Keystone logo

Filtre

 • LLM
 • Jusstudier
 • Forretningsjusstudier
 • Sportslov
 • Fjernundervisning
Studieretninger
 • Jusstudier (1)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

1 Fjernundervisning LLM Programmer i Sportslov 2024

  Fjernundervisning LLM Programmer i Sportslov

  Hva er idrettslov?

  Idrettsrett er et rettsområde som omhandler juridiske spørsmål innen profesjonell idrett. Advokater involvert i dette feltet håndterer saker som arbeids- og spillerforhold, sportsmarkedsførings- og kringkastingskontrakter, narkotikatesting, varemerker og opphavsrettigheter, åndsverk, stadionfinansiering, kringkastingskontrakter, samt fanspørsmål. Sportslov er blitt beskrevet som et "praksisområde som bruker juridiske ferdigheter for å beskytte sports- eller underholdningsselskaper mot nye juridiske problemer."

  Hvorfor studere idrettsrett?

  Idrettsrettsgrader ved universiteter er vanligvis tverrfaglige. Dette betyr at studentene vil ta kurs i ulike disipliner. For eksempel kan et idrettsrettsprogram kreve at studentene tar klasser innen områder som erstatningsrett, forretningsledelse, kontrakter, antitrustlov, arbeidsforhold og skattelovgivning. En vanlig karrierevei for de som har en idrettsrettsgrad er å gjøre noe juridisk arbeid i en sportsorganisasjon som NFL Players Association eller andre bransjeforeninger før de til slutt går videre til å bli en agent som representerer profesjonelle idrettsutøvere.

  Hvilke jobber er tilgjengelige med en idrettsrettsgrad?

  Sportsrettsjobber finnes hos profesjonelle idrettslag. De kan jobbe med generelle advokater og arbeidsforholdsledere. Sportsadvokater kan representere idrettsutøvere, trenere, dommere eller eiere i juridiske tvister. De kan også utføre kontraktsanalyser, eller gi ekspertvitnesbyrd i saker som involverer handlinger mot profesjonelle sportsligaer. Andre mulige arbeidsgivere er advokatfirmaer som spesialiserer seg på sportslovgivning, samt National Collegiate Athletic Association (NCAA).

  En LLM eller Master of Laws grad er en akademisk grad, ofte etterspørres av studenter med lavere juridisk embetseksamen som ønsker å utdanne seg mer grundig i ett bestemt område av loven studien. LLM programmer er forskningsorientert og varer vanligvis i ett år.

  Nett- eller fjernundervisning refererer til bruk av elektroniske medier og informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) i utdanning. Med nettbasert læring kan man få tilgang til utdanning når som helst og fra hvor som helst med en tilgjengelig internettforbindelse.