Danube University Krems FBG - Department of Law

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fakultetet for næringsliv og globalisering tilbyr vedvarende universitetsopplæring innenfor et bredt spekter av økonomi og ledelsesvitenskap, kommunikasjon, kunnskap og informasjonsforvaltning, offentlig forvaltning og e-styring, europeisk integrasjon samt i nærings- og europeisk lov. Fakultetet legger særlig vekt på videreutdanning innen migrasjon og integrasjonsforskning samt bekjempelse av datakriminalitet. Som et ledd i denne prosessen gir fakultetet ikke bare ekspertkunnskap, men også spesifikk lederkompetanse og sosiale kompetanser som kreves for å håndtere et stadig mer pluralistisk samfunn. Et tverrfaglig team av erfarne lærere som er godt anerkjent i vitenskapens verden, fremmer metodebasert tenkning og selvstendig arbeid ved å bruke mange fasetterte læringsformer. Videre fokuserer fakultetets forskningsarbeid sterkt på nåværende økonomiske-politiske og sosiopolitiske problemstillinger i nært samarbeid med det internasjonale vitenskapelige samfunn. En av hovedprioritetene er søknadsrettet forskning for og i samarbeid med bedrifter og offentlige institusjoner. I tillegg tilbyr tverrfaglige team råd, rådgivning og trening for entreprenører, frivillige organisasjoner og beslutningstakere i politikk og offentlig forvaltning.

Institutt for ledelse og økonomi

Vi streber etter å være nummer én i Europa i lederopplæring og sette standarder ved hjelp av våre toppmoderne læreplaner skreddersydd til lederens behov i det raske 21. århundre. Som en livslang karriere coach og partner til våre ledere, imøtekommer vi deres spesifikke behov med toppmodern lederkunnskap levert av fleksible blandede læringsformater basert på nyeste teknologi. Dette gjør at vi kan ha en varig innvirkning på både våre leders karriere og selvutvikling og samfunnets siste utfordringer.

Institutt for forretningslov og europeisk integrasjon

Danube Legal Excellence: anerkjent fakultet - utmerket student-til-lærerforhold - campusatmosfære - internasjonalitet Institutt for handelslov og europeisk integrasjon er den ledende institusjonen for høyere studier i Østerrike. Dens kurs er spesielt orientert mot behovene til fagfolk og kombinerer fortreffelighet i forskning og undervisning. Donau Universitet Krems ligger 80 km fra Wien - i et av Europas vakreste kulturlandskap, kjent som Wachau. Det har blitt erklært som et verdensarvsted av UNESCO.

Institutt for e-styring og administrasjon

Nye utviklinger innen teknologi, sosiale og politiske strukturer endrer tradisjonelle arbeidsformer og styringsstrukturer. Institutt for e-styring samler teori og praksis og gir videreutdanning og opplæring på post-graduate level. Gradene og seminarene tilbys deltid slik at fagpersoner kan studere mens de forfølger sine karrierer. Gjennom forskning, rådgivning og en rekke både nasjonale og internasjonale samarbeid kan vi tilby det mest oppdaterte innholdet, løsninger og metoder. Vi tar sikte på å gi nye ideer, innovative ledelsesmetoder og menneskesentre løsninger og verktøy for offentlig forvaltning og IT-ledelse.

Avdelingens migrasjon og globalisering

Vi jobber med et kritisk problem av moderne samfunn, nemlig migrasjon og globalisering. På den måten ønsker vi å bidra til en bedre forståelse av prosessene på jobb for å fremme sosial samhørighet og velvære. Vår undervisning og forskning fokuserer på:

  • migrasjon
  • Europa og globalisering
  • Læring, arbeid og industrielle relasjoner
  • Helse og sosial velferd
  • Boliger, nabolag og regional utvikling
  • Sosial sikkerhet og menneskerettigheter
  • Religion og interkulturell kommunikasjon
  • Med særlig vekt på kjønn og generasjonsgap

Vi engasjerer både grunnleggende og anvendt forskning, gir vitenskapelig veiledning for beslutningstakere, næringsliv, det sivile samfunn og media. Vi følger en integrert tilnærming til forskning og livslang læring. Vårt team dekker et bredt spekter av faglige disipliner slik at vi kan takle kompleksiteten av migrasjon og globalisering fra ulike utsiktspunkter.

Institutt for kunnskap og kommunikasjonsledelse

Vi er et universitetsbasert kompetansesenter for forskning, praksis og videreutdanning . Emnet vi dekker spenner fra kognisjon og kommunikasjon til kunnskap og informasjonsadministrasjon, mens vårt arbeid skaper impuls for både økonomien og samfunnet. Vår forskning og undervisningskompetanse er basert på en effektiv kombinasjon av tre fag: Kognitiv Vitenskap, Informasjonsvitenskap og Kommunikasjonsvitenskap. Vi bruker denne kompetansen til å utvikle og undervise viktige kompetanser i både teori og praksis for mennesker og organisasjoner. Vår avdeling tilbyr for tiden 16 masterprogram, hver av dem kombinerer kommunikasjonskompetanse med ledelseskompetanse. Vi jobber for tiden på sju store internasjonale prosjekter innen forskningsinformasjonsdesign og sosiale systemer (brukervennlighet og nettverksforskning). For å utfylle vårt masterprogram, tilbyr vi sertifisert program, universitetsseminarer og fagspesifikk lederopplæring.

Donau Universitet Krems

Universitetet for videreutdanning Danube Universitet Krems er universitetet for videreutdanning. Dens kurs er spesielt orientert mot behovene til fagfolk. Universitetet tilbyr eksklusive masterstudier og korte programmer i fem studieområder. Serverer over 8 500 studenter og 17 000 kandidater fra 90 land, er det en av de ledende leverandørene av videreutdanningskurs i Europa. Donau Universitet Krems kombinerer nesten 20 års erfaring i høyere utdanning med innovasjon og høyeste kvalitetsstandarder innen forskning og undervisning.

Steder

Krems an der Donau

Donau-Universität Krems

Address
Donau-Universität Krems
Dr.-Karl-Dorrek-Str. 30

3500 Krems an der Donau, Nedre Østerrike, Østerrike
Telefon
+43 2732 8930

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer