Les den offisielle beskrivelsen

Tenker du på å studere i Australia? University of Southern Queensland (USQ) stolt av å gi den beste støtten som er mulig for å hjelpe deg med å nå dine studie- og karrieremål. USQ-studenter trives med små klassestørrelser, samarbeidende læringsrom og en rekke støttetjenester for å forbedre studien din. Med studenter fra mer enn 80 land og internasjonalt godkjente grader og programmer, kan du velge å studere på campus, ekstern eller online.

Om oss

Universitetet i sørlige Queensland er et dynamisk universitet dedikert til å gi kvalitetsgrader og programmer i et fleksibelt og støttende miljø. På over 50 år har USQ blitt en fremtredende lærings- og forskningsinstitusjon, og tilbyr utdanning over hele verden fra tre regionale steder: Toowoomba, Springfield og Ipswich. Vi har også en oppsøkelsesnav lokalisert i Stanthorpe.
Våre studenter blir undervist av forelesere som er ledere på sine fagområder, som, som våre programmer, holder seg oppdatert med det stadig skiftende ansiktet i bransjen. Vi er stolte av å være nr. 1 i Queensland for nyutdannede i heltidsarbeid (Graduate Destinations Survey, 2014-2016). Uansett om studentene våre studerer online eller på campus, er vårt fokus å gi dem personlig støtte.
Hver student har tilgang til USQs Student Relationship Officers (SROs) som kan støtte dem gjennom deres læringsreise.

kurs

Programmene som tilbys på USQ, er utformet med det formål å forberede industrielle, internasjonalt anerkjente og kvalifiserte kandidater. På USQ, kan du studere på diplom, lavere, postgraduate og forskningsnivå. Du kan også dra nytte av våre Professional Development Single Courses, Pathway programmer og engelskspråkkurs for å forbedre din karriere.

Nesten 28000 studenter fra hele Australia og rundt om i verden velger å studere ved USQ innen:

 • Næringsliv og handel
 • Kreative kunst og medier
 • utdanning
 • Ingeniør og byggemiljø
 • Helse og fellesskap
 • Humaniora og kommunikasjon
 • Informasjonsteknologi
 • Lov og rettferdighet
 • Sciences
 • Forskning
 • Engelsk språk og Pathway
 • Profesjonell utvikling.

USQ Toowoomba

USQ Toowoomba er den opprinnelige universitetsområdet og er godt utstyrt med et bredt utvalg av fasiliteter som serverer en rekke studentbehov. Den største av USQs tre campuser om sin størrelse, USQ Toowoomba, tilbyr den fullstendige campus-opplevelsen med boligkvarter og et stort utvalg av studentlivsaktiviteter som supplerer det akademiske programmet.

USQ Toowoomba ligger i en av Australias største innlandet, bare en times førti minutters kjøretur vest for Brisbane og i nærheten av Toowoomba Wellcamp Airport.

USQ tilbyr også en gratis daglig intercampus bussbuss mellom USQ Toowoomba, USQ Springfield og USQ Ipswich, noe som gir studentene flere muligheter og fleksibilitet til å delta på klasser avhengig av deres behov.

USQ Springfield

USQ Springfield er en fersk, moderne campus som ligger i hjertet av en av Queenslands raskest voksende regioner.

USQ Springfield tilbyr et bredt spekter av bachelor og postgraduate alternativer i en levende setting bare 25 minutter fra Ipswich CBD, 45 minutter fra Brisbane city og en time fra Gold Coast.

Et knutepunkt for digital produksjon og ytelse for universitetet, inkluderer campus en industriell standard kringkastings-tv og radio produksjonsanlegg og repetisjoner, samt samarbeidende undervisningsrom, helt nye laboratorier.

USQ Springfields verdensklasse flysimulator er den første i sitt slag i Queensland. USQs simulator er en smal kroppsstråle, hvor luftfartsstudenter kan gjenskape et helt fly, både vanlige og unormale scenarier, mens du fullfører kontroller og prosedyrer.

USQ Ipswich

USQs Ipswich campus ligger på et arvsted i en av Australias eldste byer. Vi har vært en del av Ipswich siden 2006, og etter hvert som regionen vokser, utvider vi vår forpliktelse til regionen.

USQ Ipswichs grønne campus har flotte utsikter over hele byen, samt et fantastisk bibliotek med levende regnskog. Campus er 55 minutter fra Brisbane city, en time og 15 minutter fra Gold Coast, og er tilgjengelig via offentlig transport. Hjemme til USQs skole for helse og velvære, USQ Ipswich inkluderer spesialbygde paramediske treningsfasiliteter og nye kliniske sykepleielaboratorier, idrettsbaner, en kafé og et treningsstudio.

på nett

Med online studie ved USQ er det enklere enn noensinne for en studie å passe inn i livet ditt. Vi er fokusert på studentenes suksess, slik at vi letter det for deg å tilpasse våre karrierefokuserte, fullt akkrediterte grader i ditt travle liv. Faktisk er vi det første universitetet i Queensland for nyutdannede i heltidsarbeid (Graduate Destinations Survey, 2014-2016). Du kan studere deltid eller heltid, eller endre studiebelastningen når livet forandres for deg - klasserommet ditt er like nært som datamaskinen.

Våre studenter som velger å studere på nettet, er veldig mye en del av våre lokalsamfunn og er veldig velkommen til å være på campus hos oss, samt dra nytte av det brede utvalget av fasiliteter og støttetjenester vi har å tilby.

Nettstudenter kan få tilgang til sitt fleksible online klasserom som gir dem muligheten til å velge hvor de studerer når de studerer, og til og med hvordan de studerer. Det er ikke rart at over 75% av våre studenter velger å studere gjennom denne modusen.

Internasjonal studentstøtte

 • Gratis flyplass samling og overføring til din innkvartering for nykommende studenter
 • Residential høgskoler og off-campus innkvartering
 • Internasjonal studentarbeidsgruppe på USQ Career Hub
 • Studentvelferd, helse, rådgivning og velvære
 • Multi-faith-støtte og -tjenester
 • Vanlige studentarrangementer og aktiviteter
 • Funksjonshemmede ressurser.

Finn ut mer informasjon om USQ International-tjenester.

Hvor å bo?

Hvis du planlegger å studere på campus med USQ, finnes det en rekke overnattingsmuligheter som passer for hvert budsjett - alt i nærheten av hver av USQs campus. Finn ut mer om overnatting med USQ.

Er du klar til å søke på USQ?

Å søke å studere med USQ er enkelt! Finn ut mer om vår søknadsprosess, og få søknaden startet. Husk at det ikke er noen avgift for søknad på USQ.

Forskning

USQ er forpliktet til å utføre forskning som ikke bare er av akademisk relevans, men er engasjerende med industrien og våre interessenter og bidrar til innovasjon som fordeler våre lokalsamfunn, nasjonen og utover.

Nøkkelen til vår forskningskultur er å samarbeide med industrien for å forstå problemer som står overfor sektoren og samarbeide med å utvikle nye ideer og teknologier som har en reell innvirkning på en konkret fordel. Vi har betydelig forskningskapasitet og kompetanse på følgende områder;

 • Landbruk og agribusiness
 • astrofysikk
 • Kulturarv og arkeologi
 • Digitalt liv
 • Miljøvitenskap
 • Helse- og adferdsvitenskap
 • Matematisk vitenskap og hypersonisk
 • Materialteknikk og ingeniørteknologi
 • Regionalt samfunn og økonomisk utvikling

Vi er internasjonalt anerkjent for vårt arbeid i fremtidige materialer og kompositter, i nært samarbeid med internasjonale industripartnere og andre forskningsinstitusjoner, for å fastslå levedyktige miljøvennlige løsninger på noen av verdens største varer.

USQ utvikler seg også raskt som en global forskningsleder innen landbrukssystemer og forvaltningen av bærekraftige landlige landskap, med forskning innen miljøvitenskap, beregningsfag og matematikk, landbruksvitenskap og ingeniørfag. Internasjonale forskningsprosjekter i Asia bidrar blant annet til å forbedre vanning, vegetabilsk produksjon og kaffehandel.

Fra superfoods til regional kreftoverlevelse arbeider forskerne for å forbedre livskvaliteten for alle gjennom vår helseforskning. Prosjekter inkluderer å adressere de unike behovene til regionale og landlige befolkninger med forskning som dekker helsystem, vitenskap og teknologi, tilgang og omsorg, infrastruktur og innovasjon. USQ forskere undersøker også potensialet for funksjonell mat for å reversere menneskelig fedme og kroniske inflammatoriske sykdommer, noe som gir grunnlaget for å gi optimal helsefordeler for å redusere risikoen forbundet med kroniske livsstilsforstyrrelser.

Forskerstudenter ved USQ har tilgang til et bredt spekter av fasiliteter og er mentorert av våre forskere og partnere, for å fremme et dynamisk og givende miljø. USQs nyskapende høyere grad ved forskningsprogrammer (HDR) utvider studenters horisonter og forbereder dem for utfordrende karrierer i sine utvalgte fagområder, for å forbedre deres arbeidsevne og innovasjonsferdigheter.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

USQ | You've got this (45 sec)

USQ | You've got this (30 sec)

USQ | You've got this (15 sec)

USQ | Become more (30sec)