Keystone logo

0 Deltid LLM Programmer i Jusstudier Forretningsjusstudier Arbeidslov i Hongkong for 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Hongkong
  • Jusstudier
  • Deltid
Studieretninger
    Forretningsstudier (0)Helsefag (0)Jusstudier (0)Språk (0)Økonomistudier (0)
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Ingen programmer oppfyller søkekriteriene dine. Vennligst avgrens filtrene dine.

Clear filters

Popular education type

Deltid LLM Programmer i Jusstudier Forretningsjusstudier Arbeidslov

Hva er arbeidsrett?

Arbeidsrett er loven som regulerer arbeidsrelaterte forhold mellom enkeltpersoner og deres arbeidsgivere. Dette inkluderer ansatte, arbeidere, jobbsøkere, fagforeninger og fagforeninger. Arbeidslovgivningen har utviklet seg til å dekke et bredt spekter av spørsmål, inkludert arbeidsgivers ansvar for handlingene til de ansatte på jobben; grunnleggende regler om arbeidstid, lønnssatser og kontrakter; og ansattes rettigheter til fødselspermisjon, ytelser og pensjonsordninger. Arbeidsretten gir også rammer og forskrifter for opphør av arbeidsforhold.

Hvilke jusskarrierer er tilgjengelige for jusstudenter som studerer arbeidsrett?

Det finnes flere karrieremuligheter for juss som har studert arbeidsrett. Et mulig karrierealternativ for en jusstudent eller jusstudent med interesse for arbeidsrett inkluderer å jobbe som advokat i private advokatfirmaer eller advokatfirmaer dedikert til området arbeidsrett. Nyutdannede kan også vurdere å jobbe for lovkommisjoner, lovreformorganer og juridiske universiteter som akademikere. En jurist som er interessert i arbeidsrett kan også jobbe som juridisk rådgiver for enten en fagforening eller arbeidsgiver. Det kan også bety å bli en jusskribent for akademiske formål eller juridiske forlag. Det er mange jusskarrierer tilgjengelig for jusstudenter eller jusstudenter som studerer denne disiplinen.

Hong Kong, funnet på sørkysten av Kina, landet er en av de to spesielle administrative regioner i Kina. Hong Kong 's høyere utdanning er plassert i England struktur så vel som internasjonale systemer. Det administreres av landet 's Education Bureau.

En LLM eller Master of Laws grad er en akademisk grad, ofte etterspørres av studenter med lavere juridisk embetseksamen som ønsker å utdanne seg mer grundig i ett bestemt område av loven studien. LLM programmer er forskningsorientert og varer vanligvis i ett år.

Deltidslæring gjør at man kan oppnå en grad eller kvalifikasjon selv om man ikke kan gå på skolen på heltid. Man kan lære i sitt eget tempo, gradvis akkumulere studiepoeng som teller mot en endelig kvalifisering.