Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 5 LLM Programmer i Banklov i USA 2023

5 LLM Programmer i Banklov i USA 2023

Oversikt

Hva er banklovgivning?

Banklov fokuserer på reglene og forskriftene som er involvert i bankvirksomhet. For eksempel kan bankjusstudenter lære om kravene for å etablere en bank og hvilke aktiviteter bankene har lov til å utføre. I tillegg til å se på bankene selv, dekker Banklovgivningen også betalingssystemer som kredittkort og elektroniske penger og omhandler hvordan insolvens påvirker en banks aktiviteter og bankenes insolvens.

Hva er fordelene med å studere bankrett på universitetet?

Å studere bankrett ved universitetet kan være nyttig for folk som ønsker å jobbe i finanssektoren. Banklov omhandler alle typer selskaper som er involvert i banksystemet, noe som betyr at den dekker alt fra store multinasjonale selskaper til små lokale banker. Det kan være spesielt nyttig for de studentene som planlegger å bli advokater, da de trenger å vite om juridiske forhold rundt virksomhet, inkludert bank.

Hva skal jeg studere i en universitetsgrad i banklov?

Å studere en bankrettsgrad kan gi deg detaljert kunnskap om loven rundt bank og finans. Du vil lære hvordan loven påvirker alle aspekter av bankvirksomhet fra forretningsdrift til sikkerhet, fra kunder til markeder. Studenter i et bankrettsstudium vil lære om juridiske aspekter, inkludert forbrukerbeskyttelse og anti-hvitvasking, samt de etiske spørsmålene som følger med å jobbe i finanssektoren.

USA er fortsatt verdens mest populære reisemål for internasjonale studenter. Universiteter i USA dominerer verdensrangeringen og landet tilbyr også et bredt utvalg av spennende studiesteder. Statlige universitetssystemer er delvis subsidiert av statlige myndigheter, og kan ha mange campus spredt rundt om i staten, med hundretusenvis av studenter.

En LLM eller Master of Laws grad er en akademisk grad, ofte etterspørres av studenter med lavere juridisk embetseksamen som ønsker å utdanne seg mer grundig i ett bestemt område av loven studien. LLM programmer er forskningsorientert og varer vanligvis i ett år.

Les mer

Filtre

  • LLM
  • USA
  • Jusstudier
  • Administrativ jusstudier
  • Banklov
Studieretninger
  • Jusstudier (5)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat