Keystone logo

Filtre

 • PhD
 • Jusstudier
 • Generelle juridiske studier
 • Jusstudier
Studieretninger
 • Jusstudier (5)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

5 PhD Programmer i Jusstudier 2024

  PhD Programmer i Jusstudier

  Lærere som ønsker å ta sin utdanning så langt som mulig, kan registrere seg i et doktorgradsprogram. En Ph.D. er en av de høyeste akademiske priser tilgjengelig. Denne typen grad kan ta alt fra tre til seks år for å tjene.

  Hva er en Ph.D. i juridiske studier? Det er et doktorgradsprogram som ser på alle aspekter av det juridiske feltet. Studentene kan gjøre oppgaver, avhandlinger, skriftlige eksamener og muntlige eksamener gjennom hele dette programmet. Den eksakte strukturen vil variere fra en skole til den neste. Tilsvarende er de obligatoriske kursene som benyttes i læreplanen ikke det samme på alle universiteter, men kan omfatte fremskritt i juridisk filosofi, hvordan sosialpolitikk påvirker domstolene, økonomi i juridikk, grunnlag for forretningslov og etikk i økonomi.

  Lærere som fokuserer på lovstudier lærer hvordan man bruker de nyeste metodene som er etablert i juridiske fag. Denne snedigkanten kan føre til utvikling av kritisk tenkning, problemløsing og kommunikasjonsferdigheter, som alle er viktige for personlige og faglige aspekter av livet.

  Hvis søkere ønsker å lære om kostnaden av en doktorgradsstudent, må de kanskje kontakte skolene direkte. For mange faktorer påvirker denne variabelen, inkludert skolen, dens beliggenhet, programmet, dets varighet og klassen modus.

  Mange Ph.D. akademikere som studerer lov anses å være ansett som ansett. Faktisk kan elevene stille opp arbeid innen seks måneder etter oppgradering. Selvfølgelig kan alle elevene ha litt forskjellige opplevelser. Mens graden kan spille en stor rolle i karrieremuligheter, kan den tidligere utdanningen og arbeidserfaringen til lærde påvirke hvilken type jobber som er tilgjengelige. Noen nyutdannede fortsetter å bli jurister, juridiske forskere, advokater, dommere, juridiske rådgivere og politimenn.

  Er du klar til å melde deg på en Ph.D. i lovstudiet program? Du kan være i stand til å delta på skoler rundt om i verden eller gjennom elektroniske programmer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.