Les den offisielle beskrivelsen

Truman Bodden Law School

Truman Bodden Law School ligger i George Town, hovedstaden på Caymanøyene, og har vært i drift siden 1982.

Law School er tilknyttet Universitetet i Liverpool i Storbritannia, som bekrefter og tildeler bachelorstudiet. Universitetet i Liverpool er et Russell Group University (tilsvarende den amerikanske Ivy League) og derfor er graden internasjonalt anerkjent.

Hva vi gjør

Formålet med Law School, i samarbeid med Universitetet i Liverpool i å tilby sin lavere LL.B grad, er å gi studentene en standard på høyere nivå juridisk utdanning tilsvarende det som gjelder i Storbritannia og hos andre leverandører av juridisk utdanning på tvers av common law verden.

På denne måten skal lovskolen gi et miljø for sine studenter som oppmuntrer og gjør det mulig for dem å oppnå sitt fulle potensiale i jakten på kunnskap og faglig fortreffelighet.

Kursene som tilbys av Law School er ment å være til nytte ikke bare for de studentene som ønsker å gå inn i advokat yrket, men også til de som har en rekke andre profesjonelle karriere ambisjoner.

International Finance er det siste tillegget til Law Schools tilbud. LLM-Master of Laws i International Finance, også tilgjengelig som postgraduate diplom, tilbys på heltid og deltid, med oppføring i september.

På postgraduate nivå tilbyr lovskolen også yrkesrettet juridisk opplæring i form av en fjerde års profesjonell praksiskurs som etter ferdigstillelse av artikler fra klerkskap fører til kvalifikasjon som advokat ved Caymanøyas lov. Dette kurset er også ment å gi juridisk opplæring på et sammenlignbart nivå til det som tilbys på lignende yrkesfaglige kurs i Storbritannia og over fellesloven.

Målet med lovskolen er å gi studentene en grundig kunnskap om engelsk og Caymanøyene, og samtidig utvikle overførbare ferdigheter, avanserte forskningsegenskaper, evner til analyse, logisk tanke, konsistens og kritisk evne.

Law School søker å fremme bevissthet om juridiske, etiske og moralske forhold som er relevante for utviklingen av juridiske regler og i praksis i loven.

Videregående befolkning: Omtrent 100; som representerer et stab / studentforhold på 10: 1

Siste dato for å søke om september 2019 oppføring: Slutten av juli 2019

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

LLB

Truman Bodden Law School

Vårt lenge etablerte LLB grad er et høyt ansett program, som er den eneste kvalifiserende LLB tildelt og faktisk undervist i forbindelse med University of Liverpool i Kar ... [+]

Bachelor of Laws - LLBOversikt

Vårt lenge etablerte LLB grad er et høyt ansett program, som er den eneste kvalifiserende LLB tildelt og faktisk undervist i forbindelse med University of Liverpool i Karibien. Fordelene ved Truman Bodden Law School (TBLS) av Caymanøyene lavere grad programmet innebærer opplevelsen av å studere for en grad i et øy paradis med en avslappet livsstil.

Det gir også studentene den ekstra fordelen av å få en streng grad godkjent og overvåket av et høyt respektert britisk universitet, med den ekstra bonusen av liten gruppeundervisning, individuell oppmerksomhet og en ekte åpen dørpolitikk. Dette er virkelig det ideelle miljøet for en spirende advokat å studere og trives under oppsyn av vårt dedikerte akademiske team. Law School har utmerket tilbakemelding fra nåværende studenter som opprettholder at personlig berøring og kvaliteten på undervisningen mottatt er "eksepsjonell".... [-]

Caymanøyene Caymanøyene på nettet
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk

LLM

Truman Bodden Law School

Tjen en Master of Laws (LL.M) eller et Postgraduate Diploma (PGDip) i International Finance i verdens femte største finanssenter, kjent for sin kompetanse innen finanssek ... [+]

Programoversikt

LL.M og PGDip i 'International Finance: Law and Regulation' er de nye hovedkvalifikasjonene som tilbys, i forbindelse med University of Liverpool, ved Truman Bodden Law School , Grand Cayman.

Programmene gir banebrytende juridisk trening og tilbys av erfarne Truman Bodden Law School forelesnings team, sammen med de omfattende ressursene og kompetansen til The University of Liverpool.

To studie spor tilbys: LL.M eller Postgraduate Diploma både i International Finance: Law and Regulation.

Programmene er utformet for å betjene behovene til enkeltpersoner som søker avansert juridisk kunnskap om internasjonal økonomi og regulering, både innenfor og uten juridisk yrke.... [-]

Caymanøyene Caymanøyene på nettet
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk
Truman Bodden Law School
Address
Truman Bodden Law School Old CIBC Building, 54 Edward St, 2nd & 3rd floor
George Town Caymanøyene på nettet, Caymanøyene
Nettsted
Telefon
+1 345-945-0077