Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Erasmus School of Law er en av skolene i Erasmus University Rotterdam: En verdensklasse universitet rangert 71th i Times Higher Education verdens universiteter Ranking. Våre LLM programmer kombinere akademisk tenkning med praktisk opplæring. I tillegg til de vanlige kursene fieldtrips er organisert i advokatfirmaer, internasjonale domstoler og internasjonale selskaper til å oppleve den (lovlig) praksis: hvor Law møter Business.

Som student ved Erasmus School of Law vil du bli en del av et internasjonalt samfunn: våre ansatte og studenter representerer over 45 forskjellige nasjonaliteter! Du vil delta i klassene med mennesker fra mange ulike rettskulturer og forbedre dine internasjonale og interkulturelle ferdigheter som forbereder deg for en internasjonal juridisk karriere. Erasmus School of Law ligger i Rotterdam.

Med den største havnen i Europa, er Rotterdam en av de viktigste driverne av den nederlandske økonomien. Som et resultat av Rotterdam i dag er en spennende og multikulturell og flerkulturell by som er hjem til over 160 nasjonaliteter og en rekke multinasjonale og lokale bedrifter, som Unilever og Shell.

Steder

Rotterdam

Erasmus School of Law

Address
Burgemeester Oudlaan 50,
3062 PA Rotterdam, Sør-Holland, Nederland
Telefon
+31 10 408 1571

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss