German University of Technology in Oman

Introduksjon

Historien til det tyske teknologiske universitetet (GUtech) kan spores tilbake til 2003 da visjonær Omanis tenkte etablering av et høykvalitets teknisk universitet i Oman. Denne visjonen ble inspirert av Hans Majestet Sultan Qaboos veibeskrivelse for å tilby kvalitet høyere utdanning i Oman av private investorer.

RWTH Aachen University i Tyskland ble nærmet seg med sikte på å bringe tysk fortreffelighet i utdanning til Oman. Etter noen år med diskusjon og forhandlinger var grunnleggerne klare til å starte en handlingsplan for å etablere et universitet. I august 2006 ble Oman Educational Services LLC (OES), et aksjeselskap i henhold til lovene i Oman sultanatet, innlemmet for å etablere et universitet på formell grunnlag. OES er også juridisk enhet ansvarlig for å starte opplæring knyttet til fremtidige prosjekter.

En samarbeidsavtale mellom RWTH Aachen University og OES ble signert i desember 2006, og banet vei for etableringen av et privat universitet i sultanatet i Oman. Dette sementerte grunnlaget for alt grunnleggeren forutså: et høykvalitets teknisk universitet i Oman. Spesielt fastsatte avtalen rammeverket for samarbeid mellom OES og RWTH Aachen University når det gjelder faglige læreplaner, kvalitetssikring og kompetanse og etablering av et teknologisk universitet. Alle GUtech-programmer er utviklet i samarbeid med GUTECH med RWTH Aachen University i Tyskland.

Syn

German University of Technology in Oman (GUtech) forsøker å bli et ledende teknologisk universitet i Oman og den bredere regionen, og dermed definere de høyeste standardene innen utdanning, forskning og innovasjon.

Oppdrag

GUtech gir studentene den utdannelsen som kreves for å bli høyt kvalifiserte og sosialt ansvarlige kandidater, ledet av tysk ekspertise innen vitenskap og teknologi med en fast grunnlegging i Omans kultur og kulturarv. Universitetet fremmer kreativ og kritisk tenkning for å fremme forskning og utvikling og, gjennom dette, tar sikte på å betjene samfunnet som helhet.

verdier

GUtech er forpliktet til etiske prinsipper i alle sine tilsagn. Universitetet gleder seg spesielt studenter og ansatte fra begge kjønn, alle etniske, geografiske, kulturelle og religiøse bakgrunner. Universitetet oppfordrer foreningen i fred og med toleranse og gleder seg over videre interkulturell utveksling mellom Oman og Tyskland.

Steder

  • Muscat

Spørsmål