Keystone logo

Filtre

 • LLM
 • Jusstudier
 • Sivilrettstudier
 • Offentlig lov
Studieretninger
 • Jusstudier (13)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

13 LLM Programmer i Offentlig lov 2024

  LLM Programmer i Offentlig lov

  Etter uteksaminering fra lovskolen, fortsetter mange studenter å forfølge en LLM. Denne graden hjelper studenter å spesialisere seg i et bestemt juridisk område, slik at de kan forbedre deres kunnskapsbase og jobbe i et nisegruppe i det juridiske feltet.

  Hva er en LLM i offentlig lov? Denne typen avansert juridisk grad dekker en rekke emner, herunder strafferettslig, administrativ rett, konstitusjonell lov og skatterett. De som jobber for denne graden, kan også studere juridiske situasjoner som omhandler enkeltpersoner og bedrifter dersom problemet som helhet påvirker regjeringen. Til slutt tar studentene kurs på ulike juridiske fag som fokuserer på hvordan juridiske situasjoner påvirker større organisasjoner, som regjeringen.

  Etter å ha tjent en LLM grad i offentlig rett, bør studentene være kunnskapsrik om et bestemt juridisk område, som kan kvalifisere dem til å tjene mer som advokat. Studentene kan også utvikle raffinert forskning og forståelse ferdigheter, som kan hjelpe dem å være en mer effektiv juridisk profesjonell.

  Det er mange faktorer som påvirker hvor mye det koster å tjene denne typen avansert grad. Disse kan inkludere hvilken skole som deltar, hvor mye institusjonen betaler for undervisning, og hvor lenge studentene tar for å fullføre programmet fullt ut.

  Etter å ha tjent en LLM i offentlig lov, har nyutdannede muligheten til å jobbe i mange stillinger innenfor det juridiske feltet. For eksempel kan elevene være i stand til å jobbe som en offentlig forsvarer for et statlig eller føderalt byrå. De kan også sikre en stilling som en medarbeider tilknyttet et privat firma eller tjene som internrådgiver for en større organisasjon som serverer publikum. I tillegg kan de med denne graden forfølge en jobb som compliance officer i stedet for en advokat.

  Mange LLM-programmer er tilgjengelige på steder i person og online over hele verden. For å finne ut mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.