Ghent University Law School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

bygge

Ghent universitet er en driftig universitet med en internasjonal appell. Vårt motto er "Våg å tenke": hvor 37.000 studenter og 8.000 ansatte oppfordres til å vedta en kritisk tenkning tilnærming. Pluralisme og samfunnsengasjement er hjørnesteinene i vår filosofi, akkurat som mangfold, deltakelse og selvstendig tenkning.

Selv om deltagelse i LLM program krever tilstrekkelig økonomisk støtte, er opptak beslutninger nås uavhengig av søkerens personlige økonomiske midler. De påfølgende beslutninger når det gjelder økonomisk støtte vil la elevene som trenger ekstern økonomisk støtte til å måle den økonomiske gjennomførbarheten av sin søknad.

Ghent University er en av de ledende høyere utdannings- og forskningsinstitusjoner i Benelux-landene. Ligger i en historisk, student-vennlige byen i den kulturelle og økonomiske sentrum av Europa, er Ghent universitet en aktiv partner i en rekke nasjonale og internasjonale utdannings, vitenskapelige og industrielle samarbeidsnettverk. Selv Ghent University er offisielt en nederlandsk-talende universitet, engelsk er mye brukt av både studenter og ansatte. Videre kan internasjonale studenter velge en rekke engelske kurs og programmer som dette LLM Programme.

Ghent Universitet 's 11 fakulteter består av 125 avdelinger, som tilbyr høy kvalitet, forskningsbaserte programmer i et bredt spekter av akademiske disipliner. Den internasjonale studenter (11,5%) vitner om kvalitet og mangfold i Ghent Universitet 's utdanning og forskning. Ghent universitet er 62. beste universitetet i Shanghai rangering i 2016. Alle disse faktorene, kombinert med et sterkt internasjonalt fokus, gjør Ghent universitet en topp-rank universitet i Europa.

The Law School

peoppe

The Law School ligger i det historiske sentrum av byen Gent. Mens opptar en rekke historiske bygninger fra det syttende og nittende århundre, har det moderne undervisningsfasiliteter, inkludert gode biblioteker og velutstyrte dataanlegg.

Den offisielle undervisningsspråket er nederlandsk, med unntak for bestemte engelsk hovedfags programmer som LLM programmer.

Fakultetet består av mer enn 80 professorer og ca 90 assistenter som, i tillegg til å undervise, er mye engasjert i forskning, skriving, forelesning og offentlig service. Mange av medlemmene har et internasjonalt omdømme i sitt fagområde, delta i nasjonale og internasjonale prosjekter og blir tilkalt som eksperter i utarbeidelse av offentlig politikk. I LLM programmet, flere utenlandske professorer med internasjonal anerkjennelse forsterke fakultetet for spesifikke kurs.

Ghent Law School er en EU "Jean Monnet Centre of Excellence", anerkjent for sin kompetanse og sine tilgjengelige ressurser for EU Law. Ghent Law School med EU-institusjonene i sin nærhet, og tilbyr alle nødvendige fasiliteter for en grundig studie av lov og praksis i EU og internasjonal forretningsjuss. Studenter kan også ha nytte av den gode bibliotek, som også fungerer som en europeisk dokumentasjonssenter.

Med en student befolkning på rundt 4000 studenter, er Ghent universitet Law School i dag en av de største advokat skoler i både Flandern og Belgia. Mange av sine tidligere studenter spille en fremtredende rolle i rettsapparatet som offentlige tjenestemenn, dommere, medlemmer av nasjonale og internasjonale advokatfirmaer eller som loven professorer ved andre belgiske og utenlandske universiteter.

Ghent universitet Law School teller blant sine tidligere studenter en tidligere belgisk statsminister og leder av ALDE fest, Guy Verhofstadt og andre fremtredende minister belgiske føderale regjeringen og flamske regjeringer, medlemmer av Court of Cassation, konstitusjonsdomstolen og statsråd i Belgia.

For mer informasjon om Ghent University Law School, kan du gå til www.ugent.be/re.

Programmet

LLM

Den LLM Programme består av tre spesialiserte LLM er ute av hvilke potensielle hovedfagsstudenter kan velge mellom, nemlig enten:

 • LLM i International og European Law; eller
 • LLM i International Business Law; eller
 • LLM i EU Law.

Den spesialiserte natur programmet tillater elevene å utvikle spesielle ferdigheter og kompetanse i de raskt voksende områder av EU-retten. De tre LLM programmene gir studentene mulighet til å designe sin egen studium i samsvar med deres karriere prioriteringer. Det gjør dem i stand til å få kompetanse på mange relevante og aktuelle saker av internasjonal lov. Likevel, selv om kursene kanskje spesialiserte og skreddersydd i henhold til behovene til elevene, hva de deler felles er at alle de tre LLM Programmene er ideell for studenter fra land utenfor EU som trenger en grundig bakgrunn i EU-forordning og for de fra innenfor EU som ønsker å unnslippe den provinsielle studie av nasjonal lovgivning.

Kort sagt, danner Ghent University Law School LLM programmet en betydelig springbrett for jurister og fagfolk som trenger kunnskap om EU-retten og / eller EU-institusjonene for deres karriereutvikling. For ytterligere informasjon knyttet til hver av de spesialiserte kurs, blir elevene bedt om å besøke LLM Programme offisielle nettsted.

Søk om studieåret 2017-2018 fra 1 oktober 2016 via http://www.law.ugent.be/llm/application-form!

Høydepunktene i Programme

Ghent Law School LLM programmer sikre at nye karriereorienterte utenomfaglige aktiviteter blir lagt årlig til LLM studier ved Ghent universitet, slik som å av styrke din CV (for å sikre en interessant jobb på europeiske eller internasjonale institusjoner og organisasjoner, fremtredende lov og konsulentselskaper).

Praktisk kurs "Skills for Advokater"

Denne kjernen LLM Kurset er i utgangspunktet laget for å utvikle ferdighetene til jusstudenter og å forbedre sine taleferdighet og leseferdighet i lesing, rådgivning, hjelp og skrive juridisk engelsk, samt utvikle kommunikasjon og presentasjonsteknikk. I dag dette kurset er å få evig spennende og praktisk!

Den oppgraderte "Skills for Lawyers" Kurset består av følgende blokker:

 • Maste juridisk engelsk og juridiske forskning og presentasjonsteknikk for advokater
 • Øve som en internasjonal advokat og bli kjent om livet på et advokatfirma
 • Crash-kurs seminar om kommersielle kontrakter Drafting
 • Forhandling og mekling
 • Foredrag serie av ledende jurister, politikere og økonomer fra hele verden.

Gi deg kunnskap, ferdigheter og teknikker for å imponere din arbeidsgiver fra første dag på jobb - det er det vi satse på!

Deltakelse i Moot Courts

Fra og med studieåret 2016-2017 og utover våre LLM studenter har fått en enestående mulighet til å delta i Moot domstoler som en del av deres offisielle læreplaner.

Få litt førstehånds erfaring på bedende og bevise at du er en motivert og dedikert student ved å delta i en av følgende Moot Court Konkurranser:

 • European Law Moot Court
 • Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot Court
 • Ph. Jessup International Moot Court Competition.

Summer Internship Scheme

Våre LLM programmer prøver å kontinuerlig tjene som en plattform for et skritt videre i karrieren til våre studenter: vi tilby noen karriere-orienterte forelesninger og coaching til våre LLM studenter for å bedre forberede dem for ulike søknadsprosesser og intervjuer som fører til potensielt internasjonalt arbeid . Vi tilbyr også våre LLM studenter muligheter for nettverksbygging under ulike gjesteforelesninger og arrangementer.

Per studieåret 2016-2017 innfører vi en 1-måneders sommer (ikke betalt) internship program for de øverste tre LLM nyutdannede. Hardt arbeidende studenter som har oppnådd topp-score og imponert professorene med deres motivasjon for å lykkes vil bli tilbudt en sjanse til å internere på Ghent Law School, advokatfirmaer og frivillige organisasjoner!

Mentorer Programme

Vi har lansert dette programmet, slik at du kan diskutere dine karriereplaner og få noen råd fra våre lyse og erfarne studenter som vil komme og dele sine kunnskaper og praktisk erfaring med deg, advokatene-in-forming, gjennom ulike foredrag og coaching økter!

Opptakskrav

Studentene er kvalifisert for opptak dersom de oppfyller følgende opptakskriterier:

 • Å ha juridisk embetseksamen, dvs. graden som i opprinnelseslandet gjør en kvalifisert til å utøve de juridiske yrker. Studenter i sitt siste år av lavere grads studier kan gjelde, og kan bli betinget innrømmet, i henhold til en vellykket gjennomføring av sin mastergrad.
 • Eksepsjonelt, etter en undersøkelse av deres pensum og i lys av deres ervervet kompetanse, kandidater som ikke har juridisk embetseksamen kan også tas opp. I et slikt tilfelle, kan opptak gjøres gjenstand for begrensninger med hensyn til kurs som skal følges.
 • Fremlegge et tilstrekkelig engelskkunnskaper (Gjelder alle ikke-engelsk som morsmål. Vi krever et minimum score på 560 for papir TOEFL, 95 for Internett-basert TOEFL eller 7 for IELTS. Men det er en mulighet for å få fritak for potensielle kandidater som har fullført et studium av minimum ett år (tilsvarer 60 studiepoeng) på en engelsktalende institusjon for høyere utdanning (ved fremvisning av et respektivt dokument som beviser gjennomføring av et slikt program )).
 • Å ha tilstrekkelig økonomisk støtte, som angitt i søknadsskjemaet, enten gjennom personlige økonomiske midler eller via økonomisk støtte. Vær oppmerksom på at studieavgift for LLM programmet er 5424,10 Euro.
 • For å søke om opptak til LLM program med alle nødvendige dokumenter.

Søknadsprosessen for studieåret 2017-2018 vil være åpen fra og med 1 oktober 2016! Påfør her: http://www.law.ugent.be/llm/application-form

Søknadsprosedyre

Utvelgelsesprosessen koordineres av Law School International Relations Committee. Ved valg av studenter, tar komiteen hensyn faglige potensial, seriøsitet og motivasjon. Valget er en hyllest, ikke bare til tidligere resultater av søkeren, men også til hans / hennes antatt evne til å gjøre det bra i en krevende LLM program og å bidra til LLM gruppen.

Ghent Law School ikke diskriminerer noen søker på grunnlag av rase, hudfarge, nasjonalitet eller etnisk opprinnelse, religion, alder, kjønn, seksuell legning, ekteskapelig eller foreldrestatus, handicap, inntekt eller personlige økonomiske midler.

Selv om deltakelse i LLM programmet krever tilstrekkelig økonomisk støtte, er opptak beslutninger nås uavhengig av søkerens personlige økonomiske midler. De påfølgende beslutninger når det gjelder økonomisk støtte vil la elevene som trenger ekstern økonomisk støtte til å måle den økonomiske gjennomførbarheten av sin søknad.

Skolepenger og avgifter

Ghent universitet er et statlig universitet og sin politikk er å holde skolepenger til et minimum (for LLM programmet, er det 5424,10 Euro). Men universitetet gir noen Master Grants, kan detaljene som finnes på nettsiden til universitetet.

Den LLM programmet i seg selv har ingen midler til stipend for å støtte levekostnadene i Ghent. På den annen side, gjør LLM programmet tilbyr et begrenset antall stipend (http://www.law.ugent.be/llm/news/ghent-llm-scholarship-fund-launched-apply-now) eller delvis / full undervisning fritak, avhengig av sine budsjettgrenser, og om behovet av søkerne.

(The Scholarship Fund er rettet mot å støtte talentfulle og motiverte søkere som ikke har råd til å dekke kostnadene for sine studier. Stipendene vil dekke bare LLM skolepenger. Nøyaktig hvor mye stipend kan variere i henhold til behovene til søkeren og tilgjengelige midler. Reise- og oppholdsutgifter dekkes ikke.) Det er imidlertid viktig å forstå at de økonomiske rammer vanligvis redusere antall stipender / fritak til et nivå godt under deres etterspørsel. Søkere blir derfor sterkt oppfordret til å være økonomisk selv støttende, enten gjennom personlige midler eller gjennom tredjeparts inngrep.

Vedtak om universitet økonomisk støtte er tatt etter at opptak beslutninger.

Financial Aid

LLM kandidater oppfordres til å utforske muligheter for økonomisk støtte eksternt til LLM programmet. Det bør understrekes imidlertid at LLM programmet ikke kan gi noen teknisk eller logistisk støtte for disse eksterne søknadsprosesser, annet enn anbefalingsbrev og / eller bekreftelser av søknad eller utvalg, der det er nødvendig.

Beliggenhet

grad

Å studere i Ghent er virkelig til å jobbe i hjertet av Europa! Brussel og dens mange EU-institusjonene er bare en kort, komfortabel og praktisk togtur unna. Haag, Luxembourg og Strasbourg alle de store institusjonelle hovedsteder i sin egen rett er alle mindre enn en dagstur herfra, og sammen med Brussel vil vi besøke de fleste av dem under oppholdet. Og selvfølgelig, for de av dere som ønsker å utforske de store metropolene i Europa, er Ghent en fantastisk gateway.

Med direkte tilgang til Europas høyhastighetsjernbanenettet, og med en stor internasjonal flyplass nesten på fingertuppene, vil du være i stand til å besøke Paris, London, Berlin og mange flere spennende destinasjoner ved slipp av en lue. Vi vil holde deg opptatt, men du vil også ha tid til å oppdage noen av Europas store byer i ditt eget tempo, og vil minst mulig oppstyr.

Ghent Law School ligger ved Universiteitstraat 4-6, 9000 Ghent, Belgia. Hoved administrative bygging av Ghent universitet, rektoratet, ligger i Sint-Pietersnieuwstraat 25, 9000 Gent, Belgia.

Overnatting

Med sin University og andre høyere utdanningsinstitusjoner, byen Gent havner en student befolkning på ca 50.000. Boligmarkedet er derfor forståelig nok strukket. For innkommende utenlandske studenter å finne egnet bolig er helt gjennomførbart, men kan kreve litt innsats og fleksibilitet. Det er i hovedsak å finne egnet bolig på to måter: gjennom det private markedet, eller gjennom Studentboliger.

Hvis du velger universitet bolig, vil rommene bli gjort tilgjengelig fra 16 september og utover. Du kan be om overnatting i universitets boligene etter opptak til LLM programmet. Betaler ikke-refunderte søknadsgebyr etter opptak til programmet gir boliger avdelingen mulighet til å godkjenne steder i universitetets boliger. Imidlertid er bare et antall rom reservert for LLM studenter og leies i rekkefølgen av forespørsel og betaling gjøres.

Studentliv

Vårt universitet og juss har utvekslingsavtaler med en rekke universiteter over hele verden. Den jusstudiet tiltrekker hundrevis av utenlandske studenter hvert år. Din LLM klasse vil gjenspeile dette kulturelt mangfold. Dine LLM professorer og forelesere vil blant annet besøke internasjonale eksperter. Din LLM opplevelse på Ghent vil, som et resultat, være mye mer enn en akademisk utdannelse. Det vil også være en once-in-a-lifetime kulturell opplevelse. Du vil møte, studere og leve, med interessante og talentfulle mennesker fra hele verden. Du vil forlate dette stedet en beriket og opplyst menneske med en bedre forståelse av dagens verden, og med obligasjoner og bånd som krysser mange grenser. For flere foto inntrykk, kan du gå til vår FB-side der vi ofte oppdaterer med verdifulle tips og aktuelle aktiviteter - akademisk og extracurricular alike: www.facebook.com/llmugent.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se Law LLM » Se MSc »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

LLM

LLM i EU Law

Campus Heltidsstudier 10 måneder September 2019 Belgia Ghent

Den LLM i EU Law presenterer det beste av Gent Law School anerkjente ekspertise innen EU [+]

Den LLM i EU Law presenterer det beste av Gent Law School anerkjente ekspertise i EU-retten for studenter som håper å spesialisere seg i loven og institusjoner i Den europeiske union. Ved en forsiktig kombinasjon av obligatoriske sentrale kurs og valgfag spesialiserte kurs, studentene får en all-round høyt nivå EU-rett utdanning, og samtidig opprettholde en frihet av fokus på personlig karriere eller forskningsbehov. Gent Law School er et EU 'Jean Monnet Centre of Excellence ", anerkjent for sin kompetanse og sine tilgjengelige ressurser for EU Law. Gent Law School med EU-institusjonene i sin nærhet, tilbyr alle nødvendige fasiliteter for en grundig studie av lov og praksis i Den europeiske union. Studenter kan også ha nytte av den gode bibliotek, som også fungerer som en europeisk dokumentasjonssenter. Med et stadig voksende og videre integrering i EU, og i et stadig mer globalt juridiske miljøet, tilbyr LLM en ekstra jurist som er medvirkende på det internasjonale arbeidsmarkedet. Den spesialiserte natur programmet tillater elevene å utvikle spesielle ferdigheter og kompetanse i de raskt voksende områder av EU-retten. Kort sagt, danner Ghent University Law School LLM programmet en betydelig springbrett for jurister og fagfolk som trenger kunnskap om EU-retten og / eller EU-institusjonene for deres karriereutvikling. Curriculum: http://www.law.ugent.be/llm/llm-european-union-law... [-]


LLM i internasjonal forretningsjus

Campus Heltidsstudier 10 måneder September 2019 Belgia Ghent

Den LLM i International Business Law er et flaggskip program for studenter som ønsker å spesialisere seg i [+]

Den LLM i International Business Law er et flaggskip program for studenter som ønsker å spesialisere seg i de internasjonale juridiske aspekter av forretningsskikk i vår globaliserte verden. Samtidig som en grad av personlig valg, styrer det elevene mot de sentrale juridiske byggesteinene i internasjonal forretningsjus, garanterer en avansert grad med reell merverdi i en business-orientert karriere. Gent LLM i International Business Law lar elevene få inngående kunnskap om alle treningsområder og er rettet mot fremtiden eller allerede opplevd advokater og in-house råd arbeider med kommersielle, corporate, verdipapirer og bank juridiske problemstillinger, samt internasjonale økonomiske lov. Bygget rundt det anerkjente Financial Law Institute, kombinerer programmet ekspertene fra sine professorer med erfarne utøvere på områder som M & A, Intellectual Property og voldgift, for å gi deg praktisk erfaring. Alle kurs i LLM fokusere enten på EU-regulering eller bruke en komparativ rett tilnærming. Programmet er ideelt for studenter fra land utenfor EU som trenger en grundig bakgrunn i EU-regulering og for de fra innen EU som ønsker å unnslippe den provinsielle studie av nasjonal lovgivning. MERK: Søknadsprosessen for studieåret 2018-2019 er åpen siden 01 oktober 2017 (vil være åpen til 1. juni for søkere som ikke trenger visum og 1. mars for alle søkere som trenger visum).... [-]


LLM i International og European Law

Campus Heltidsstudier 10 måneder September 2019 Belgia Ghent

Den LLM programmet i European Law er dedikert til den juridiske miljøet i Den europeiske union. At miljøet består av EU-retten som sådan, men også av folkeretten og av medlemsland [+]

Den LLM i International og European Law tilbyr det bredeste spekteret av alternativer tilgjengelig for studenter med en internasjonal karriere eller forskning orientering. Det tillater elevene å håndplukke kurs fra et vell av emner av europeisk (EU) eller internasjonal relevans, slik at et pedagogisk program tilpasset deres personlige interesser og karriere behov. Ghent University Law School har et bredt utvalg av engelskkurs på et stort utvalg av europeiske og internasjonale rettslige spørsmål. Den LLM programmet gir studentene mulighet til å designe sin egen kurs å studere samsvar med deres karriere prioriteringer. Det gjør dem i stand til å få kompetanse på mange relevante og aktuelle saker av internasjonal lov. For studenter som søker å grovt utvikle sine ferdigheter og kunnskap for en karriere med en internasjonal dimensjon, tilbyr dette programmet en best mulig personlig forberedelse. Samtidig som studentene til å fokusere på bestemte emner av interesse, det også fullt passer behovene til de studentene som ønsker en generell europeisk og internasjonal lov utdanning. Med sin kombinasjon av faglige og praktiske ferdigheter moduler, utarbeider programmet studentene på det internasjonale profesjonelle liv som er stadig realiteten av loven fagfolk over hele verden. MERK: Søknadsprosessen for studieåret 2018-2019 er åpen siden 01 oktober 2017 (vil være åpen til 1. juni for søkere som ikke trenger visum og 1. mars for alle søkere som trenger visum).... [-]


Videoer

Introducing Ghent University

Kontakt

Ghent University

Adresse, linje 1 Ghent University Law School Universiteitstraat 4
BE-9000 Ghent, Flanders, Belgia
HJemmeside http://www.law.ugent.be/llm/
Telefon +32 (0)9 264 97 00