Keystone logo

Filtre

 • LLM
 • Jusstudier
 • Kriminologistudier
Studieretninger
 • Jusstudier (17)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

17 LLM Programmer i Kriminologistudier 2024

  LLM Programmer i Kriminologistudier

  Graduate programmer som tilbyr en Master of Laws grad, eller LLM, tar vanligvis mellom ett til to års studie. Gradskravene varierer mellom institusjoner, men kan innebære betydelig forskning eller avhandling.

  Hva er en LLM i straffelovstudier? Inkludert både strafferettslig og rettslig rett, er forskere i strafferettsstudier vanligvis interessert i samspillet mellom enkeltpersoner og straffesystemer. Selv om straffelov og rettsvesen er nært beslektede felt, har grader i hver sin tendens til å fokusere på særskilte forskjellige etikk, praksis og prosesser i rettssystemet. Selv om studentene i straffeloven vanligvis studerer straffelovens juridiske tekster og prosesser, er forskere av strafferettslig handling ofte mer opptatt av de sosiale og politiske aspektene som følger med å forvalte strafferettslig utvikling. I tillegg, selv om de fleste programmer fokuserer på rettssystemet på universitetets plassering, er det også muligheter for å studere internasjonal strafferettslig eller rettslig rett.

  Analytisk skriving, juridisk forskning og tidsstyring er noen av de mest utfordrende ferdighetene som finnes i strafferettstudenter. I tillegg til å gi veier til juridisk karriere, kan disse ferdighetene bidra til å forbedre studentens hverdagslige kommunikasjon og aktiviteter.

  Prisen på graden din kan påvirkes av en rekke komplekse faktorer, for eksempel gradvarighet og individuelle programmer. De økonomiske eller bursarkontorene til dine potensielle skoler kan vanligvis gi de mest nøyaktige budsjettmessige estimatene for deltagelse.

  Juridiske stillinger kan være svært konkurransedyktige, men kandidater med både en profesjonell rettsgrad og legitimasjon i strafferettsstudier kan være i stand til å få en kritisk kant på konkurransen. Mediatorer, politimyndigheter, domstolsadministratorer, juridiske forfattere og advokater er alle mulige veier for kandidater med en LLM som fokuserer på strafferettslig rett. Alternativt kan de med en LLM som spesialiserer seg på straffelov, for eksempel jobbe direkte innenfor loven ved å tjene en juris doktor eller tilsvarende legitimasjon og tjene som forsvarsadvokater, kriminelle anklagere og dommere.

  Programmer som tilbyr en LLM i Criminal Law Studies er allment tilgjengelig globalt og tilbyr både deltids- og heltidsplaner. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.