Read the Official Description

Om OsgoodePD

Osgoode Professional Development er verdensledende innen livslang læring i lovskolen. Del av Osgoode Hall Law School, en av de eldste og beste lovskolene i Canada, tilbyr vi kreditt og ikke-kreditt-programmer for kanadiske og internasjonale advokater, advokater, fagfolk og bedrifter og organisasjoner.

Våre fortsatte juridiske opplæringsprogrammer spenner fra en times briefing til konferanser og korte kurs undervist av praktiserende advokater og en rekke eksperter innen andre fagområder. For en grundig undersøkelse av et bestemt juridisk emne eller for å skarpere dine ferdigheter, bør du vurdere et av OsgoodePDs sertifikatprogrammer for advokater eller fagfolk. Du kan også tilpasse ditt eget gruppeprogram for å levere den dybdegående, praktiske opplæringen dine ansatte eller teamet krever.

OsgoodePDs flaggskip akademiske programmer inkluderer en kursbasert profesjonell LLM-grad med 14 forskjellige spesialiseringer undervist på campus eller ved fjernundervisning av Osgoode's prisbelønte professorer, seniorer, dommere og politimenn. Den internasjonale Business Law LLM og Canadian Common Law LLM programmer er designet spesielt for internasjonalt trente advokater. Hvis en grad ikke er målet ditt, kan du velge mellom et utvalg av LLM-kurs som tilbys hvert år som enkeltkurs.

De fleste av våre kurs og programmer tilbys på stedet og gjennom bekvemmeligheten av fjernundervisning ved hjelp av webcast og video streaming. OsgoodePD er også glad for å tilby Programmer på etterspørsel, et utvalg av tidligere tilbudt og eksklusiv on-demand kurs tilgjengelig når planen tillater det.

Uansett hvilken læringsreise, vil den bli støttet av OsgoodePDs uavhengige satsing på kvalitet, tilgjengelighet og kundeservice. Osgoode Professional Development opererer i hjertet av Torontas forretningsområde på Yonge og Dundas Streets, få skritt fra byens tunnelbanelinje, finansdistrikt og offentlige kontorer.

Bekreftelse av urfolks og tradisjonelle territorier

York University anerkjenner at mange urfolksland har langvarige forhold til de territoriene som våre campuser ligger på, som ligger før etableringen av York University. Vi anerkjenner vår tilstedeværelse på de tradisjonelle områdene til Mississaugas of New Credit, Huron-Wendat, Haudenosaunee Confederacy og Métis Nation of Ontario.

Lag historie med oss

Osgoode har skapt fremtiden for juridisk utdanning siden 1889.

Som Canadas største og mest varierte lovskole har Osgoode oppnådd et globalt rykte for å tiltrekke seg talentfulle studenter og toppfaglig fakultet.

Vi forbereder morgendagens ledere gjennom vårt uovertruffen utvalg av kurs og nyskapende tilnærming til undervisning som integrerer juridisk teori og erfaringslæring. Vår lidenskap for samfunnsengasjement, en enestående studentopplevelse, tjeneste for samfunnet, tankefylt stipend og tilgjengelighet i alle sine mange former er det som definerer våre verdier og vår forpliktelse til å bryte ny grunn i juridisk utdanning.

Lag din fremtid og lag historie med oss.

Vår ledelse

Innovasjon i juridisk utdanning

Innovasjon er vårt hovedmerke. Bygg på vårt allerede sterke fundament, arbeider vi hele tiden med å utvikle nye kurs, programmer og andre tiltak som fremmer Osgoode's overordnede juridiske utdanning.

Å forme den offentlige debatten

Osgoode tankeledere presser grenser og utøver innflytelse i akademisk stipend, nasjonal og internasjonal politikk, internasjonal og internasjonal rettsvitenskap, lovreform og offentlig debatt.

Mangfold og inkludering

Osgoode er et mangfoldig og støttende samfunn som tar alvorlig sin faglige og etiske forpliktelse til å betjene offentligheten.

