Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 8 LLM Programmer i Sivile rettigheter-lov 2023

8 LLM Programmer i Sivile rettigheter-lov 2023

Oversikt

En LLM er en grad tildelt til personer som har valgt å forfølge sin mastergrad i juridiske studier. Enkeltpersoner kan velge å skaffe seg en LLM for å få kompetanse i et spesialisert juridisk område, som konkurslov eller økonomisk lov.

Hva er en LLM i Civil Rights Law? Dette programmet ble utviklet for å få studentene til å tenke kritisk på problemer som plager minoriteter i dag. Kursene kan fokusere på kvinners rettigheter, kjønnsstudier, urfolk, innvandrere eller andre grupper som regelmessig er målrettet av flertallet. Målet med kursene er å øke deltakerens analyse og kritiske analytiske ferdigheter slik at de kan gjennomføre juridiske reformer eller i det minste utvikle teorier for hvordan å lede fremtidig juridisk reform.

Personer som uteksaminerer seg med sivile rettigheter har en tendens til å ha en dyp medfølelse og forståelse for alle mennesker og kulturer. Mange nyutdannede har også en dyp følelse av rett og galt og en evne til å tenke dypt og rasjonelt om hvordan man skal gjøre om rette ulykker. Hver av disse egenskapene kan tjene dem godt i alle aspekter av livet.

Kostnaden for en LLM varierer betydelig og avhenger av en rekke faktorer. I tillegg til deres plassering og valgte institusjon, må enkeltpersoner også vurdere kostnadene ved levekostnadene.

Nyutdannede med en grad i sivile rett lov kan fortsette å bli private sivile rettigheter advokater, sivile rettighetsaktivister eller advokater for store organisasjoner. Fordi de fleste bedrifter må implementere praksis og prosedyrer for å lette risikoen for diskrimineringsdrakt, kan kandidater fra dette programmet kunne finne arbeid innen bedriftssektoren. Noen kan fortsette å bli offentlige advokater, og taler for rettighetene til de som mangler ressurser.

Mange skoler tilbyr online LLM-programmer, som er praktisk for studenter som har heltidsjobber eller familier å ta vare på. For å lære mer om tilgjengelige alternativer for deg, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • LLM
  • Jusstudier
  • Menneskrettsjusstudier
  • Sivile rettigheter-lov
Studieretninger
  • Jusstudier (8)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat