Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

ANU er Australias nasjonaluniversitet med et globalt rykte i internasjonal, konstitusjonell, offentlig og privat rett. ANU er rangert som tolvte i verden for studiet av loven (QS World Rankings by Subject, 2018).

På universitets-, forsknings- og forskerutdanningen gir studentene en unik forståelse av gjeldende lov, praksis og politikk. Undervisningsmetoden kombinerer akademisk rigor med praktisk kompetanse. Studentene lærer fra akademikere og gjesteforelesere med profesjonell erfaring fra hele verden. Små klassestørrelser gir økt mulighet for studentene til å samhandle og engasjere seg med akademiske ansatte, besøke gjesteforelesere og andre studenter.

I løpet av året driver ANU Law School master classes undervist av ledende jurister fra Australia og rundt om i verden. Tidligere mesterklasser har blitt undervist av nåværende og tidligere Justices fra High Court of Australia, Chief General Counsel ved den australske regjeringsassistenten, og Global Director for Client

Universitetet tilbyr en rekke kliniske kurs og juridisk internship muligheter i Australia, Asia, Storbritannia og USA for å tillate elevene å sette sin juridiske kunnskap til handling og få reell erfaring i yrkeserfaring under juridisk utdanning.

ANU har en misunnelsesverdig forskningsprofil med mange av sine akademiske medarbeidere anerkjent som ledere innen sine fagområder og et høyt tilkoblet nettverk av over 20.000 lovalder i hele verden, blant annet advokater, dommere, diplomater, politikere, ledende ansatte, investeringsbanker, ledelseskonsulenter, politiske analytikere, lærde og ledere av globale firmaer.

Studerer lov i nasjonens hovedstad

Som Australias nasjonale lovskole, tilbyr ANU studentene en rekke muligheter som er unike for å studere lov i nasjonens hovedstad - byen der føderale lover og retningslinjer er laget.

ANU Law School nærhet til High Court of Australia, Commonwealth domstoler og føderale byråer tilbyr studenter uovertruffen tilgang til juridiske utøvere, medlemmer av rettsvesenet og regjeringens beslutningstakere, hvorav mange er ANU Law alumni.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:


Australian National University (ANU) - Law

ANU Juris Doctor (JD) er et særegent program utviklet for kandidater i ikke-juridiske disipliner (eller ikke-australske lovgrader) og gir kvalifikasjonen som kreves for o ... [+]

Programbeskrivelse

ANU er Australias topprangerte universitet og ANU Law School er rangert 12. plass i verden for studiet av lov (QS World Rankings by Subject 2018).

ANU JD er en internasjonalt anerkjent juridisk kvalifikasjon. Fullføre en JD, og ​​den nødvendige praktiske juridiske opplæringen (PLT), kvalifiserer deg til å øve loven hvor som helst i Australia og i noen andre jurisdiksjoner.

Som en ANU lovstudent lærer du fra førsteklasses akademikere og gjestelærere med profesjonell erfaring fra hele verden. Mindre klassestørrelser gir økte muligheter for studentene til å samhandle og engasjere seg med akademiske ansatte, besøke gjestens høyttalere og andre studenter.... [-]

Australia Canberra
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 10 år
Campus
Les mer på norsk
Australian National University (ANU) - Law

Åpen for lov og ikke-juridiske kandidater, er ANU Master of Laws (LLM) ideell for de som ønsker å få avansert juridisk kunnskap og spesialistfag i sitt valgte område av i ... [+]

Programbeskrivelse

Forbedre din karriere med en Master of Laws (LLM) fra en av verdens ledende lovskoler.

ANU er Australias topprangerte universitet og ANU Law School er rangert 12. plass i verden for studiet av lov (QS World Rankings by Subject 2018).

ANU LLM er en avansert forskerutdanning som er utformet for å utstyre praktiserende advokater, aspirerende fagfolk og nyutdannede med spesialist juridisk kunnskap og ferdigheter.

Åpent for både juridiske og ikke-juridiske kandidater, er dette postgraduate programmet ideelt for de som ønsker å utdype sin kunnskap i et bestemt juridisk område, de som planlegger å gå inn i et nytt område av praksis eller de for hvem kunnskap om loven ville være gunstig i sin karriere, blant annet offentlig politikk, regulatorer og ledere.... [-]

Australia Canberra
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 5 år
Campus
Les mer på norsk
Australian National University (ANU) - Law

Bachelor of Laws (Honours) på ANU er en internasjonalt respektert, verdensklasse grunnskole lov grad. ANU er Australias topprangerte universitet med et globalt rykte i in ... [+]

Programbeskrivelse

Den ANU Bachelor of Laws (Honours) er en internasjonalt respektert, verdensklasse bachelor lov grad.

ANU er Australias nasjonaluniversitet med et globalt rykte i internasjonal, konstitusjonell, offentlig og privat rett. ANU er Australias topprangerte universitet og er rangert 12. plass i verden for studiet av lov (QS World Rankings by Subject, 2018).

ANU Law School gir sine studenter en unik forståelse av gjeldende lov og praksis. Vår undervisningsmetode kombinerer akademisk rigor med praktisk kompetanse. Du vil få grundig kunnskap om lovens rolle og funksjon, og utvikle en avansert forståelse av hvordan loven påvirker og påvirker nesten alle aspekter av vår verden.... [-]

Australia Canberra
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
4 - 10 år
Campus
Les mer på norsk
Australian National University (ANU) - College of Law
Nettsted
Telefon
+61 2 6125 5111