Keystone logo

1 LLM Programmer i Økonomistudier Finans Samsvar 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Økonomistudier
  • Finans
Studieretninger
  • Økonomistudier (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

LLM Programmer i Økonomistudier Finans Samsvar

Også kjent som en Master of Laws, en LLM er en postgraduate grad som indikerer avansert juridisk kunnskap. Studentene fullfører vanligvis kurs innen ett år, men enkelte programmer kan ta opptil to år å fullføre.

Hva er en LLM i samsvar? Studenter som tar dette studiet har ofte muligheten til å dekke et bredt spekter av regulatoriske spørsmål. Helsevesen og bedriftsreglement er felles spesialiseringsveier, men programmene kan også gi studentene muligheten til å forfølge global, personvern eller klinisk forskriftsoverensstemmelse. Mange forskere legger stor vekt på risikostyring også, utvikler evnen til å vurdere enhver regulatorisk risiko og utvikle systemer for å dempe eller minimere det. Kursene kan fokusere på forskrifter innen en bestemt bransje eller lokalsamfunn eller gi studentene et generelt og internasjonalt utseende av moderne lovbestemmelser.

Nyutdannede med en LLM i samsvar har ofte bransjekritiske ferdigheter, som evnen til å klare å risikere, komponere juridisk dokumentasjon og lede et tverrfaglig ledergruppe. Disse ferdighetene kan være med til å stå ut over konkurranse og utvikle en student mellommenneskelige relasjoner.

Mange institusjoner har et prognostisert budsjett på deres nettside for å gi potensielle studenter kostnadsberegninger. Som tilknyttede avgifter kan variere betydelig på grunnlag av ulike faktorer, kan du ofte finne den mest oppdaterte informasjonen ved å kontakte dine interessentskoler direkte.

Karriere i samsvar er rikelig og tilgjengelig over hele verden. I kombinasjon med en juris doktor, eller i noen land, en første grad i loven, kan elevene fortsette å fungere som advokater, generell rådgiver, ledelseskonsulenter, tilsynsførere og compliance direktører. Nyutdannede er ofte søkt av multinasjonale bedrifter for å gi kompetanse og tilsyn med lovkrav, samt å designe, gjennomføre og vedlikeholde treningsprogrammer for å sikre at kravene oppfylles, i tillegg til mange andre ansvar på høyt nivå.

En LLM i samsvar er tilgjengelig fra flere universiteter over hele verden og kan gjennomføres på campus, online eller med blended attendance. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.