Keystone logo

Filtre

 • LLM
 • Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • Jusstudier
 • Forretningsjusstudier
 • Sportslov
Studieretninger
 • Jusstudier (1)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

1 LLM Programmer i Sportslov i Leicester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland for 2024

  Popular study format

  LLM Programmer i Sportslov

  Leicestershire ligger i engelske Midlands og har tre universiteter - University of Leicester, Loughborough University og De Montfort University. Det er også flere pedagogiske og sportslige foreninger, sammen med mange orkestre og kor.

  Hva er idrettslov?

  Idrettsrett er et rettsområde som omhandler juridiske spørsmål innen profesjonell idrett. Advokater involvert i dette feltet håndterer saker som arbeids- og spillerforhold, sportsmarkedsførings- og kringkastingskontrakter, narkotikatesting, varemerker og opphavsrettigheter, åndsverk, stadionfinansiering, kringkastingskontrakter, samt fanspørsmål. Sportslov er blitt beskrevet som et "praksisområde som bruker juridiske ferdigheter for å beskytte sports- eller underholdningsselskaper mot nye juridiske problemer."

  Hvorfor studere idrettsrett?

  Idrettsrettsgrader ved universiteter er vanligvis tverrfaglige. Dette betyr at studentene vil ta kurs i ulike disipliner. For eksempel kan et idrettsrettsprogram kreve at studentene tar klasser innen områder som erstatningsrett, forretningsledelse, kontrakter, antitrustlov, arbeidsforhold og skattelovgivning. En vanlig karrierevei for de som har en idrettsrettsgrad er å gjøre noe juridisk arbeid i en sportsorganisasjon som NFL Players Association eller andre bransjeforeninger før de til slutt går videre til å bli en agent som representerer profesjonelle idrettsutøvere.

  Hvilke jobber er tilgjengelige med en idrettsrettsgrad?

  Sportsrettsjobber finnes hos profesjonelle idrettslag. De kan jobbe med generelle advokater og arbeidsforholdsledere. Sportsadvokater kan representere idrettsutøvere, trenere, dommere eller eiere i juridiske tvister. De kan også utføre kontraktsanalyser, eller gi ekspertvitnesbyrd i saker som involverer handlinger mot profesjonelle sportsligaer. Andre mulige arbeidsgivere er advokatfirmaer som spesialiserer seg på sportslovgivning, samt National Collegiate Athletic Association (NCAA).

  Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

  En LLM eller Master of Laws grad er en akademisk grad, ofte etterspørres av studenter med lavere juridisk embetseksamen som ønsker å utdanne seg mer grundig i ett bestemt område av loven studien. LLM programmer er forskningsorientert og varer vanligvis i ett år.