Les den offisielle beskrivelsen

UNIVERSITAS GADJAH MADA betraktes som en av de eldste universitetene i Indonesia, og tjener som en søyle for pedagogisk oppvåkning i Indonesia, og viser seg å være en forsvarer og formidler av Pancasila.

På UNIVERSITAS GADJAH MADA får studentene et stort utvalg av muligheter til å utvikle kreativitet og innovasjon i sine riker gjennom støtte fra moderne infrastruktur og informasjonsteknologi. Som et verdensklasse forskningsuniversitet har UGM lagt stor vekt på forskningsaktiviteter ved å motivere fakultetets medlemmer, samt studenter til å gjennomføre og publisere sin forskning. Videre er denne innsatsen oppfrisket gjennom å utvikle 25 studieplasser på ulike vitenskapelige felt. UGM er utstyrt med rene ressurser på 3.608 fakultet medlemmer og 4.324 ansatte som er sterkt forpliktet til å gjøre UGM det beste universitetet og den fremtredende pedagogiske referansen i Indonesia.

Vi presenterer UGM

UNIVERSITAS GADJAH MADA er et indonesisk offentlig ivy league forskning universitet i Yogyakarta, Indonesia, grunnlagt 19. desember 1949. UGM er den eldste og største institusjon for høyere læring i Indonesia. Ligger i Yogyakarta, Indonesia, består 360-acre universitet av 18 fakulteter, 68 studieprogrammer, 23 diplomstudier, 104 master- og spesialiststudier og 43 doktorgradsstudier.

Den har ca 55 000 studenter, 1 187 utenlandske studenter og 2500 fakultetsledere for tiden. UNIVERSITAS GADJAH MADA har blitt ansett som en av de mest prestisjetunge universitetene i Indonesia.

UGM implementerer et educopolis-område, et skritt tatt av universiteter for å skape et bevegelsesmiljø for kontinuiteten i læringsprosessen. Disse tiltakene forfølges i sammenheng med å utvikle tverrfaglige samarbeid og svare på økologiske problemer for å oppnå visjonen på universitetet. Noen av trinnene reduserer forurensning og utstødning av kjøretøy, utvikling av fotgjenger, begrensning av kjøretøyer som kommer inn på campus, bygging av nye sovesaler på campus, utvikling av parkeringslommer, planting av trærne grønt og mange flere.

Den spesielle regionen Yogyakarta hvor UGM ligger er en av de minste provinsene i Indonesia og har vært kjent som et senter for japansk kultur, samt et senter for læring. Den har 3.400.000 innbyggere, hvorav 511.000 er bosatt i byen Yogyakarta. Dets betegnelse som et læringsenter er preget av eksistensen av 120 statlige og private tertiære utdanningsinstitusjoner, med en elevbefolkning på over 300.000.

Syn

Å være et utmerket og innovativt universitet i verdensklasse, gjennomsyret av nasjonens kulturelle verdier basert på Pancasila som statens ideologi og dedikert til nasjonens interesse og menneskehet.

Oppdrag

Å utføre utdanning, forskning og samfunnstjeneste, samt bevaring og utvikling av kunnskap som er utmerket og nyttig for samfunnet.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

LLM

UNIVERSITAS GADJAH MADA

LLM-klassen ved UGM-fakultetet er utformet for å tilfredsstille behovet for eksperter på ulike rettsområder som er viktige for Indonesia, både lokalt og globalt. Det tilb ... [+]

LLM-klassen ved UGM-fakultetet er utformet for å tilfredsstille behovet for eksperter på ulike rettsområder som er viktige for Indonesia, både lokalt og globalt. Det tilbyr unike moduler for å forbedre studentens kunnskaper og evne til å analysere loven i indonesisk sammenheng, samt bidra til utvikling av lov i global sammenheng. Utstyrt med en LLM-grad, er våre alumner rettet mot å kunne fylle kritiske juridiske stillinger på en rekke felt, fra multinasjonale selskaper til internasjonale organisasjoner.

Gjennom våre konsentrasjonsområder vil LLM-studenter bli utsatt for ekspertise fra forelesere fra UGMs partneruniversiteter fra hele verden. Mulighetene er åpne for mange utvekslings- og togradsprogrammer, med skreddersydde ordninger til University of Queensland, Queen Mary University London, Erasmus University Rotterdam, University of Leiden, University of Reading og andre fremtredende universiteter over hele verden.... [-]

Indonesia Yogyakarta
August 2019
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk