Keystone logo

Filtre

 • Sertifikat
 • Jusstudier
 • Menneskrettsjusstudier
Studieretninger
 • Jusstudier (2)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

2 Sertifikat Programmer i Menneskrettsjusstudier 2024

  Popular study format

  Popular education type

  Sertifikat Programmer i Menneskrettsjusstudier

  Et sertifikat er et mangfoldig utdanningsprogram som kan dekke smale fag i fag eller fagområder. Universiteter kan tilby ulike nivå sertifikater, for eksempel lavere eller avansert. Det gjennomsnittlige sertifikatprogrammet kan gjennomføres på et år.

  Hva er et sertifikat i menneskerettighetsstudier? Det er et universitet-nivå program som gir studentene en omfattende kunnskap om nasjonale og internasjonale menneskerettighetslover. Mange av de obligatoriske kursene for denne typen sertifikat ser på juridiske, historiske og filosofiske spørsmål om menneskerettigheter. Hvilke typer kurs som kreves for utdanningen, kan variere fra skole til skole, men kan lignes på internasjonal menneskerettighetslov og praksis, oversikt over folkeretten, samtidige debatter i menneskerettigheter og menneskerettighetsfilosofi.

  Et sertifikat i menneskerettighetsloven er veldig gunstig fordi det gir studentene de verktøyene som trengs for å identifisere juridiske teorier som er relevante for menneskerettighetsforhandlinger og rettssaker. Med andre ord kan denne utdanningen forberede deltakerne på en vellykket juridisk karriere. Andre ferdigheter som oppnås gjennom denne utdanningen, som analyse, kritisk tenkning og kommunikasjon, kan forbedre personlige og faglige erfaringer.

  Hver skole kan ha en annen pris for et sertifikat. Den beste måten for søkere å få et estimat er å kontakte et universitet direkte.

  Mange studenter bruker utdanningen som tilbys i dette sertifikatprogrammet til å bli advokat som spesialiserer seg på menneskerettigheter eller internasjonale menneskerettigheter. Dette er imidlertid ikke den eneste karrieremuligheten som er gitt av denne utdanningen. Nyutdannede kan bruke ferdigheter og kunnskap som er oppnådd for å bli dommere, humanitære, forskere, journalister, konsulenter og politimenn. De eksakte mulighetene som er tilgjengelige, er ofte avhengige av lærerens annen utdanning og tidligere arbeidserfaring.

  Du kan kanskje ta et sertifikat i menneskerettighetsstudier fra hvor som helst i verden. Ikke bare tilbyr universiteter over hele verden denne typen program, men noen har online kurs. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.