Keystone logo

Filtre

 • Jusstudier
 • Sivilrettstudier
 • Personskadelov
Studieretninger
 • Jusstudier (1)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

1 Juss Programmer i Personskadelov 2024

  Popular degree type

  Popular study format

  Juss Programmer i Personskadelov

  Hva er personskadeloven?
  Personskadeloven fokuserer på loven som gjelder fysiske og psykiske skadesaker. Det kan omfatte skader forårsaket av motorkjøretøyer, medisinsk feilbehandling, produktansvar, defekt konstruksjon (bygninger), lokalansvar (skader på offentlige steder) eller uaktsomhet fra en organisasjon eller enkeltperson.

  Karriere innen personskaderett
  Som personskaderettsstudent vil du få mulighet til å spesialisere deg innenfor en rekke områder, blant annet: Legeskaderett, produktansvarsrett, Skader på jobb eller på offentlige steder (lokaleansvar), Forsikringserstatning for skader forårsaket av annen part .

  Hva skal jeg studere under min personskaderettsgrad?
  I løpet av din personskaderettsgrad vil du bli undervist om en rekke aktuelle problemstillinger, inkludert: skadens art og årsak, juridisk ansvar for skader og erstatningssystemer. Du vil også studere en rekke personskaderettsrelaterte emner, som: erstatningsrett, strafferett, forfatningsrett og bevisrett.
  Hva er fordelene med å studere personskaderett?
  Det er mange fordeler med å studere personskaderett. En åpenbar fordel er at det gir et høyt nivå av jobbsikkerhet, med anslått antall personskaderettslige jobber å øke sterkt i årene som kommer. Som utdannet personskaderett kan du ofte finne arbeid i firmaer som spesialiserer seg på personskaderett, samt store forsikringsselskaper.