Keystone logo

Filtre

 • LLM
 • Jusstudier
 • Forretningsjusstudier
 • Sportslov
Studieretninger
 • Jusstudier (7)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

7 LLM Programmer i Sportslov 2024

  LLM Programmer i Sportslov

  En LLM, eller Master of Laws, er en avansert jurist som har troverdighet i land over hele verden. Studiet er vanligvis forfulgt av dem som har en lavere grad og ønsker å få globale juridiske legitimasjon eller en dypere forståelse av loven. LLMs kan tilbys i mange forskjellige fokusområder.

  Hva er en LLM i Sports Law? Denne graden er ment å gi studentene en større forståelse av friidrett lover og juridiske problemstillinger rundt om i verden. Vanligvis dette studiet gir et fokus på internasjonal og global idrett lov, som dekker emner som internasjonal forretningsjus, verdensomspennende idrettsorganisasjoner og konkurranser, sports i samfunnet, kontraktsrett, og voldgift. Det kan også diskutere problemene internasjonale idrettsorganisasjoner som ulovlig gambling, korrupsjon, narkotika og steroid misbruk og manipulering av spill. Studenter kan få mulighet til å fullføre et internship som en del av deres valgte program.

  En av de største fordelene til å tjene en LLM grad er at det gir legitimasjonen som er akseptert i mange forskjellige land rundt om i verden. Dette er en uvurderlig fordel i dagens konkurranseutsatte globale arbeidsmarkedet. I tillegg har denne graden gir en større forståelse av detaljene og kompleksiteten i internasjonal idrett lov, og kan forbedre kommunikasjon og kritisk tenkning ferdigheter.

  Kostnaden for å tjene en LLM avhenger av faktorer som det landet hvor graden er opptjent, oppbygging av et individuelt program, og studentens tidligere kurs kreditt. Det er viktig å undersøke om økonomisk kompatibilitet før påmelding.

  En LLM i Sports Law er uvurderlig for studenter som ønsker å gå inn karrierer i internasjonal sport lov. Studenter kan finne seg godt egnet til å bli kontrakts advokater, råd for idrettsorganisasjoner, advokater for idrettsutøvere, eller juridiske rådgivere.I tillegg kan studentene være i stand til å finne arbeid som sport rettslige konsulenter. Pedagogiske muligheter kan også være tilgjengelig for nyutdannede som ønsker å utdanne fremtidige generasjoner av sports advokater.

  Begynn med å finne din sports LLM programmet i dag. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.