Keystone logo

5 MLS Programmer i Jusstudier Generelle juridiske studier Jusstudier 2024

Filtre

Filtre

  • MLS
  • Jusstudier
  • Generelle juridiske studier
  • Jusstudier
Studieretninger
  • Jusstudier (5)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MLS Programmer i Jusstudier Generelle juridiske studier Jusstudier

En Master of Legal Studies er en ikke-profesjonell juridisk grad. Som sådan dekker det vanligvis noen områder i det juridiske feltet. Et MLS-program gjennomføres ofte i ett år.

Hva er en MLS i juridiske studier? Det er et program utviklet for studenter som ønsker å jobbe tett med forskrifter, juridiske spørsmål og forhandlinger. Lovstudier ser på institusjoner, verdier og praksis knyttet til lovlighet i et bestemt land eller på globalt nivå. MLS-programmer kan kombinere ulike læringsverktøy, for eksempel eksamener, forelesninger og diskusjoner, for å hjelpe deltakerne med å få ny informasjon. De eksakte kursforskerne må ta under dette programmet kan variere sterkt av skolen. De nødvendige kursene kan lignes på det amerikanske folkerettssystemet, juridisk analyse skriftlig og forskning, forretningslov, innvandringslov og miljøpolitikk.

Mange studenter velger å melde seg på et MLS-program for å hjelpe dem med å bli mer kjent med juridiske rutiner. Deltakere får også ferdigheter som trengs for å lykkes i både personlige og profesjonelle omgivelser. Disse ferdighetene kan inkludere forhandling, problemløsing og tidsstyring.

Hvis søkere ønsker å få et estimat på undervisning, må de kontakte skolene direkte. Å få en universell kostnad er umulig fordi så mange faktorer påvirker undervisningen. For eksempel kan plasseringen av skolen, fokus for programmet og varighet av programmet legge til eller trekke fra kostnaden.

Etter å ha uteksaminert med en MLS i juridiske studier, kan studentene ha et bredt spekter av karrieremuligheter. Disse tilgjengelige banene kan bli påvirket av utdannetes andre utdanning og tidligere arbeidshistorie. For eksempel kan enkelte lærere med denne utdanningen være i stand til å gå inn i arbeidsstyrken som lovjournalist, lovgivende assistent, complianceanalytiker, juridisk forsker, domstolsadministrator, human resource manager og politimaker.

Uansett hvor du bor, kan du kanskje registrere deg i et MLS-program. Skoler rundt om i verden tilbyr denne utdanningen både online og på campus. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.