Keystone logo

1 SJD Programmer i Jusstudier Administrativ jusstudier 2024

Filtre

Filtre

 • SJD
 • Jusstudier
 • Administrativ jusstudier
Studieretninger
 • Jusstudier (1)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  SJD Programmer i Jusstudier Administrativ jusstudier

  Forkortelsen for en doktorgradsstudent, SJD, kommer fra sitt latinske navn, Scientiae Juridicae Doctor. Denne avanserte juridiske grad er ment for de som har fullført en bachelor eller master i loven. Å tjene denne graden krever betydelig tid og forskning.

  Så, hva er en SJD i Administrative Law Studies, uansett? Denne graden tildeles etter at du har fullført nok studie til å skrive og forsvare en publikasjonskvalitet avhandling. Hvis du velger å studere dette emnet, vil du ikke gå til den vanlige ruten for sit-down klasser. I stedet vil du ha en rådgiver som hjelper med å veilede studiene dine. På noen skoler kalles denne rådgiveren også en komitéformann, og han eller hun vil være til stede for avhandlingsforsvaret.

  Noen viktige livsferdigheter er nødvendige for denne graden, inkludert organisasjon, utholdenhet og leseforståelse. Du kan bruke organisasjon og utholdenhet til dine daglige oppgaver for å spare tid og være mer effektiv, mens leseforståelse er nyttig når du foretar et kjøp som krever en skriftlig kontrakt.

  En SJD tar mange år å fullføre, og hvert år kan legge til den totale kostnaden. Som en høyere grad kan du kvalifisere for økonomisk støtte eller stipend. Kontaktskoler som tilbyr din grad for å finne ut mer.

  En SJD er en allsidig grad som kan forberede deg på en rekke jobber. En avgjørelse du må gjøre er å se etter en karriere i akademia. Som juridisk PhD kan denne graden kvalifisere deg til å undervise på universitetsnivå. En SJD kan også kvalifisere deg til arbeidsplasser utenfor akademia, for eksempel regissør eller general advokat.

  Administrativ lov klasser finnes i mange land og til og med online. Lag en liste over hva du vil ha ut av en skole for å hjelpe deg med å avgrense søket. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.