Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 3 PhD Programmer i Tverrfaglig lov 2024

3 PhD Programmer i Tverrfaglig lov 2024

Oversikt

En doktorgrad i filosofi er en høyere grad og ofte fungerer som den høyeste akademiske prisen på universiteter over hele verden. Å delta i en Ph.D. program, må studentene allerede ha fullført litt høyskoleutdanning.

Hva er en Ph.D. i tverrfaglig lov? Dette studiet ser på hvilken rolle loven kan spille i andre disipliner utenfor den juridiske verden. Programmer kan se på lovens intellektuelle historie og rollen som spiller i humaniora, samfunnsvitenskap og kunst. Tverrfaglig lov kan ha et nasjonalt, internasjonalt eller lokalt aspekt. Den eksakte læreplanen for graden kan variere fra skole til skole. For eksempel kan enkelte universiteter kreve at elevene skal fullføre kurs mens andre bare krever undersøkelser. De eksakte kursene kan også variere, men kan lignes på lov og miljø, juridiske studier av kunst og juridisk skriving.

Å studere tverrfaglig lov kan være til nytte for mange studenter. Ikke bare kan det føre til en høyere startlønn, men det kan også gi nyutdannede grunnlaget som trengs for å ha meningsfylt privatliv. Deltakerne får ofte viktige ferdigheter, inkludert organisering, forskning og kritisk tenkning.

Det er ingen universell kostnad for en Ph.D. program. Det er mye variasjon mellom skolene, delvis fordi denne graden kan ta tre til seks år å tjene. Søkere bør kontakte universiteter direkte for et estimat.

En Ph.D. i tverrfaglig lov kan føre til et bredt spekter av karriere. Studenter med denne opplæringen legger ofte inn felt utenfor de vanlige juridiske fagområdene. Imidlertid kan de ledige stillingene avhenge av studentens interesser, tidligere utdanning og arbeidshistorie. Noen nyutdannede fortsetter å bli journalister, museumsledere, patentansvarlige, advokater, professorer, forskere, rådgivere og konsulenter. De fleste lærde med en Ph.D. ikke fortsett sin utdannelse, men noen kan velge å forfølge en annen doktorgrad eller mastergrad.

Visste du at du kan studere tverrfaglig lov på doktorgradsnivå på skolene rundt om i verden? Uansett om du vil ha en opplevelse på nettet eller på campus, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • PhD
  • Jusstudier
  • Generelle juridiske studier
  • Tverrfaglig lov
Studieretninger
  • Jusstudier (3)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat