ITM University, School of Law

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den ITM Law School er en neste generasjon Law School etablert med det formål å gi verdensklasse juridisk utdannelse, som tar sikte på å forberede jurister som vil spille avgjørende lederroller, ikke bare som talsmenn praktiserer i domstolene, men også som akademikere, lovgivere, dommere, politikere, offentlige tjenestemenn, sivilsamfunnsaktivister, så vel som juridisk rådgiver i privat sektor, opprettholde de høyeste standarder for yrkesetikk og en ånd av offentlig service.

Hon'ble president i India SMT. Pratibha Devisingh Patil, ved åpningen av Nasjonalt Law School of Delhi Universitetet 3. september 2008 har tydelig at "... Vi lever i utfordrende tider når store endringer skjer i verden. Rettssystemer har til å takle konsekvensene av det 21. århundre teknologier innen informasjonsteknologi, bioteknologi, medisin og intellektuell eiendom. Næringslivet nå opererer i et internasjonalt miljø. Juridisk utdanning må utstyre lov fagfolk for å møte de nye utfordringene og dimensjoner for å fungere i et globalt integrert verden. Kompetanse i internasjonal lov og kunnskap om juridiske systemer i andre land er fremdeles mangler i vårt land. Law kurs må ta internasjonale og Comparative Law perspektiver i læreplanene sammen med nødvendig forståelse av nasjonal lovgivning ... "The Hon'ble statsminister i India, Dr. Manmohan Singh mens innleder konferansen av National konsultasjon for Second Generation Reformer i Legal Education i New Delhi på 1 mai 2010 med rette påpekt at "... de mest utfordrende oppgaver i juridisk utdannelse i India er å finne en riktig balanse for å sikre at våre studenter er lært en god blanding av kurs som gir dem kunnskap og opplæring i indisk lov, men samtidig forberede dem for å møte utfordringene fra globaliseringen, der nasjonale juridiske mekanismer samhandle med både internasjonale og utenlandske rettssystemer. Dette samspillet kommer til å utdype i årene som kommer, og våre lover skoler må forberede seg til å møte denne utfordringen ... "Å vite grundig godt at i dag, har juridisk utdannelse for å møte ikke bare kravene i Bar og de nye behovene til handel, handel og industrien, men også kravene til globaliseringen, vil ITM Law School sikre faglig dyktighet og forberede jurister, rustet til å møte de nye utfordringene og dimensjoner av internasjonalisering, der naturen og organisering av lovgivning og rettspraksis gjennomgår et paradigmeskifte. ITM Law School satsing på strenge og spennende juridisk opplæring er nært koblet til ITM universitetets satsing på banen bryte stipend. Ved hjelp av et bredt spekter av metoder og bringe til å bære innsikt fra en rekke andre akademiske disipliner, fakultetet ITM Law School vil lodde dypet av alt.

ITM Law School vil være et sted for kontinuerlig aktivitet og nådeløs vitalitet. Rekken av erfaringer og muligheter Law School vil tilby; rekken av faglige og utenomfaglige aktiviteter sammen med en rekke lærere og studenter vil gjøre hver dag en potensiell eventyr for hver student ved ILS.

Steder

Gurugram

Address
ITM University
HUDA Sector 23-A

122017 Gurugram, Haryana, India