område av personlig interesse for å forbedre sysselsettingsmulighetene enten profesjonelt eller akademisk.... [-]

Utdannet Sertifikat I Lov

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år March 2019 New Zealand Auckland + 1 fler

Åpent for både LLB kandidater og ikke-LLB kandidater, er PGCertLaw faktisk halvparten av en Master of Laws (LLM) grad eller Master of Legal Studies (MLS) grad. [+]

Åpent for både LLB kandidater og ikke-LLB kandidater, er PGCertLaw faktisk halvparten av en Master of Laws (LLM) grad eller Master of Legal Studies (MLS) grad.

Hvis du har begrenset tid eller ønsker å studere bare noen få utvalgte kurs, er dette programmet ideelt.

For noen studenter kan PGCertLaw også fungere som en vei til LLM eller MLS grader.

Oppbygging

Kan fullføres på heltid (ett semester) eller deltid (over to år) for å tillate fleksibilitet for de med andre faglige eller personlige forpliktelser.

Studentene må fullføre minimum 60 poeng av emner fra Master of Laws tidsplan (unntatt avhandling eller avhandling kurs), sammen med Legal Research Methodology (LAW 788).... [-]


Master Of Legal Studies (MLS)

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 6 år March 2019 New Zealand Auckland + 1 fler

En mastergrad for fagfolk som ikke har en grunnskoleeksamen, men som jobber med, eller som har en personlig interesse i juridiske spørsmål og håndterer lovgivningen. [+]

Egnet til fagfolk fra ikke-juridisk bakgrunn som krever litt kunnskap om juridiske saker. Profesjonelle som vil ha særlig fordel, inkluderer regnskapsførere og revisorer, arkitekter og byplanleggere, forretningsutviklingsledere, compliance managers, ingeniører, IT-fagfolk, politi og offentlig ansatte.

Dette programmet har en lignende struktur til Master of Laws, og tilbyr seks spesialiseringer: Bedriftsrett, Miljørett, Menneskerettighetsloven, Internasjonal rett, Tvister og Dispute Resolution og Public Law.

MLS tillater en tverrfaglig studie av postgraduate kurs fra andre University of Auckland fakulteter, slik at du kan fremme dine faglige ferdigheter mens du får kunnskap om loven.... [-]


Filosofisk Doktor (PhD)

Campus Heltidsstudier March 2019 New Zealand Auckland

Stimulerende og givende, å starte PhD på Auckland Law School krever et høyt nivå av selvmotivasjon og disiplin, noe som gir en spennende mulighet til å engasjere seg i selvstendig, banebrytende forskning. [+]

Stimulerende og givende, å starte PhD på Auckland Law School krever et høyt nivå av selvmotivasjon og disiplin, noe som gir en spennende mulighet til å engasjere seg i selvstendig, banebrytende forskning.

Doktorgradsavhandlingen er et forskningsoppgaven, som vanligvis krever heltidsstudium i tre til fire år eller deltid i seks til åtte år. Graden gjennomføres under veiledning, og kandidatene må gjennomføre et vedvarende forløb av avansert juridisk forskning som resulterer i produksjon av en vesentlig opprinnelig avhandling.

Kandidater for en doktorgrad i juridikk vil ha en mastergrad med førsteklasses æresbevisning eller andre klasse (første divisjon) æresbevisninger, eller tilsvarende. Kandidatene må ha vist en evne til å forfølge et kurs av avansert selvstendig forskning og studium i loven. Utestående LLB (Hons) kandidater kan vurderes, men oppfordres til å fullføre først Auckland Law School ettårig Masters program.... [-]


Eksamensbevis

Campus Heltidsstudier Deltid March 2019 New Zealand Auckland

Law courses kan tas som individuelle kurs for et Certificate of Proficiency (COP). Søkere må tilfredsstille alle forutsetninger, medforutsetninger eller andre vilkår for opptak og innmelding. [+]

Law courses kan tas som individuelle kurs for et Certificate of Proficiency (COP). Søkere må tilfredsstille alle forutsetninger, medforutsetninger eller andre vilkår for opptak og innmelding.

LLB Del I

Studenter som har bestått LAW 121G og / eller LAW 131 kan gjenta de to kursene under et sertifikat for ferdigheter for å forbedre karakterene. Når studentene gjentar LAW 121G og / eller LAW 131, er både karakteren ved første forsøk og karakteren på repetisjonsforsøket inkludert i karakterpoeng gjennomsnittlig beregning for opptak til LLB Part II.

NZ lov kandidater

NZ lov akademikere kan søke å ta ytterligere lavere lag kurs for et Certificate of Proficiency. Det er ingen grense for antall COP-kurs som NZ-juridikere kan søke om. Se 'Hvordan søke' nedenfor. Juridiske kandidater som ønsker å ta mer enn ett COP-lov valgfag for å supplere sin juridiske grad eller for å oppdatere sin juridiske kunnskaper og ferdigheter, kan ønske å vurdere å søke om Graduate Diploma i lov eller Graduate Certificate in Law.... [-]