Keystone logo

11 LLM Programmer i Jusstudier Forretningsjusstudier Arbeidslov 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Jusstudier
  • Forretningsjusstudier
  • Arbeidslov
Studieretninger
  • Jusstudier (11)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular education type

LLM Programmer i Jusstudier Forretningsjusstudier Arbeidslov

De som holder en LLM i Employment Law er eksperter på de lover og regler som styrer arbeidsgiver-arbeidstaker forhold. Innhenting av denne graden er et flott alternativ for advokater som ønsker å åpne opp sine karrieremuligheter, som det er en gjennomgående høy etterspørsel etter kompetanse innen arbeidsrett.

&nbsp

De som ønsker å forfølge en utdannet juridisk grad ofte spørre, hva er en LLM i Employment Law? I utgangspunktet er dette en høyere grad program som gir studentene inngående kjennskap til de lover og forskrifter som er involvert i sysselsettingen. Disse kan omfatte studiet av lover om diskriminering, unionization, seksuell trakassering og sikkerheten til arbeidsforholdene.

&nbsp

Det er mange fordeler med å ha fullført en LLM i Employment Law. Blant disse er det faktum at sysselsettingen lov advokater er alltid høyt verdsatt, selv i vanskelige økonomiske forhold.Dette er fordi kompetansen til sysselsetting advokater er nødvendig både når bedrifter er økende eller lider en nedgang.

&nbsp

Kostnaden for en LLM i Employment Law vil avhenge av en rekke variabler, inkludert institusjonen, landet og hvor lenge en student tar å fullføre kurset krav. På grunn av dette, kan potensielle studenter finner det fordelaktig å gå nøye gjennom undervisning og andre relaterte kostnader når undersøker den ideelle skolen der å melde.

&nbsp

Det er mange karrieremuligheter som åpner seg når en LLM i Employment Law har blitt oppnådd. De som holder denne graden kan gå inn i tradisjonelle privat praksis, enten på egen hånd eller ved å bli et advokatfirma. I tillegg kan posisjonene være tilgjengelig som bedriftens in-house råd eller med offentlige organer som håndhever sysselsetting lover.

&nbsp

Elektroniske søknader gjør det enkelt å begynne reisen til neste nivå av din juridiske karriere. Du kan lese gjennom de beste alternativene ved å se på programoversikten og gjennomgå sine krav for innlevering av en elektronisk søknad. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.