Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 3 SJD Programmer i Jusstudier 2023

3 SJD Programmer i Jusstudier 2023

Oversikt

En SJD er en doktor i juridisk vitenskap og er mest vanlig i USA. Denne avanserte grad kan imidlertid forfølges over hele verden med det formål å øke din juridiske kunnskap.

Mer spesifikt, hva er en SJD i juridiske studier? Denne typen SJD er mer forsknings-og lese-drevet i stedet for kursdrevet. De fleste skoler vil parre deg med en rådgiver eller la deg velge en blant fakultetet. Det er ofte en kandidatperiode for det første året eller to før arbeidet med en avhandling begynner. Avhandlingen må vise et vesentlig bidrag til emnet og forsvares før et ekspertpanel før en grad vil bli tildelt.

Å jobbe med en SJD kan gi deg visse livsferdigheter, inkludert organisering, forhandling og problemløsing. Organisasjonen hjelper deg med å administrere tiden din og bli mer ferdig på en dag. Gode ​​forhandlingsferdigheter kan brukes i sosiale omgivelser for å lede en diskusjon. Problemløsing er nyttig når du tar tak i daglige problemer.

For å sikre at du fullfører din grad, er det viktig å lage et budsjett for alle dine kostnader. Disse kan omfatte bøker, registrering, kursavgifter og reise. Kontakt skolen på forhånd for å finne ut alt du kan om disse og andre kostnader.

Karriere du kan forfølge med en SJD er tilgjengelig over hele verden. Noen steder å se er internasjonale bedrifter, advokatfirmaer, lovskoler, ideelle organisasjoner og statlige kontorer. Innenfor disse organisasjonene kan jobbtitler du kan se etter, inkludere internasjonal juridisk konsulent, utenlandsk ambassadør og regulator. En SJD kan også brukes til å fremme din nåværende karriere med en kampanje eller lønnsøkning.

Lovstudier er et emne som tilbys på mange skoler. Enhver av disse skolene med et utdannet program kan tilby en SJD. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • SJD
  • Jusstudier
Studieretninger
  • Jusstudier (3)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat