Muscat University

Introduksjon

Muscat University misjon, visjon og verdier understøttes av fire viktige temaer: etikk, dyktighet, entreprenørskap og innovasjon.

Oppdrag

Å transformere enkeltpersoner og samfunn gjennom bransjeengasjert, forskningsinformert undervisning og læring som er både streng og relevant. Vi vil oppnå suksess ved å tilby et befordrende læringsmiljø i en inkluderende kultur med globalt statsborgerskap. Vi vil legge til rette for stipend som omfatter samarbeid, samfunnsengasjement og fremmer innovative, entreprenørmessige og etiske tilnærminger i alle våre aktiviteter.

Syn

Å være et fyrtårn for fremragende innovasjon og entreprenørskap, levere undervisning av høy kvalitet, tilrettelegge for læring og drive streng forskning som er relevant for de sosiale og økonomiske prioriteringene til Oman og i regionen i de valgte fokusområdene.

verdier

Studenter og ansatte ved Muscat University er sterkt opptatt av å:

  • Fortreffelighet i et læringsmiljø som muliggjør personlig og profesjonell vekst.
  • Etikk der hver universitetsstudent og medarbeider holder seg til de høyeste etiske standarder.
  • Full overholdelse av alle lover og forskrifter fra Oman og alle andre land der studenter og ansatte er aktive.
  • Ansvarlig forretningspraksis og sosiale investeringer som skaper langsiktig bærekraftig verdi i å hjelpe transformere samfunn og lokalsamfunn.
  • Å være lydhør overfor globale, samfunnsmessige og miljømessige spørsmål.

MU merkevarehistorie

Melding fra rektor

Det gir meg stor glede å ønske deg velkommen til Muscat University .

Visjonen til Muscat University er å transformere enkeltpersoner gjennom kvalitetsopplæring som er forskningsinformert og bransjeengasjert. Denne visjonen understøttes av en forpliktelse til etiske tilnærminger i alt vi gjør, noe som betyr at hver student blir respektert, pleid og støttet for å hjelpe dem med å oppnå sitt beste.

Universitetets programmer blir levert gjennom våre tre fakulteter for næringsliv og ledelse, ingeniørfag og teknologi, og transport og logistikk, sammen med stiftelsesprogrammet som forbereder studentene på deres valgte bachelorgrad.

Våre masterprogrammer tilbys gjennom et partnerskap med Cranfield University, og våre Bachelor-programmer leveres i samarbeid med Aston University. Både Cranfield og Aston er ledende britiske universiteter, og vi er stolte over å ha slike sterke partnerskap preget av internasjonalt anerkjente, profesjonelt akkrediterte programmer levert hovedsakelig av fly-fakultetet. Stiftelsesprogrammet er kvalitetssikret av Aston University, og studenter som består dette programmet krever ikke ytterligere engelskspråktester for å bli med på en bachelorgrad.

Etter vellykket gjennomføring av programmene tildeles studenter ved Muscat University en grad fra både Muscat University og fra den relevante partnerinstitusjonen, enten Cranfield University eller Aston University.

Muscat University forbedrer vår studentopplevelse ytterligere ved å investere sterkt i utviklingen av studentenes entreprenørferdigheter gjennom aktiviteter som utfyller deres klasseromsopplevelser som bransjeplasseringer og utvekslingsprogrammer for å oppfylle vår visjon om å utvikle karriereklare kandidater og globale borgere. Enten du er en lavere- eller studenterstudent, vil vi ved å bli med på Muscat University gi deg en pedagogisk opplevelse og en studentreise som ikke bare vil berike livet ditt for alltid, men som også vil være relevant for arbeidsgivers behov og forventninger til en kandidat fra det 21. århundre.

Jeg ser frem til å ønske deg personlig velkommen til Muscat University . Melding fra rektor

Professor Yusra Mouzughi

Visekansler

Steder

  • Muscat University Building 2089 AI Ghubra North, PO Box 550,PC 130, Muscat

Spørsmål