Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 51 LLM Programmer i Selskapsrett 2024

51 LLM Programmer i Selskapsrett 2024

Oversikt

En Master of Laws, eller LLM, er vanligvis en ettårig grad forfulgt av studenter som søker avansert sertifisering innen loven. Avhengig av institusjonen, kan studentene bli pålagt å fullføre en avhandling før oppgradering.

Hva er en LLM i Corporate Law? Når det gjelder praksis og regulering av virksomheten, har corporate law læreplaner ofte en rik prøvetaking av økonomikurs samt intensive juridiske studier. Fellesarealer inkluderer fusjoner og oppkjøp, grenseoverskridende transaksjoner, risikovillig kapital, regnskaps- og skattelovgivning. De fleste, men ikke alle, programmer har en internasjonal komponent, og elevene kan ha mulighet til å spesialisere seg på områder som bank-, transaksjons- eller investeringslov.

Unikt opplært i både forretning og lov, kan studentene få mange ferdigheter for å hjelpe dem å utvikle seg både profesjonelt og personlig. I tillegg til deres avanserte forståelse av økonomisk politikk, viser utdannede ofte overlegne forhandlings- og resonnementsevner.

Gebyr knyttet til å forfølge en LLM i Bedriftsrett kan variere sterkt mellom programmene. Ofte er den beste måten å måle dine potensielle kostnader på å nå ut til programkoordinatorer for mer informasjon.

Korporasjoner utvider regelmessig sin rekkevidde utover sine nasjonale grenser, og ved å gjøre det, skaper et rikt mulighetsfelt for bedriftssjefspesialister. Mens de fleste er funnet å jobbe innenfor større bedrifter som juridiske rådgivere, risikostyringsspesialister og bedriftsstrategiske analytikere, er det mange andre lovområder tilgjengelig for utdannede. Fast eiendom, konsulentfirmaer og private firmaer er andre populære arbeidsområder for fagfolk som er utdannet i bedriftsretten, der de kan låne deres avanserte forretningsområder og juridisk kompetanse for å lette følsomme grenseoverskridende transaksjoner.

Ofte rettet mot internasjonal læring, er programmer for en LLM i Bedriftsrett tilgjengelig fra mange forskjellige land i verden, og kan tillate deg å fullføre utdanningen din gjennom et virtuelt miljø. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • LLM
  • Jusstudier
  • Forretningsjusstudier
  • Selskapsrett
Studieretninger
  • Jusstudier (51)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat