Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 8 LLM Programmer i Strafferett 2023

8 LLM Programmer i Strafferett 2023

Oversikt

Før en student kan sikre en profesjonell karriere i loven, må han eller hun vanligvis tjene en Master of Laws grad. Denne typen avansert grad er utviklet for studenter som søker en intensiv utdanning innen lovområdet. Mange av disse studentene har allerede en Bachelor of Laws grad.

Hva er en LLM i straffelov? Kriminell lov er det spesialiserte rettsområdet som fokuserer på kriminalitet og dets rettslige konsekvenser. Denne type gradprogrammet undersøker typisk emner av rettsmedisin, årsakssammenheng, lovbrudd, avgifter og mer for å forberede studentene på en fremtid i straffesystemet. Studentene skal forstå teorier og begreper bak straffelov gjennom studiet av kurs som straffelovsfilosofi, organisert kriminalitet, kriminalisering, typer lovbrudd, straffeprosessen og mer.

Mange arbeidsgivere fra ulike bransjer finner at studenter med avansert grad i strafferettslig rett utviser et utvalg av nyttige egenskaper og egenskaper. Disse studentene har en tendens til å ha sterke forhandlingsferdigheter i tillegg til avanserte kommunikasjonsevner. I tillegg viser studentene på dette feltet vanligvis en evne til grundig, kritisk tenkning.

Kostnaden ved å tjene en grad i straffelov kan variere fra ett universitet til et annet. Antall påkrevde kurs, type studieprogram, skolens plassering og andre faktorer kan alle påvirke den samlede opplæringen. Noen studenter kan til og med få økonomisk hjelp, stipendier eller arbeidsmuligheter for å kompensere for kostnaden.

Nyutdannede med en strafferettslig grad kan forfølge en rekke karrierer i privat og offentlig sektor. For å bli en lisensiert advokat kan studentene ta den nødvendige lokale lisenseksamen og arbeide for offentlige etater eller private firmaer. Student kan også forfølge arbeid som forbrytelseslabanalytiker, kriminalitetssjefveileder, forebyggende spesialist, kriminell etterforsker og mer.

Tallrike universiteter rundt om i verden tilbyr en LLM-grad. For denne typen grad velger mange studenter å studere lokalt, men internasjonale muligheter kan også være tilgjengelige. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • LLM
  • Jusstudier
  • Kriminologistudier
  • Strafferett
Studieretninger
  • Jusstudier (8)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat