Keystone logo

16 MLS Programmer i Jusstudier Generelle juridiske studier Juss 2024

Filtre

Filtre

  • MLS
  • Jusstudier
  • Generelle juridiske studier
  • Juss
Studieretninger
  • Jusstudier (16)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MLS Programmer i Jusstudier Generelle juridiske studier Juss

En Master of Legal Studies, noen ganger kalt Master of Studies in Law, er en utdannet grad ofte forfulgt etter en bachelor of Laws. I motsetning til Juris Doctor, utarbeider MLS ikke elevene å sitte i baren. De fleste MLS-programmer varer ett eller to år.

Hva er en MLS i juridiske studier? Det er et tverrfaglig utseende på praksis, institusjoner, verdier og betydninger av lovlighet og lov. Noen programmer kan tillate forskere å velge en bestemt konsentrasjon, mens andre bare kan tilby det generelle programmet. Denne generelle MLS kan omfatte en rekke kurs, som lovprosedyre, juridisk analyse og skriving, folkeretten, lovgivningsanalyse, juridisk forskning, miljøpolitikk og familierett. Som andre mastergrader kan en MLS kreve at studentene skal delta i forelesninger, eksamener, prosjekter, workshops, praksisplasser og avhandlinger.

Et MLS-program forbereder studentene for en streng karriere ved å bidra til å bygge sterk kommunikasjon, kritisk tenkning og problemløsende ferdigheter. Deltakerne kan bruke disse ferdighetene til å hjelpe dem med å lykkes i både deres personlige og profesjonelle liv.

Undervisningen for en Master of Legal Studies kan variere vesentlig fra universitet til universitet. Noen ganger, plasseringen av skolen, fokus på programmet og varighet av programmet påvirker kostnadene. Søkere kan få et estimat ved å kontakte en skole direkte.

Mens denne utdanningen ikke kan forberede kandidater til å ta barneprøven, kan det fortsatt føre til en rekke meningsfylte karriereveier. De eksakte mulighetene deltakerne har, kan dikteres av deres arbeidshistorie og annen utdanning. Eksempler på potensiell karriere etter å ha fått en MLS i juridiske studier inkluderer rettsadministrator, juridisk journalist, lovlig staber, politimann, eiendomsmegler, compliance officer og human resource spesialist.

Du kan kanskje være med på et MLS-program på skolene over hele verden. Du kan til og med være i stand til å delta på universiteter fra komforten av ditt eget hjem gjennom online kurs. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.