Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 17 LLM Programmer i Medisinsk juss 2023

17 LLM Programmer i Medisinsk juss 2023

Oversikt

LLM står for Legum Magister, og det er en mastergrad for de som ønsker å fortsette sin juridiske utdannelse. Helserett omhandler en rekke ulike helse fasetter som de forholder seg til juridiske spørsmål.

Du lurer kanskje på, hva er en LLM i helse? Dette programmet fokuserer på en rekke ulike områder, som for eksempel folkehelse, kontraktsrett, medisinsk rett, forvaltningsrett, medisinsk malpractice lov, og samtykke lov. Søkere til programmet skal ha en lavere grad i helsevesenet, lov, eller et beslektet emne.

Det finnes en rekke fordeler for de som tjener deres LLM i helse. Den aldrende befolkning fortsetter å vokse over hele verden, og dette øker etterspørselen etter helselovgivningen spesialister. Karrierer er utbredt, og de er tilgjengelige både nasjonalt og internasjonalt. Kunnskapen om at studentene får også hjelper dem å løse problemer på andre områder av livet.

På en full timeplan, kan en LLM i Helse vanligvis være opptjent i ett år.Kostnadene ved programmet vil variere avhengig av land, skole og student. Interesserte studenter bør ta kontakt med skolen for sine valg for å finne ut hva deres økonomiske forpliktelser vil bli.

Nyutdannede med en grad i helserett kan velge mellom mange dynamiske og varierte karrieremuligheter. Advokater med denne graden kan fokusere på karriere i apotek lov, medisinsk malpractice, medisinsk etikk, internasjonal folkehelse, og psykisk helse loven. De kan arbeide i kulissene, eller bruke sin tid i rettssalen, avhengig av deres interesser og personligheter. Helsetjenester eksperter med sin LLM i helse kan arbeide i øvre nivå stillinger i helsevesenet administrasjon og bioetikk.

De med travle hverdag kan være bekymret for at kan være for vanskelig å skaffe en LLM i helse. Men mange skoler tilbyr nå muligheten til å ta mange av klassene på nettet, og selv tilbyr deltidsstudier.Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Filtre

 • LLM
 • Jusstudier
 • Medisinsk juss
Studieretninger
 • Jusstudier (17)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat