Keystone logo

4 LLM Programmer i Jusstudier Forretningsjusstudier Arbeidslov i Nottingham, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland for 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Jusstudier
  • Forretningsjusstudier
  • Arbeidslov
  • Nottingham
Studieretninger
  • Jusstudier (4)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular education type

LLM Programmer i Jusstudier Forretningsjusstudier Arbeidslov

Nottingham er kjent for legenden om Robin Hood, to store teatre og mange museer og gallerier. Det er også hjemmet til to universiteter som har over 60 tusen studenter, 12 000 av dem er internasjonale.

Hva er arbeidsrett?

Arbeidsrett er loven som regulerer arbeidsrelaterte forhold mellom enkeltpersoner og deres arbeidsgivere. Dette inkluderer ansatte, arbeidere, jobbsøkere, fagforeninger og fagforeninger. Arbeidslovgivningen har utviklet seg til å dekke et bredt spekter av spørsmål, inkludert arbeidsgivers ansvar for handlingene til de ansatte på jobben; grunnleggende regler om arbeidstid, lønnssatser og kontrakter; og ansattes rettigheter til fødselspermisjon, ytelser og pensjonsordninger. Arbeidsretten gir også rammer og forskrifter for opphør av arbeidsforhold.

Hvilke jusskarrierer er tilgjengelige for jusstudenter som studerer arbeidsrett?

Det finnes flere karrieremuligheter for juss som har studert arbeidsrett. Et mulig karrierealternativ for en jusstudent eller jusstudent med interesse for arbeidsrett inkluderer å jobbe som advokat i private advokatfirmaer eller advokatfirmaer dedikert til området arbeidsrett. Nyutdannede kan også vurdere å jobbe for lovkommisjoner, lovreformorganer og juridiske universiteter som akademikere. En jurist som er interessert i arbeidsrett kan også jobbe som juridisk rådgiver for enten en fagforening eller arbeidsgiver. Det kan også bety å bli en jusskribent for akademiske formål eller juridiske forlag. Det er mange jusskarrierer tilgjengelig for jusstudenter eller jusstudenter som studerer denne disiplinen.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

En LLM eller Master of Laws grad er en akademisk grad, ofte etterspørres av studenter med lavere juridisk embetseksamen som ønsker å utdanne seg mer grundig i ett bestemt område av loven studien. LLM programmer er forskningsorientert og varer vanligvis i ett år.