Keystone logo

Filtre

 • LLM
 • Jusstudier
 • Forretningsjusstudier
 • Medielov
Studieretninger
 • Jusstudier (9)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

9 LLM Programmer i Medielov 2024

  LLM Programmer i Medielov

  Normalt fokuserer på et bestemt område av interesse, en LLM er en grad-grad grad i loven. De fleste LLM-programmer er utformet for ferdigstillelse på ett års heltidsopptak.

  Hva er en LLM i medielov? Et rikt og raskt voksende felt, programmer i dette området har en tendens til å fokusere bredt på regulering og styring av ulike former for media, inkludert bevegelsesbilder, kunst og musikk. Intensive studier av lov om opphavsrett, både når de gjelder nasjonalt og internasjonalt, samt hvordan de sammenligner med andre lands, er et felles forpliktelse for studenter som driver denne grad. Kurs studenter kan velge fra inkluderer ofte handels-, skatte- og innvandringslover samt kontraktslov. Selv om de fleste programmer har en regimentert kjerneplan for opphavsrett og underholdningslover, blir valgfrie tilbud vanligvis bestemt av studentens personlige interesser eller karriereforutsetninger.

  Studentene har en tendens til å utvikle en sterk forretningsorientering og bli svært flink til forhandling, juridisk forskning og kontraktskriving. I tillegg til å potensielt åpne banen for fremtidige karriere, kan disse egenskapene også gjøre det mulig for studenter å forfølge høyere utdanningsmuligheter.

  De fleste LLM-programmer er kortere enn andre kandidatgrader, så kostnadene kan være betydelig lavere. Den mest nøyaktige gebyrplaninformasjonen for et program kan ofte hentes fra institusjonens finansavdeling.

  Teknologiens fortsatte utvikling har ført til en overflod av hidtil usete juridiske bekymringer og for få medie jurkspesialister til å takle dem. Dispariteten er et stort potensial for kandidater med denne graden, slik at de muligens kvalifiserer for stillinger i store selskaper som opphavsrettshåndhevelsesledere og kontraktansvarlige. Selv om en LLM vanligvis ikke vil gjøre det mulig for en utdannet å utøve lov uten videre legitimasjon, kan denne utdanningsnivået opprette jobber som medieadvokater, opphavsrett og varemerker, generalsekretær, bedriftsrådgiver og forskriftsmessige medarbeidere når de kombineres med en Juris Doctor eller tilsvarende grad.

  Å studere for en LLM i medielov kan utføres fullt ut online, og mange programmer er åpne for internasjonale kandidater. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.