Rettferdighet og fellesskap

En viktig del av Osgoodes engasjement for samfunnsengasjement støtter tilgang til rettferdighet, enten gjennom Osgoode Public Interest Requirement (OPIR), Osgoode's 19 kliniske og intensive programmer, og vårt fakultetets mange forskningsbidrag til tilgangen til rettferdighetsfeltet.

Vår historie

Ved åpningen av Osgoode Hall Law School i 1889 uttrykte præsident William Reeve sitt håp: "... at vi alle, både lærere og studenter, vil bøye våre energier for å lykkes med den nye lovskolen."

I over 125 år har Osgoode sitt oppdrag vært å søke akademisk og profesjonell fortreffelighet og rettferdighet gjennom loven. Vi har ført til noen av de viktigste innovasjonene i kanadisk juridisk utdanning. Besøk Osgoode History nettsted for å lære mer.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

LLM

OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Den profesjonelle LLM i arbeidsforhold og arbeidslov gir studentene mulighet til å få en dypere forståelse av teorien, retningslinjene og prinsippene som ligger til grund ... [+]

Programoversikt

Osgoode sin toårige profesjonelle LLM i arbeidsforhold og arbeidslov gir studentene mulighet til å få en dypere forståelse av teorien, politikken og prinsippene som ligger til grund for arbeids- og arbeidsrett. Studentene skal utvikle ferdighetene til å på et avansert nivå vurdere de sosiale, økonomiske og politiske kreftene som danner dette dynamiske feltet i dag.

Hvem er spesialiseringen til?

Lov uteksaminere med juridisk arbeidserfaring på arbeids- og sysselsettingsområdet.

Fagfolk uten en juridisk grad som har gode akademiske legitimasjon og betydelig og seniorrelatert yrkeserfaring.

Spesialisering Struktur

Designet for å møte behovene til fagfolk som befinner seg på tvers av Canada og utlandet, er arbeidslivsforhold og sysselsettingskurs tilgjengelig via videokonferanser og strukturerte som ukentlige kvelden eller 3-dagers intensiver. Arbeidsrelasjoner og arbeidslovspesialisering er en kohortbasert spesialisering hvor kurs gradvis bygger på hverandre. Nye studenter aksepteres kun i spesialiseringen en gang hvert tredje år - neste spesialiseringsstart er høsten 2018. Studentene kan fullføre sine gradskrav utelukkende gjennom kurs eller gjennom en kombinasjon av kurs og et stort forskningspapir.... [-]

Canada Toronto
August 2019
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Denne ettårige, heltid spesialisering er designet for å gi advokater og fagfolk fra hele verden avansert opplæring i internasjonal forretningslov. ... [+]

Programoversikt

Denne ettårige, heltid spesialisering er designet for å gi advokater og fagfolk fra hele verden avansert opplæring i internasjonal forretningslov. Den prisbelønte fakultetet lærer de siste utviklingene i internasjonal handelslov, internasjonal finans, internasjonale forretningstransaksjoner, beskatning av grenseoverskridende transaksjoner og andre relaterte emner. Spesialiseringen gir studentene kunnskap i kritiske, kjerne internasjonale forretningsrett kurs samtidig som du gir mulighet til å forfølge dine faglige interesser gjennom valgfag.

Hvem er denne spesialiseringen for?

Juridiske kandidater, helst med juridisk praksisopplevelse, relatert arbeidserfaring eller en demonstrert interesse i internasjonal forretningslov.... [-]

Canada Toronto
August 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Dette spennende programmet gir grunnleggende opplæring i kanadisk felleslov til internasjonalt utdannede advokater og juridikere. Enten du har en felles eller sivilrettig ... [+]

Programoversikt

LLM i kanadisk felles lov gir mulighet til å ta kjernefag i kanadiske fellesskapsemner undervist på kandidatnivå sammen med et bredt spekter av valgfrie valg. Kjernekursene er spesielt utviklet for å tilfredsstille kravene fra Federation of Law Societies av Canadas nasjonale komité for akkreditering (NCA). Studenter i den kanadiske fellesskaps spesialisering nytte av både faglig og karriere støtte for å bistå i overgangen til den canadiske juridiske markedet.

