Keystone logo

Filtre

 • LLM
 • Jusstudier
 • Nasjonal lovstudier
 • Nordamerikansk lov
Studieretninger
 • Jusstudier (6)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

6 LLM Programmer i Nordamerikansk lov 2024

  Popular degree type

  Popular locations

  LLM Programmer i Nordamerikansk lov

  En Master of Laws, eller LLM, blir ofte forfulgt av studenter som har en stor interesse for det juridiske feltet og kan allerede ha en juridisk grad. Dette programmet gir mulighet for videre studier i den juridiske arenaen og muligheten til å fokusere mer skarpt på et bestemt emne.

  Hva er en LLM i nordamerikansk lov? Dette programmet tillater en student å konsentrere seg om et bestemt område av juridisk studie konsentrert om nordamerikansk lov. Fagområder kan omfatte amerikansk forretningslov, kanadisk lov eller meksikansk lov. Det er typisk et årslangt program for heltidsstudenter. Kursoppgaver kan inkludere seminarer, klasserom læring og diskusjon, eller kunne være gjennom online portaler. Noen typiske klasser i dette programmet kan omfatte sivilrett, straffelov og prosedyre, og kontrakter og salg.

  Nyutdannede fra dette programmet utvikler ofte avanserte kommunikasjonsevner, som kan være nyttige i arbeid og sosiale situasjoner. De kan også utvikle evnen til å forstå prosedyrer i rettssalen, samt kunne forberede juridiske truser, som begge kan føre til profesjonell utvikling.

  Kostnaden for dette programmet er avhengig av mange faktorer og varierer fra skole til skole. Noen programmer kan være helt online, noe som kan redusere kostnadene. Potensielle studenter bør kontakte hver enkelt skole for å bestemme utgifter.

  Studenter som oppgraderer fra dette programmet kan kanskje finne jobb i Canada, USA eller Mexico. Mange juridiske firmaer ansetter akademikere som advokater og juridiske analytikere. Private selskaper forsøker ofte å ha utdannet juridisk representasjon på sine staber. I tillegg til å bli ansatt som advokater av et advokatfirma eller starte opp et eget firma, kan kandidater ansettes som juridisk rådgiver for regjeringer, finansanalytikere, konsernsjef for frivillige organisasjoner og kommersielle eiendomsrådgivere.

  Programmer i nordamerikansk lov tilbys av mange universiteter over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.