RIT Kosovo™

Introduksjon

RIT Kosovo (AUK) er Kosovos eneste private, ideell høyere utdanningsinstitusjon som lærer helt på engelsk. Det er også den eneste institusjonen i Kosovo, hvis grader er akkreditert og anerkjent over hele verden takket være partnerskapet med Rochester Institute of Technology ( RIT ) i New York.

Som utdanningsinstitusjon er vi forpliktet til å utvikle Kosovos økonomi gjennom utdanning. Vi holder oss til de høyeste standardene og måler oss mot de ledende universitetene i Sørøst-Europa og verden. RIT Kosovo består av studenter fra 17 forskjellige land rundt om i verden. RIT Kosovo (AUK) leverer samme gode standard på amerikansk videregående opplæring som mottas av RIT studenter - samme grad, samme pensum, samme eksamener og karakterstandarder - undervist av mange av de samme fakultetets medlemmer. Vår jobb er å lære våre studenter til de høyeste internasjonale standarder. Vi tilbyr ikke noen doktorgradsstudier eller andre forskningsgrader. Vi streber etter å gi en utdanning som setter våre studenter på samme konkurransedyktige nivå som sine kolleger fra de beste universitetene i USA og Europa. Etter oppgradering er våre studenter forberedt på å gå inn i den profesjonelle verden eller gå videre til høyere studier. Vårt nivå av suksess kan måles av kvaliteten på studenter som uteksaminerer. Å dømme etter deres store suksess kan vi si at RIT Kosovo (AUK) har vært vellykket i sitt oppdrag. RIT Kosovo™ (AUK) tilbyr en amerikansk akkreditert og internasjonalt anerkjent bachelorgrad i Applied Arts and Science etter vellykket gjennomføring av bachelorprogrammet. Denne graden er tildelt av Rochester Institute of Technology, et USA-basert universitet med over 180 års erfaring med bachelor- og utdannelsesprogrammer i USA, og over hele verden. Strukturen til grunnutdanningen er bygget på en "engelsk-bare" instruksjonsmodell; Hver student holdes til de samme høye akademiske standardene som de som deltar i klasser i USA. På RIT Kosovo™ (AUK) er studentene voksne, oppfordret til å ta ansvar for egen suksess og å utvikle en følelse av seg selv som enkeltpersoner. Studentene starter sin akademiske karriere ved å følge et strenge fireårig utdanningsprogram som er utformet for å avsløre dem til et bredere verdenssyn, nysgjerrighet og innovasjon. I løpet av de to første årene får studentene en rekke kurs som også hjelper dem med å utvikle en solid base i:

 • Behavioral
 • kommunikasjon
 • Datakompetanse
 • Kritiske og abstrakte tenkning ferdigheter
 • Globale problemer
 • Liberal Arts
 • Litteratur
 • Matte
 • Problemløsning og forskningsmessige ferdigheter
 • Snakkes og skriftlig engelsk

Etter hvert som studentene registrerer seg for sitt Junior (3) år på RIT Kosovo™ (AUK), er de i stand til å skape et individuelt studium som tilfredsstiller deres faglige og faglige mål. På denne tiden velger hver student en kombinasjon av 2 områder av profesjonell konsentrasjon og en mindre. Konsentrasjonene og mindreårige som er tilgjengelige, er utformet slik at studentene kan utvikle tverrfaglig kunnskap, erfaring og ferdigheter som er nødvendige for å starte en karriere i privat sektor, offentlig sektor eller media og kommunikasjonssfære. I tillegg er enhver RIT Kosovo™ (AUK) kandidat som ønsker å gjøre det, godt rustet til å forfølge avansert utdannet studier i en rekke fagområder. De akademiske konsentrasjonene som tilbys på RIT Kosovo™ (AUK) er som følger:

konsentrasjoner

 • Økonomi

 • Ledelse

 • Offentlig politikk

 • Multimedia

 • Mindreårige årige~~POS=HEADCOMP

Økonomi International Relations Public Policy Partnership med RIT Rochester Institute of Technology ( RIT ), et av de største private universitetene i USA, administrerer RIT / AUKs læreplan. Grunnlagt i 1829, og lokalisert i Rochester, New York, er RIT hjem for over 18 000 studenter. RIT / AUK studenter har alle de attributter som studentene på RIT har. Etter vellykket gjennomføring av gradskravene mottar RIT / AUK studenter et anerkjent amerikansk diplom, utstedt av RIT . De regnes for å være en del av samme studentkropp, som ligger i forskjellige områder. Fremfor alt får RIT / AUK-studentene muligheten til å besøke noen av RIT campusene for et semester og motta studiepoengene telt mot deres grad.

Forpliktet fakultet

Mens 50% av RIT / AUK-fakultetet kommer direkte fra RIT , rekrutteres de resterende 50% fra de europeiske og regionale landene. RIT rekrutteringsbyrået sikrer at alle RIT / AUK-fakultetene oppfyller de samme høye standardene som de som kreves ved RIT . Instruktører er valgt ut fra deres faglige kunnskaper og deres praktiske erfaring. På denne måten gir RIT / AUK en karriereorientert utdanning designet for å støtte Kosovos behov.

Steder

 • Dr. Shpëtim Robaj,21, 10000, Prishtina

 • 1 Lomb Memorial Dr Rochester, NY, 14623, Rochester

Spørsmål