Keystone logo
Stipend

Stipend

Stipend er økonomiske priser som tilbys av universiteter eller andre utdanningsorganisasjoner for å støtte studenter økonomisk i studiene. Stipend tildeles på økonomisk behov, akademisk evne, allmennheten, atletisk eller kunstnerisk evne, eller en kombinasjon av det ovennevnte.

 • College stipend i USA

  College stipend i USA

  College Scholarships USA (CSUSA) gir talentfulle studenter som driver med idrett muligheten til å studere ved et amerikansk universitet og konkurrere i høyskoleidrett mens de får et stipend. Siden 2007 har CSUSA-ansatte hjulpet 2300+ student-idrettsutøvere, i en rekke idretter fra hele verden, med å forfølge deres ambisjon om å konkurrere i idrett i kombinasjon med høyere utdanning. Fyll ut det korte gratis vurderingsskjemaet på nettsiden deres for å finne ut sjansene dine for et stipend.

  Søk her
 • Keystone-stipend for nyutdannede

  Keystone-stipend for nyutdannede

  Keystone Academic Solutions tilbyr postgraduate stipend til studenter over hele verden. Disse stipendene tilbys til studenter som har en god akademisk bakgrunn og viser en sterk motivasjon til å transformere verden gjennom sin utdanning. Registrer deg her for å motta oppdateringer når neste parti med stipend annonseres!

  Søk her
 • Har du noen gang trodd at det er mulig å ha full kontroll over studentlivet?

  Har du noen gang trodd at det er mulig å ha full kontroll over studentlivet?

  Nå kan du – med IUs online læringsmodell – bestemme når og hvordan du lærer!

  Og hvis du er nysgjerrig på når neste semester starter, har vi enda flere gode nyheter: Du kan starte utdanningen når du vil, hvor du vil, og få opptil 50 % avslag på studieavgiftene .

  IU International University of Applied Sciences har vært i forkant av nettbasert læring i over 10 år. Og det er derfor de gjorde det mulig for deg å lære fra hvor som helst, når som helst. Enten det er innen Data & IT eller Business & Management, er campus nå i lommen. Studier og eksamener er tilgjengelige for deg 24/7 — hjemme hos deg eller på din favorittkafé.

  Dette er ekte utdanning, utviklet for å imøtekomme studentenes faktiske behov i 2022.

  Søk her
 • Keystone-stipend for studenter

  Keystone-stipend for studenter

  Keystone Academic Solutions tilbyr stipend til studenter over hele verden.Disse stipendene tilbys studenter som har en god akademisk bakgrunn og viser en sterk motivasjon til å transformere verden gjennom utdanningen sin.Registrer deg her for å motta oppdateringer når neste parti med stipend annonseres!

  Søk her