Keystone logo

1 Fjernundervisning LLM Programmer i Duisburg, Tyskland for 2024

Filtre

Filtre

 • LLM
 • Tyskland
 • Fjernundervisning
Studieretninger
  Forretningsstudier (0)Helsefag (0)
 • Jusstudier (1)
 • Språk (0)Økonomistudier (0)
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

  Fjernundervisning LLM Programmer i Duisburg, Tyskland

  Duisburg Byen har sin eksistens og vekst knyttet til sammenslåing av omkringliggende små byer og tettsteder. Det er og uavhengig byområde som ligger i Nordrhein-Westfalen stat, Tyskland. Byen har syv distrikter som er hjem til over 400 000 innbyggere.

  Tyskland er et flott reisemål for internasjonale scholarsand har en høy kvalitet høyere utdanning. Verdien av dette utdanningsnivået har blitt forbedret av Tyskland 's sterk økonomi. Utenlandske studenter nyte gode levekår på en sikker og trygge omgivelser. Berlin er hovedstaden.

  En LLM eller Master of Laws grad er en akademisk grad, ofte etterspørres av studenter med lavere juridisk embetseksamen som ønsker å utdanne seg mer grundig i ett bestemt område av loven studien. LLM programmer er forskningsorientert og varer vanligvis i ett år.

  Nett- eller fjernundervisning refererer til bruk av elektroniske medier og informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) i utdanning. Med nettbasert læring kan man få tilgang til utdanning når som helst og fra hvor som helst med en tilgjengelig internettforbindelse.