Merk: Fullføring av profesjonell LLM i kanadisk felles lov gir deg ikke automatisk rett til å utøve loven i Canada eller bli tatt opp til advokatbaren i en kanadisk provins eller territorium. Kontakt NCA eller ditt provinsielle / territoriale lovsamfunn for mer informasjon.... [-]

Canada Toronto
September 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Kunnskap om skatterett er viktig for ethvert forretningsmiljø, og studiet av denne juridiske spesialiseringen er intellektuelt fascinerende. Den profesjonelle LLM i skatt ... [+]

Programoversikt

Kunnskap om skatterett er viktig for ethvert forretningsmiljø, og studiet av denne juridiske spesialiseringen er intellektuelt fascinerende. Den profesjonelle LLM i skattelov gir studentene mulighet til å få en dypere forståelse av politikk, prinsipper og intern logikk i skattelovene i Canada og internasjonalt. Det dekker alle aspekter av skattelov fra de mest grunnleggende regler som ligger til grund for tradisjonelle personlige skatteplaneringsprinsipper til dagens utvikling i den sofistikerte utformingen av finansielle instrumenter. Kurs er undervist av et mangfoldig utvalg av høyt kvalifiserte lærde og utøvere, som alle er ledere i deres praksisområder.

Hvem er denne spesialiseringen for?Juridisk utdannet med juridisk arbeidserfaring eller en sterk demonstrert interesse for skatterett.Fagfolk uten juridisk grad som har minst fem års arbeidserfaring direkte knyttet til skatt (som regnskap, finans, tillit) som ønsker å legge til et sterkt avansert grunnlag i skattelov til profesjonell profil.Spesialisering Struktur... [-]
Canada Toronto
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

Sertifikat

OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Du bør ta dette programmet hvis du allerede har NCA-vurderingen din eller dine vurderingsresultater venter og du planlegger å skrive dine NCA-eksamener i løpet av de nest ... [+]

Planlegger å sitte NCA eksamener? OsgoodePD kan hjelpe deg med å forberede.Online NCA eksamen Prep

Designet for internasjonalt trente advokater som har sin NCA-vurdering eller planlegger å skrive sine NCA-eksamener de neste 12 månedene.

OsgoodePDs NCA Exam Prep Program er spesielt utviklet for internasjonalt kvalifiserte advokater og juridiske kandidater som planlegger å skrive noen eller alle Nasjonalt utvalg for akkreditering fem obligatoriske undersøkelser:

Grunnlag for kanadisk lovKanadisk konstitusjonell lovKanadisk administrativ lovKanadisk straffelovProfesjonelt ansvarHvem er dette programmet for?

Du bør ta dette programmet hvis du allerede har NCA-vurderingen din eller dine vurderingsresultater venter og du planlegger å skrive dine NCA-eksamener i løpet av de neste 12 månedene (noen av de neste tre NCA-eksamensseminarene.)... [-]

Canada Toronto
September 2019
Heltid studier
12 måneder
Nettstudie
Les mer på norsk
OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Dette programmet er primært utviklet for kandidater fra juridisk grad programmer fra utenfor Canada som er interessert i å forfølge høyere studier i Canada. ... [+]

Vinter 2018-applikasjoner - Stengt

Søknadene er nå avsluttet for vinter 2018 inntak av sertifikatet i grunnlag for Graduate Legal Studies.

Dette programmet er utformet for å gi deg grunnlaget du trenger for vellykket uteksaminert juridisk studie. Studenter i dette programmet

studere grunnlaget for kanadisk offentlig og privat lov i en interaktiv klasseinnstillinglære og praktisere felles lov juridiske, analytiske og skriveferdigheter ved å bygge fra enkle til mer komplekse problemer og dokumenter, med mulighet for liten gruppe og individuell tilbakemelding og veiledninglegge grunnlaget for vellykket ytelse i LLM kurs og i din fremtidige juridiske karriereHvem er dette programmet for?... [-]
Canada Toronto
September 2019
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk

Options for Internationally Trained Lawyers

Address
1 Dundas Street West Suite 2602, P.O. Box 42 Toronto, Ontario M5G 1Z3
M5G 1Z3 Toronto, Ontario, Canada
Nettsted