Les den offisielle beskrivelsen

Siden 1991 har Brickfields Asia College (BAC) etablert seg som den raskeste og smarteste måten å britiske Law & Business grader. Etter å ha sendt mer enn 6500 loven nyutdannede i praksis, har høgskolen etablert et godt rykte som en leverandør av kvalitetsutdanning. Sine kandidater er svært ettertraktet av lokale og internasjonale bedrifter i både offentlig og privat sektor.

BAC har i dag partnerskap og overbevisninger med mer enn 20 utenlandske universiteter (for det meste i Storbritannia) og yrkesorganisasjoner, og tilbyr sine studenter tilgang til over 70 verdensklasse Law og Business grader og faglige kvalifikasjoner som kan gjennomføres lokalt eller i utlandet.

BAC har produsert over 200 World og nasjonale toppstudenter, Bestill Prisvinnere, 1st Class og andre overdeler i løpet av de siste to årene alene. Suksessen til sine studenter viser BAC forpliktelse til å tilby en bemerkelsesverdig pedagogisk erfaring. I erkjennelsen av dette, ble BAC tildelt Brand Laureate beste merke i juridisk utdanning for 2012 og SME Recognition Award 2013 for Service Excellence.

BAC anerkjente fakultetet av høyt kvalifiserte akademikere og erfarne utøvere gi ryggraden til BAC suksesshistorie i å levere det beste for sine studenter. Sammen med metodisk undersøkt og forberedt læremateriell, gir e-læringsportal round-the-clock støtte slik at hver elev til å realisere sitt sanne potensial.

BAC er forpliktet til å gjøre hver elevs pedagogisk erfaring ved høgskolen en morsom, givende og vellykket en samtidig forbedre sine kvalifikasjoner for å sikre deres fremtidige suksess. BAC ser frem til å ønske elevene til å lage sine pedagogiske erfaringer ved høgskolen morsomt, givende og vellykket.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

LLB

Brickfields Asia College

BAC gir et britisk Transfer Degree Programme (Law) der elevene har mulighet til å fullføre en 1 + 2 (1 år på BAC og to år ved en britisk partner University) eller 2 + 1 ( ... [+]

BAC tilbyr den svært populære britiske Transfer Degree Programme (Law) der elevene får muligheten til å fullføre en 1 + 2 (1 år på BAC og to år ved en partner britisk universitet) eller 2 + 1 (2 år på BAC og 1 år på en partner britisk universitet), avhengig av deres preferanser og sende i regionen 600-700 studenter i året for å fullføre sitt siste år i Storbritannia. Få om noen andre institusjoner gi studentene muligheten til å få tilgang til et så stort antall universiteter for å forfølge sitt siste år og best av alle elever får en anerkjent UK kvalifiserende grad.

Etter vellykket gjennomføring av programmet, vil studentene bli tildelt en internasjonalt anerkjent LLB (Hons) grad fra deres valgte UK partner universitet. Studentene kan velge mellom en rekke grader som tilbys av en rekke top notch universiteter som universitetene i Reading, Cardiff, Aberystwyth, Northumbria, Liverpool, Sheffield, Hull og Hertfordshire. ... [-]

Malaysia Kuala Lumpur Petaling Jaya Shah Alam
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Brickfields Asia College

University of London er virkelig en av de store universitetene i verden. En sammenslutning av 18 verdensklasse Høyskoler og 10 spesialist institutter, sitt rykte for høy ... [+]

University of London er virkelig en av de store universitetene i verden. En sammenslutning av 18 verdensklasse Høyskoler og 10 spesialist institutter, sitt rykte for høy faglig standard blitt bygget på fremragende undervisning og forskning av sine Høyskoler siden 1836. University of London grader er internasjonalt anerkjent av myndigheter, universiteter, arbeidsgivere og faginstanser som å være av høyeste faglige kvalitet.

Siden 1858, har University of London grader vært tilgjengelig for studenter over hele verden gjennom University of London internasjonale programmer, de lengste stående fleksible og fjernundervisning i verden. Gjennom årene har mange eksepsjonelle mennesker som har studert med University of London internasjonale programmer formet vår verden. Tidligere studenter omfatter syv nobelprisvinnere, ledere av Commonwealth landene, statsråder, kjente forfattere, akademikere, dommere og næringslivsledere. I dag, University of London internasjonale programmer er virkelig internasjonal karakter med over 52 000 studenter i mer enn 190 land. ... [-]

Malaysia Kuala Lumpur Shah Alam Petaling Jaya
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 år
Campus
Les mer på norsk