Keystone logo

1 Deltid LLM Programmer i Jusstudier Medisinsk juss Medisinsk rett i Dundee, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland for 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Jusstudier
  • Medisinsk juss
  • Medisinsk rett
  • Deltid
Studieretninger
  • Jusstudier (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Deltid LLM Programmer i Jusstudier Medisinsk juss Medisinsk rett

Dundee, en av de større byene i Skottland, har en student befolkning på ca 17 tusen. Det er tre universiteter og et college, og de er kjent for forskning på biomedisinske områder, onkologi og dataspill.

Medisinsk rett er et spennende fagfelt som går dypt inn i krysningspunktet mellom medisin og jus. Det handler om å forstå juridiske prinsipper, etiske teorier og regulatoriske rammeverk som former helsevesenet vårt og veileder handlingene til helsepersonell og institusjoner.

Selv om hvert program og hver institusjon kan ha sine unike tilbud, er det noen vanlige temaer du kan forvente å møte. For det første vil du bli kjent med de grunnleggende prinsippene og teoriene innen medisinsk etikk. Du vil dykke inn i begreper som autonomi, velgjørenhet, ikke-ondskap og rettferdighet, som utgjør ryggraden i etisk beslutningstaking i helsevesenet.

Du vil også utforske lovene og forskriftene som styrer levering av helsetjenester. Dette vil inkludere læring om pasientrettigheter, konfidensialitet, informert samtykke og faglig ansvar.

Enten du er tiltrukket av juridisk praksis, helseadministrasjon, policyanalyse eller akademia, vil en grad i medisinsk jus åpne dører til spennende muligheter.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

En LLM eller Master of Laws grad er en akademisk grad, ofte etterspørres av studenter med lavere juridisk embetseksamen som ønsker å utdanne seg mer grundig i ett bestemt område av loven studien. LLM programmer er forskningsorientert og varer vanligvis i ett år.

Deltidslæring gjør at man kan oppnå en grad eller kvalifikasjon selv om man ikke kan gå på skolen på heltid. Man kan lære i sitt eget tempo, gradvis akkumulere studiepoeng som teller mot en endelig kvalifisering.