Australian National University (ANU) - Law

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

ANU er Australias nasjonaluniversitet med et globalt rykte i internasjonal, konstitusjonell, offentlig og privat rett. ANU er rangert som tolvte i verden for studiet av loven (QS World Rankings by Subject, 2018).

På universitets-, forsknings- og forskerutdanningen gir studentene en unik forståelse av gjeldende lov, praksis og politikk. Undervisningsmetoden kombinerer akademisk rigor med praktisk kompetanse. Studentene lærer fra akademikere og gjesteforelesere med profesjonell erfaring fra hele verden. Små klassestørrelser gir økt mulighet for studentene til å samhandle og engasjere seg med akademiske ansatte, besøke gjesteforelesere og andre studenter.

I løpet av året driver ANU Law School master classes undervist av ledende jurister fra Australia og rundt om i verden. Tidligere mesterklasser har blitt undervist av nåværende og tidligere Justices fra High Court of Australia, Chief General Counsel ved den australske regjeringsassistenten, og Global Director for Client

Universitetet tilbyr en rekke kliniske kurs og juridisk internship muligheter i Australia, Asia, Storbritannia og USA for å tillate elevene å sette sin juridiske kunnskap til handling og få reell erfaring i yrkeserfaring under juridisk utdanning.

ANU har en misunnelsesverdig forskningsprofil med mange av sine akademiske medarbeidere anerkjent som ledere innen sine fagområder og et høyt tilkoblet nettverk av over 20.000 lovalder i hele verden, blant annet advokater, dommere, diplomater, politikere, ledende ansatte, investeringsbanker, ledelseskonsulenter, politiske analytikere, lærde og ledere av globale firmaer.

Studerer lov i nasjonens hovedstad

Som Australias nasjonale lovskole, tilbyr ANU studentene en rekke muligheter som er unike for å studere lov i nasjonens hovedstad - byen der føderale lover og retningslinjer er laget.

ANU Law School nærhet til High Court of Australia, Commonwealth domstoler og føderale byråer tilbyr studenter uovertruffen tilgang til juridiske utøvere, medlemmer av rettsvesenet og regjeringens beslutningstakere, hvorav mange er ANU Law alumni.

Steder

Canberra

Australian National University (ANU) - College of Law

Telefon
+61 2 6125 5111

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss