Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet Paris 2 Panthéon-Assas forespråker mangfold og dyrker en sann synergi mellom forskning, instruksjon og søknad. Det tilbyr et bredt utvalg av kurs både i opplæring og etterutdanning, sammenlikning i utlandet og feltarbeid.

Universitetet Paris 2 Panthéon-Assas betraktes som Frankrikes første lovuniversitet, og er dedikert til å opprettholde den tradisjonen som den oppsto, bevare, men allikevel strever for å øke sitt ekspertnivå i følgende fagområder: Privatrett og kriminell vitenskap, offentlig rett, Statsvitenskap, romersk lov, juridisk historie, økonomi, ledelse, informasjons- og kommunikasjonsvitenskap.

Våre omfattende partnerskap, ikke bare med store franske, europeiske og internasjonale organer, men også med store finansielle og industrielle bedrifter, sikrer forankring i den profesjonelle verden og garanterer den verste polyvalensen som vi er kjent for.

Oppmerksomt på studentenes behov, gir universitetet faglige programmer tilpasset og organisert innenfor LMD-rammene. Ulike digitale tjenester, opplæringsprogrammer, en stadig voksende og omfattende bibliotekdatabase, kurs- og profesjonell rådgivningstjeneste, samt et utvalg av utøvende atletiske og kulturelle aktiviteter, handler i konsert for å fullføre og harmonisere hver elevs universitetserfaring.

European College of Paris

Innenfor universitetet Paris 2 og som en del av det, samler European College of Paris et team av høyt kvalifiserte professorer i Paris 2 som spesialiserer seg på europeisk lov, kjent for sin ekspertise innen utdanning og forskning, samt sterke forbindelser med fransk, Europeiske og internasjonale institusjoner, næringslivet og det juridiske yrke.

Universitetet ligger i Latinerkvarteret, i hjertet av seter av makt og kultur som gjør Paris til et unikt sted å studere.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

LLM

Université Paris II Panthéon-Assas

LL.M. (Master of Laws) i europeisk lov gir studentene mulighet til å skaffe seg en omfattende forståelse av europeisk lov på de fleste områder som faller innenfor EUs kom ... [+]

EU er en av de mest kompliserte, men likevel fascinerende sosioøkonomiske organisasjonene i dagens verden, og det er nå viktig å forstå hvordan lovsystemet fungerer og hva det skal. Som en stor internasjonal aktør har EU etablert bånd med land over hele verden i handel, samarbeid, finans og humanitære kapasiteter. Den europeiske unionen er stadig voksende og mer innsiktige eksperter er påkrevd i feltet. LLM i europeisk lov av Université Paris II er et unikt og konsistent program, helt undervist på engelsk, som gir deg mulighet til å studere de mest relevante juridiske områdene og få innblikk i de politiske, juridiske og økonomiske konsekvensene det medfører. Et genuint europeisk team av høyt kvalifiserte professorer lærer kursene og lar deg skaffe deg de nødvendige ferdighetene til å møte de spennende utfordringene og mulighetene i vår tid.... [-]

Frankrike Paris
September 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Location address
Paris, Île-de-France, FR